Topul aplicațiilor software achiziționate toamna

14 septembrie 2015

Asemenea celor mai importante piețe de consum, și segmentul software se bucură de perioade preferate de utilizatorii finali în ceea ce privește achiziția acelor produse ajutătoare pentru activitatea organizațională.

Topul aplicațiilor software achiziționate toamna

Asemenea celor mai importante piețe de consum, și segmentul software se bucură de perioade preferate de utilizatorii finali în ceea ce privește achiziția acelor produse ajutătoare pentru activitatea organizațională.

Cu siguranță, sunt aplicații a căror decizie de cumpărare este indicată încă din momentul lansării, dar decizia poate apărea și mai târziu, în funcție de bugete, de prioritizare sau de alte aspecte importante.

În funcție de domeniul de activitate, topul tomnatic al celor mai vizate soluții software include:

- Aplicațiile cu rol educațional – reîntoarcerea la școală a celor mici crește interesul adulților pentru achiziția instrumentelor ajutătoare în efectuarea temelor în sistemul de învățământ.

- Aplicațiile domeniului Horeca – Hotelurile, pensiunile, restaurantele se pregătesc de o perioadă considerată de vârf pentru achizițiile de pachete turistice. Sunt extrem de căutate modulele ce includ managementul unităților de cazare (rapoarte, oferte, gestionarea turiștilor/consumatorilor, date despre campaniile de promovare etc.)  

- Aplicații destinate afacerilor din domeniul agricultură – oferă acces la informații geografice, posibilitatea identificării tarlalelor, categoriilor de folosință a terenurilor, generarea rapoartelor sau preluarea automată a contractelor

- Aplicații dedicate domeniului imobiliar – toamna este anotimpul creșterii nișei închirierilor sau achiziționării imobilelor datorită migrării studenților din provincie către centrele de învățământ, a tinerilor care decid începerea unei construcții sau a celor care decid  finalizarea lucrărilor până la venirea anotimpului rece.

Cu siguranță, cele mai multe dintre soluțiile care au rolul de a sprijini activitatea din companii pot fi achiziționate în funcție de bugetul sau de nevoile clare manifestate. Cu toate acestea, industria software manifestă un anumit timp de apetit crescut pentru ciclicitatea celor mai importante perioade din an.

Dacă deții o afacere și ești interesat de achiziționarea unei soluții software optime pentru dimensiunea companiei tale, conform numărului de angajați, operațiunilor efectuate sau fluxurilor interne de lucru, ne poți contacta la [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward