Skype – design nou al aplicației mobile pentru a crește importanța funcționalităților-cheie

06 septembrie 2018

Skype a anunțat recent o serie de modificări la nivelul design-ului aplicației mobile, care au menirea de a concentra atenția utilizatorilor asupra funcționalităților practice, precum și a fluxurilor de navigare. Anul trecut, Skype anunța introducerea Highlitghts, ca un competitor real al conținutului de tip Stories.

Skype – design nou al aplicației mobile pentru a crește importanța funcționalităților-cheie

sursa foto: Businessofapps.com

Într-o postare pe blog, Peter Skillman, director de Design în cadrul Skype explica: începând de anul trecut, am identificat un set de modificări despre care utilizatorii aplicației spuneau că le complică procesul de utilizare chiar în scenariile principale de utilizare. Așadar, am făcut un pas înapoi și am început să facem eforturi în simplificarea aplicației.

Beneficiind de un nou design, Skype le promite utilizatorilor săi servicii de apel și de mesagerie facile, în timp ce compania a decis renunțarea la Highlights și la Capture, prima dintre acestea oferind posibilitatea descărcării conținutului salvat deja până la data de 30 septembrie.

Chiar și versiunea desktop va beneficia de anumite îmbunătățiri de aspect.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Cum poate ajuta SAP companiile care înregistrează scăderi?

Ce este SAP și cum poate ajuta companiile în perioadele de criză?

Citește tot arrow_forward