Topul aplicațiilor software achiziționate toamna

14 septembrie 2015

Asemenea celor mai importante piețe de consum, și segmentul software se bucură de perioade preferate de utilizatorii finali în ceea ce privește achiziția acelor produse ajutătoare pentru activitatea organizațională.

Topul aplicațiilor software achiziționate toamna

Asemenea celor mai importante piețe de consum, și segmentul software se bucură de perioade preferate de utilizatorii finali în ceea ce privește achiziția acelor produse ajutătoare pentru activitatea organizațională.

Cu siguranță, sunt aplicații a căror decizie de cumpărare este indicată încă din momentul lansării, dar decizia poate apărea și mai târziu, în funcție de bugete, de prioritizare sau de alte aspecte importante.

În funcție de domeniul de activitate, topul tomnatic al celor mai vizate soluții software include:

- Aplicațiile cu rol educațional – reîntoarcerea la școală a celor mici crește interesul adulților pentru achiziția instrumentelor ajutătoare în efectuarea temelor în sistemul de învățământ.

- Aplicațiile domeniului Horeca – Hotelurile, pensiunile, restaurantele se pregătesc de o perioadă considerată de vârf pentru achizițiile de pachete turistice. Sunt extrem de căutate modulele ce includ managementul unităților de cazare (rapoarte, oferte, gestionarea turiștilor/consumatorilor, date despre campaniile de promovare etc.)  

- Aplicații destinate afacerilor din domeniul agricultură – oferă acces la informații geografice, posibilitatea identificării tarlalelor, categoriilor de folosință a terenurilor, generarea rapoartelor sau preluarea automată a contractelor

- Aplicații dedicate domeniului imobiliar – toamna este anotimpul creșterii nișei închirierilor sau achiziționării imobilelor datorită migrării studenților din provincie către centrele de învățământ, a tinerilor care decid începerea unei construcții sau a celor care decid  finalizarea lucrărilor până la venirea anotimpului rece.

Cu siguranță, cele mai multe dintre soluțiile care au rolul de a sprijini activitatea din companii pot fi achiziționate în funcție de bugetul sau de nevoile clare manifestate. Cu toate acestea, industria software manifestă un anumit timp de apetit crescut pentru ciclicitatea celor mai importante perioade din an.

Dacă deții o afacere și ești interesat de achiziționarea unei soluții software optime pentru dimensiunea companiei tale, conform numărului de angajați, operațiunilor efectuate sau fluxurilor interne de lucru, ne poți contacta la [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward

De ce anul 2021 poate fi anul e-commerce și al magazinelor online?

Conform Nasdaq, până în 2040, 95% dintre achiziții vor fi efectuate online, fapt ce deschide noi perspective încă de acum pentru migrarea unui număr tot mai mare de business-uri către tehnologii e-commerce.

Citește tot arrow_forward