Skype – design nou al aplicației mobile pentru a crește importanța funcționalităților-cheie

06 septembrie 2018

Skype a anunțat recent o serie de modificări la nivelul design-ului aplicației mobile, care au menirea de a concentra atenția utilizatorilor asupra funcționalităților practice, precum și a fluxurilor de navigare. Anul trecut, Skype anunța introducerea Highlitghts, ca un competitor real al conținutului de tip Stories.

Skype – design nou al aplicației mobile pentru a crește importanța funcționalităților-cheie

sursa foto: Businessofapps.com

Într-o postare pe blog, Peter Skillman, director de Design în cadrul Skype explica: începând de anul trecut, am identificat un set de modificări despre care utilizatorii aplicației spuneau că le complică procesul de utilizare chiar în scenariile principale de utilizare. Așadar, am făcut un pas înapoi și am început să facem eforturi în simplificarea aplicației.

Beneficiind de un nou design, Skype le promite utilizatorilor săi servicii de apel și de mesagerie facile, în timp ce compania a decis renunțarea la Highlights și la Capture, prima dintre acestea oferind posibilitatea descărcării conținutului salvat deja până la data de 30 septembrie.

Chiar și versiunea desktop va beneficia de anumite îmbunătățiri de aspect.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward