Bitdefender furnizeaza solutii de securitate Guvernului Danemarcei

21 noiembrie 2014

Soluțiile de securitate Bitdefender, create în România, au fost selectatede Agenția de Modernizare a Administrației Publice din Danemarca, pentru protejarea infrastructurii IT a instituțiilor din cadrul Guvernului.

Soluțiile de securitate Bitdefender, create în România, au fost selectatede Agenția de Modernizare a Administrației Publice din Danemarca, pentru protejarea infrastructurii IT a instituțiilor din cadrul Guvernului.

Agenția de Modernizare daneză a evaluat calitatea tehnologiilor Bitdefender ca fiind între ’’foarte bună și excelentă’’.

’’Suntem mândri că Guvernul Danemarcei a ales tehnologii din România, în urma unei competiții cu unele dintre cele mai puternice branduri de securitate din lume. Este încă o dovadă a faptului că inteligența românească este foarte apreciată în lume. Legat de această recunoaştere, Bitdefender a demarat săptămâna aceasta campania de brand Bitdefender - inteligență din România, care își  propune să vorbească despre succesele românilor la nivel internaţional, despre faptul că se poate ca un lucru făcut de români, înglobând inteligenţă românească, să devină un reper la nivel global și să fie apreciat în întreaga lume", a declarat Florin Talpeș, CEO al Bitdefender. 

Urmare a selecției realizate de agenția daneză, specialiștii Bitdefender implementează soluțiile Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE), GravityZone Security for Endpoints şi Cloud Security for Endpoints (Small Office Security) într-o întreagă serie de ministere și instituţii publice din Danemarca.

’’Soluțiile româneşti de securitate Bitdefender au obținut un solid succes internațional datorită performanței confirmate de clienți și de testele independente cu o mare reputaţie internaţională. Înainte de a fi selectaţi de agenţia daneză, aveam deja  municipalități dar și companii private din Danemarca în portofoliul de clienți, ce aleseseră soluțiile Bitdefender atât datorită securității de top oferite cât și datorită soluțiilor unice dedicate mediilor virtualizate, ce reduc consumul de resurse și costurile asociate mentenanței’’, declară Brian Ziegler, director de vânzări pentru Danemarca şi Țările Scandinave, în Bitdefender.

Potrivit contractului, Bitdefender furnizează Guvernului Danez protecție împotriva virușilor, tentativelor de phishing, amerințărilor de tip ransomware și împotriva altor amenințări ce vizează terminale de tip PC/laptop indiferent de sitemul de operare, pentru toate tipurile de servere, precum și pentru terminale mobile precum Android și iPhone. Pachetul cuprinde și o soluție pentru email precum și o soluție de scanare a traficului în rețea.

Securitatea infrastructurilor IT virtualizate de mari dimensiuni, aparținând statului danez e realizată cu soluţia Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE), soluție compatibilă cu toate tipurile de hipervizoare (tehnologie ce stă la baza virtualizării), şi care rezolvă provocările tradiţionale legate de mediul cloud, oferind avantaje semnificative în termeni de securitate, consum redus de resurse și un timp mai redus dedicat mentenanței.     

Din consola centrală a GravityZone, instituțiile ce implementează soluția în cadrul Guvernului Danez pot gestiona toate dispozitivele mobile sau fixe și toate tipurile de clienți virtuali și servere. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward