Care sunt cele mai solicitate componente de gestiune a afacerilor?

11 septembrie 2015

Firmele din cele mai variate domenii de activitate au unele cerinte comune cand aleg un sistem Enterprise Resource Planning (ERP)

Care sunt cele mai solicitate componente de gestiune a afacerilor?

Firmele din cele mai variate domenii de activitate au unele cerinte comune cand aleg un sistem Enterprise Resource Planning (ERP)

Potrivit unui studiu realizat de specialistii SIVECO Romania, aplicatiile informatice cele mai solicitate de catre entitatile economice sunt cele de Financiar-Contabilitate, Salarizare, Gestionare Mijloace Fixe, Management Stocuri, Aprovizionare si Contracte.

”De-a lungul celor peste 1.500 de implementari ale solutiei noastre ERP -  SIVECO Applications – am observat ca, indiferent de domeniul de activitate al firmelor, private sau publice, exista cerinte comune. Astfel, in prima etapa, clientii solicitaun pachet de baza. Pe masura ce constata ca rezultatele sunt foarte bune, beneficiarii decid extinderea acestuia. Dorinta de extindere, de imbunatatire continua a activitatii este fireasca si se reflecta in cerintele de informatizare tot mai specializate. In prezent, sistemul nostru informatic integrat cuprinde 50 de componente care acopera in intregime cele mai variate cerinte ale unei organizatii”, a declarat Lacramioara Barseti, director Departament SIVECO Applications.

Componentele din pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2020 Project: Cloud au o mare capacitate de parametrizare si configurare, astfel incat modificarile legislative sau organizatorice care intervin sunt implementate cu usurinta.  Azi, si companiile de mai mici dimensiuni, care nu isi puteau permite altadata sa achizitioneze si sa opereze un sistem ERP, pot beneficia cu un buget rezonabil de avantajele pe care le ofera SIVECO Applications 2020 Project:Cloud. Printre acestea sunt: adaptabilitatea sistemului la cerintele specifice de business ale fiecarui client, cresterea gradului de consistenta, coerenta, relevanta si corectitudinea datelor, obtinerea la timp a informatiilor corecte, reducerea volumului de prelucrare manuala a documentelor, optimizarea fluxurilor de documente, grad mare de protectie contra accesului neautorizat la informatie, acces confortabil la date oricand si de oriunde.

Intr-o lume din ce in ce mai competitiva si globalizata, succesul economic depinde de agilitatea cu care companiile reusesc sa-si gestioneze resursele. Acest lucru este posibil numai cu instrumente informatice” spune Lacramioara Barseti.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

SIVECO Romania este specializata in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.


De-a lungul celor peste 23 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward