Bitdefender furnizeaza solutii de securitate Guvernului Danemarcei

21 noiembrie 2014

Soluțiile de securitate Bitdefender, create în România, au fost selectatede Agenția de Modernizare a Administrației Publice din Danemarca, pentru protejarea infrastructurii IT a instituțiilor din cadrul Guvernului.

Soluțiile de securitate Bitdefender, create în România, au fost selectatede Agenția de Modernizare a Administrației Publice din Danemarca, pentru protejarea infrastructurii IT a instituțiilor din cadrul Guvernului.

Agenția de Modernizare daneză a evaluat calitatea tehnologiilor Bitdefender ca fiind între ’’foarte bună și excelentă’’.

’’Suntem mândri că Guvernul Danemarcei a ales tehnologii din România, în urma unei competiții cu unele dintre cele mai puternice branduri de securitate din lume. Este încă o dovadă a faptului că inteligența românească este foarte apreciată în lume. Legat de această recunoaştere, Bitdefender a demarat săptămâna aceasta campania de brand Bitdefender - inteligență din România, care își  propune să vorbească despre succesele românilor la nivel internaţional, despre faptul că se poate ca un lucru făcut de români, înglobând inteligenţă românească, să devină un reper la nivel global și să fie apreciat în întreaga lume", a declarat Florin Talpeș, CEO al Bitdefender. 

Urmare a selecției realizate de agenția daneză, specialiștii Bitdefender implementează soluțiile Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE), GravityZone Security for Endpoints şi Cloud Security for Endpoints (Small Office Security) într-o întreagă serie de ministere și instituţii publice din Danemarca.

’’Soluțiile româneşti de securitate Bitdefender au obținut un solid succes internațional datorită performanței confirmate de clienți și de testele independente cu o mare reputaţie internaţională. Înainte de a fi selectaţi de agenţia daneză, aveam deja  municipalități dar și companii private din Danemarca în portofoliul de clienți, ce aleseseră soluțiile Bitdefender atât datorită securității de top oferite cât și datorită soluțiilor unice dedicate mediilor virtualizate, ce reduc consumul de resurse și costurile asociate mentenanței’’, declară Brian Ziegler, director de vânzări pentru Danemarca şi Țările Scandinave, în Bitdefender.

Potrivit contractului, Bitdefender furnizează Guvernului Danez protecție împotriva virușilor, tentativelor de phishing, amerințărilor de tip ransomware și împotriva altor amenințări ce vizează terminale de tip PC/laptop indiferent de sitemul de operare, pentru toate tipurile de servere, precum și pentru terminale mobile precum Android și iPhone. Pachetul cuprinde și o soluție pentru email precum și o soluție de scanare a traficului în rețea.

Securitatea infrastructurilor IT virtualizate de mari dimensiuni, aparținând statului danez e realizată cu soluţia Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE), soluție compatibilă cu toate tipurile de hipervizoare (tehnologie ce stă la baza virtualizării), şi care rezolvă provocările tradiţionale legate de mediul cloud, oferind avantaje semnificative în termeni de securitate, consum redus de resurse și un timp mai redus dedicat mentenanței.     

Din consola centrală a GravityZone, instituțiile ce implementează soluția în cadrul Guvernului Danez pot gestiona toate dispozitivele mobile sau fixe și toate tipurile de clienți virtuali și servere. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

Companiile de distributie au nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid si consistent cu ajutorul sistemului SocrateERP pentru distributie. Solutia va permite sa mentieti controlul asupra afacerii de distributie si va ofera parghiile necesare pentru a creste compania si a-i maximiza rezultatele.

Citește tot arrow_forward

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

În fiecare zi, în România se lansează peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți.

Citește tot arrow_forward