Cauți o aplicație software? Ce ai zice dacă ai achiziționa-o cu discount?

20 noiembrie 2014

București, noiembrie 2014 - De Black Week, Softlead.ro îți oferă produse informatice cu până la 75% discount din următoarele game de soluții: aplicații de securitate, educaționale și medii de dezvoltare. Campania promoțională este valabilă în perioada 24-28 noiembrie și vizează strict produsele menționate. 

Cauți o aplicație software? Ce ai zice dacă ai achiziționa-o cu discount?

București, noiembrie 2014 - De Black Week, Softlead.ro îți oferă produse informatice cu până la 75% discount din următoarele game de soluții: aplicații de securitate, educaționale și medii de dezvoltare. Campania promoțională este valabilă în perioada 24-28 noiembrie și vizează strict produsele menționate. 

Soluțiile software de securitate a sistemelor sunt instrumente cu rol în detectarea și eliminarea virușilor, lucrând activ la îmbunătățirea principiilor de apărare a computerelor. Cele mai importante module ale sistemelor de securitate sunt cele de scanare, diagnosticare și protejare împotriva programelor de tip spion, viruși, cai troieni sau multe altele. Campania de Black Week include soluții ale producătorilor: Kaspersky, GData sau Avira.

Aplicațiile software educaționale reprezintă un suport interactiv, de tip multimedia, bazat pe programele școlare, care pun la dispoziția copiilor, cadrelor didactice și părinților lecții și materiale didactice din materiile studiate la școală: matematică, fizică, biologie, chimie, geografie, precum și extensii de tipul jocurilor. În promoția de Black Week, Softlead a pregătit un set de soluții dedicate piticilor inteligenți, care folosesc jocul pentru a învăța.

Dedicate pasionaților de programare începători sau avansați, mediile de dezvoltare oferite de Softlead (PyCharm, WebStorm, RubyMine, AppCode) reprezintă primul pas în crearea aplicațiilor informatice și ajută la îmbunătățirea productivității muncii prin folosirea în toate fazele ciclului de elaborare a programelor a unor instrumente software care să asiste dezvoltatorul în activitatea de elaborare a software-ului eficient, într-un termen cât mai scurt şi la un cost redus.

Un mediu integrat de dezvoltare constituie un ansamblu integrat de instrumente de programare, care asistă dezvoltatorul pe parcursul activităților de codificare, obținere a programului executabil, testare şi depanare.

Despre Softlead

Milioane de soluții software se comercializează în fiecare secundă.

Decizia alegerii unei soluții software valide pentru fiecare tipologie de business este o alegere decisivă pentru dezvoltarea unei companii sau a unui departament.

Softlead este prima platformă integrată de tip marketplace, care comercializează soluții software (Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), soft-uri dedicate dezvoltarii si managementului organizational, educative, de management al informatiilor, dedicate gestiunii stocurilor,  din domeniul juridic, multimedia, precum si multe altele.), generează lead-uri și promovează suite de aplicații informatice.

Softlead oferă acces la cea mai importantă colecție de aplicații software, având peste 500 astfel de soluții recunoscute și utilizate la nivel local și internațional.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamică companie de securitate cibernetică fondată și condusă de antreprenori români, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. 

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward

Soluțiile software CRM – creștere cu 15.6% în 2018 față de anul precedent

Conform celor mai noi date Gartner, aplicațiile de tip Customer Experience and Relationship Management au înregistrat o creștere de 15.6% în anul 2018, piața acestora fiind evaluată la peste 48 de miliarde de dolari.

Citește tot arrow_forward