Care au fost companile și industriile interesate de digitalizare în ultima lună, conform statisticilor Softlead?

23 aprilie 2020

Într-o perioadă dedicată adaptării la noi forme de lucru, la noi strategii de marketing și vânzări, de eficientizare a bugetelor sau de reducere a costurilor, unul dintre indicatorii Softlead este acela al măsurării interesului pentru diferite aplicații software și tehnologii, în contextul digitalizării companiilor din România.

Care au fost companile și industriile interesate de digitalizare în ultima lună, conform statisticilor Softlead?

Astfel, iată care au fost cele mai solicitate tipuri de aplicații software, industriile cu apetit crescut de digitalizare, precum și profilul companiilor care au nevoie de aplicații informatice.

Care au fost cele mai solicitate aplicații software?

Aplicațiile software de tip CRM, dedicate managementului resurselor umane și de gestionare și planificare a resurselor (ERP) rămân în topul nevoilor companiilor din România. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut sau cu lunile anterioare, soluțiile de comunicare (videocall, teleconferințe) constituie noutatea topului de cerințe captate prin markeplace-ul Softlead. De asemenea, o creștere suplimentară este dată și de aplicațiile software de comerț electronic, aspect justificat prin migrarea unor business-uri în zona digitală.

Top industrii care au arătat interes crescut pentru digitalizare: 

Din punctul de vedere al industriilor care au în plan pe termen scurt și mediu implementarea unei aplicații informatice, construcțiile, companiile din producție și departamentele sau companiile de resurse umane deschid topul.

Profilul companiilor care au nevoie de aplicații software în funcție de:

  • Cifra de afaceri:

Companiile cu cifră de afaceri de până la 5 milioane de euro indică un apetit crescut pentru digitalizare, mobilitatea și decizia rapidă a schimbării paradigmei fiind unul dintre aspectele ce justifică acest segment.

  • Geo localizare (județ)

  • Număr de angajați: 

Listează aici compania și aplicațiile software din portofoliu în cadrul Softlead pentru a crește numărul de lead-uri și vânzările!

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește tot arrow_forward

Buget 2021! Provocări, soluții, decizii corecte

Indiferent de metoda de abordare utilizată, prognozarea și stabilirea bugetului unei companii pentru exercițiul financiar 2021 este una dintre cele mai provocatoare sarcini în aceste zile. Bineînțeles, nimeni nu poate afirma, că până acum acest lucru a fost o joacă, însă în contextul evenimentelor anului 2020, multe dintre companii s-au văzut în situaț...

Citește tot arrow_forward