Cauți o aplicație software? Ce ai zice dacă ai achiziționa-o cu discount?

20 noiembrie 2014

București, noiembrie 2014 - De Black Week, Softlead.ro îți oferă produse informatice cu până la 75% discount din următoarele game de soluții: aplicații de securitate, educaționale și medii de dezvoltare. Campania promoțională este valabilă în perioada 24-28 noiembrie și vizează strict produsele menționate. 

Cauți o aplicație software? Ce ai zice dacă ai achiziționa-o cu discount?

București, noiembrie 2014 - De Black Week, Softlead.ro îți oferă produse informatice cu până la 75% discount din următoarele game de soluții: aplicații de securitate, educaționale și medii de dezvoltare. Campania promoțională este valabilă în perioada 24-28 noiembrie și vizează strict produsele menționate. 

Soluțiile software de securitate a sistemelor sunt instrumente cu rol în detectarea și eliminarea virușilor, lucrând activ la îmbunătățirea principiilor de apărare a computerelor. Cele mai importante module ale sistemelor de securitate sunt cele de scanare, diagnosticare și protejare împotriva programelor de tip spion, viruși, cai troieni sau multe altele. Campania de Black Week include soluții ale producătorilor: Kaspersky, GData sau Avira.

Aplicațiile software educaționale reprezintă un suport interactiv, de tip multimedia, bazat pe programele școlare, care pun la dispoziția copiilor, cadrelor didactice și părinților lecții și materiale didactice din materiile studiate la școală: matematică, fizică, biologie, chimie, geografie, precum și extensii de tipul jocurilor. În promoția de Black Week, Softlead a pregătit un set de soluții dedicate piticilor inteligenți, care folosesc jocul pentru a învăța.

Dedicate pasionaților de programare începători sau avansați, mediile de dezvoltare oferite de Softlead (PyCharm, WebStorm, RubyMine, AppCode) reprezintă primul pas în crearea aplicațiilor informatice și ajută la îmbunătățirea productivității muncii prin folosirea în toate fazele ciclului de elaborare a programelor a unor instrumente software care să asiste dezvoltatorul în activitatea de elaborare a software-ului eficient, într-un termen cât mai scurt şi la un cost redus.

Un mediu integrat de dezvoltare constituie un ansamblu integrat de instrumente de programare, care asistă dezvoltatorul pe parcursul activităților de codificare, obținere a programului executabil, testare şi depanare.

Despre Softlead

Milioane de soluții software se comercializează în fiecare secundă.

Decizia alegerii unei soluții software valide pentru fiecare tipologie de business este o alegere decisivă pentru dezvoltarea unei companii sau a unui departament.

Softlead este prima platformă integrată de tip marketplace, care comercializează soluții software (Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), soft-uri dedicate dezvoltarii si managementului organizational, educative, de management al informatiilor, dedicate gestiunii stocurilor,  din domeniul juridic, multimedia, precum si multe altele.), generează lead-uri și promovează suite de aplicații informatice.

Softlead oferă acces la cea mai importantă colecție de aplicații software, având peste 500 astfel de soluții recunoscute și utilizate la nivel local și internațional.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producator de produse din peste din tara a implementat sistemul WMS pentru a gestiona cele doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si cele doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti....

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe de altă parte, conștientizarea provocărilor cu care se confruntă investigatorii cibernetici în munca lor îi determină pe factorii decidenți din domeniul IT, din organizațiile din Europa, să înțeleagă nivelul de pregătire necesar pentru a le face față în fiecare zi, peste jumătate dintre participanți (51%, respectiv 56%, în România) declarâ...

Citește tot arrow_forward

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward