Ce noutăți aduce noua versiune JobRouter 5?

14 noiembrie 2019

Noua versiune JobRouter 5 aduce noi funcționalități ce extind potențialul automatizării proceselor. Aceasta acordă o importanță deosebită beneficiilor oferite atât arhitecților de proces, cât și utilizatorilor din platformă. Pentru arhitecții de proces, ultima versiune propune o grafică nouă de proces (Flowchart Modeler). Pe lângă noul design, este optimizată și capacitatea de utilizare, astfel încât crearea unui proces să aibă loc rapid și intuitiv. Utilizatorii beneficiază de îmbunătățiri privind performanța, arhivarea și de aplicația accesibilă pe mobil.

Ce noutăți aduce noua versiune JobRouter 5?

Aspect nou și atractiv

Elementele specifice unui proces de lucru au fost revizuite în întregime și au devenit mai atractive. Noul design al aplicației este modern, prietenos din punct de vedere al utilizării, intuitiv și mai rapid.

Simplificarea modului de utilizare

Arhitecții de proces pot lucra mult mai simplu și intuitiv cu graficele specifice creării și dezvoltării proceselor. Spre exemplu, etapele noi din proces pot fi create pur și simplu prin dragged and dropped în schema de proces. O nouă librărie sumarizează toate procesele diferite din organizație,  cu funcția de search integrată, și servește ca un ghid practic ce permite selecția imediată a unei activități, precum și un overview clar al întregului proces. Desigur, lista este utilizată și pentru găsirea și utilizarea rapidă a informațiilor.

Legarea intuitivă a pașilor și a elementelor din proces

Pașii unui flux de lucru individual sunt conectați în mod simplu, prin utilizarea mouse-ului, astfel încât arhitecții de proces pot începe imediat crearea proceselor.

Prezentarea generală îmbunătățită prin funcționalitatea zoom

Diagrama fluxului se poate mări și adapta exact nevoilor existente la un anumit moment. Pentru o privire de ansamblu a unui proces, poți vizualiza rapid, în mod direct imaginea fluxului complet, sau te poți concentra pe anumite părți din proces.

Mutarea și ștergerea în mod simultan a mai multor elemente

Noua funcție permite marcarea mai multor elemente și ajută la ajustări ale procesului, mai ales în cazul proceselor extinse. Timpul consumat pentru mutarea elementelor individuale este complet eliminat.

Exportul îmbunătățit al schiței procesului

Printr-un singur click, utilizatorii pot exporta fluxul complet din proces ca fișier tip imagine și îl pot folosi pentru documentarea procesului.

Analiza procesului cu vizualizarea Heatmap

Această fucție permite vizualizarea pe diagramă a pașilor folosiți mai des sau mai rar, pe diferite culori. Se permite afișarea timpului de așteptare, cât și frecvența etapelor individuale pentru obținerea de vizualizări diferite ale datelor. Această nouă vizualizare folosește la optimizarea proceselor.

Conversia automată a diagramelor de flux vechi

Pentru evitarea unui efort major în actualizarea platformei la noua versiune JobRouter 5, diagramele de proces existente sunt adaptate și redimensionate automat noului design.

Șabloane pentru funcțiile PHP și JavaScript

 Arhitecții soluției beneficiază de opțiunea de a crea și stoca propriile șabloane pentru funcțiile PHP sau JavaScript utilizate frecvent. Prin utilizarea șabloanelor de script, se reduce în mod semnificativ timpul necesar proiectării procesului.

Funcționalități extinse pentru arhivă și documente

Extinderea sistemului integrat de gestionare a documentelor.

Exportul și importul întregii structuri de arhivă – capacitatea de a exporta și importa în alte sisteme specificații complete ale arhivei. Spre exemplu, mutarea unei arhive din sistemul de dezvoltare în cel de producție poate fi realizată în doar câteva secunde.

Criptarea documentelor. Această setare la nivelul sistemului de fișiere JobRouter 5 se realizează separat pentru fiecare stocare de date și protejează documentele împotriva accesului neautorizat la fișiere.

Afișarea creatorului sau editorului adnotărilor. JobViewer 2 oferă opțiunea de adnotări sub formă de text, obiecte sau cârlige pentru controlul documentelor. Cu JobRouter 5 autorul este afișat și când mouse-ul este mutat pe o adnotare.

Full-text search pe fișierele de e-mail – Funcția de căutare full-text este esențială pentru utilizatori. Documentele pot fi găsite rapid, fără să fie necesară căutarea prin câmpurile index. Funcția este valabilă pentru fișierele de e-mail (format msg sau eml).

Mai multe funcții în Hub-ul de documente

O dată cu versiunea anterioară a JobRouter, Document Hub a oferit un depozit de documente personale pentru toți utilizatorii. Aici documentele se pot stoca direct de pe laptop sau din aplicația de mobil, ca apoi să fie utilizate în fluxul de lucru.

JobRouter 5 permite căutarea prin toate documentele stocate pentru accelerarea ritmului de lucru. În plus, documentele pot fi descărcate pe desktop, transferate dintr-un proces în Document Hub.

Exportul documentelor cu adnotări

Cu JobPDF, arhitecții de proces pot exporta acum și documentele atașate sau arhivate cu adnotări ca fișiere PDF. Exportul poate avea loc fie în cadrul procesului, fie în sistemul de fișiere.

Aplicația de mobil

Prezentată odată cu versiunea anterioară, aplicația de mobil Document Hub permite scanarea și captarea documentelor pe mobil. Cu JobRouter 5, pașii specifici unui proces de lucru pot fi procesați utilizând accesul pe mobil bazat pe browser, cât și aplicația de mobil JobRouter. Document Hub este integrat cu pașii de lucru pentru a acoperi o gamă largă de aplicații specifice proceselor și documentelor.

În JobRouter 5 creezi noi scenarii și procese pentru digitalizarea afacerii tale! Desigur, poți accesa și integra alte aplicații utilizate deja în organizația ta. Te invităm să accesezi JobRouter pentru mai multe detalii despre platformă!

Beck et al.

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platf...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Care este gradul de digitalizare al companiilor din România?

În conformitate cu raportul DESI (The Digital Economy and Society Index) din 2019, țara noastră este pe penultimul loc la gradul de digitalizare al economiei și al societații https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/desi. Unele țări au un nivel mult mai ridicat de digitalizare, ceea ce înseamnă că România are mult de recuperat!...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward