Cea de a treia ediţie a conferinţei de testare de software din Europa de Sud-Est (SEETEST 2014) are loc în septembrie la Bucureşti

05 august 2014

Pe 25 şi 26 septembrie, Hotel Crowne Plaza găzduieşte cea de a treia ediţie a conferinţei de testare de software din Europa de Sud-Est (SEETEST 2014), organizată de South East European Testing Board în colaborare cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) şi Quality House.

Cea de a treia ediţie a conferinţei de testare de software din Europa de Sud-Est (SEETEST 2014) are loc în septembrie la Bucureşti

Pe 25 şi 26 septembrie, Hotel Crowne Plaza găzduieşte cea de a treia ediţie a conferinţei de testare de software din Europa de Sud-Est (SEETEST 2014), organizată de South East European Testing Board în colaborare cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) şi Quality House. Biletele early bird sunt disponibile până la data de 31 august şi pot fi achiziţionate online la http://seetest.org/index.php?page=registration.

SEETEST 2014 este singura conferinţă din Europa de Sud-Est despre testarea şi managementul calităţii software-ului. În prima zi a evenimentului, participanţii vor avea ocazia să vadă tutoriale susţinute de experţi recunoscuţi din industrie, care vor aborda subiecte precum principiile testării agile, excelenţa centrelor de testare, abilităţi soft pentru testeri, TMMi, încărcare & performanţă, sau principiile de bază ale testării de aplicaţii mobile.

Cea de a doua zi a evenimentului este dedicată discursurilor susţinute de executivi de top din industria internaţională de testare de software. Tot în această zi vor avea loc prezentări ale lucrărilor membrilor comunităţii inginerilor de calitate.

Pe toată durata conferinţei va fi organizată o expoziţie care va oferi companiilor internaţionale din domeniul calităţii software-ului şansa de a-şi prezenta instrumentele folosite şi serviciile în faţa audienţei. Mai mult, un examen ISTQB Certified Tester Foundation va avea loc în timpul evenimentului şi va fi oferit de South East European Testing Board.

Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul SEETEST 2014 se numără testarea de software, tehnici şi design al testării, managementul proceselor de testare, testarea bazată pe risc, îmbunătăţirea proceselor de testare, performanţa testării, testare agile, testare în securitate, testare mobile sau automatizarea testării.

Aceste subiecte vor fi aduse în discuţie de lideri consacraţi din industrie. Printre invitaţii care au confirmat prezenţa la SEETEST 2014 se numără Rex Black (software engineer, antreprenor şi autor în domeniul testării software, USA), Erik van Veenendaal (expert în testare recunoscut la nivel internaţional, Olanda), Graham Bath (autor, Germania), Geoff Thompson (senior test management consultant, Marea Britanie), Yaron Tsubery (Director QA & Testing Manager Comverse, Israel) sau Vipul Kocher (Preşedinte al Indian Testing Board şi Co-Preşedinte al PT PureTesting, India).

Cele două ediţii anterioare ale conferinţei de testare de Software din Europa de Sud-Est (SEETEST) au avut loc în Sofia, Bulgaria, în 2008 şi 2009 şi au reunit peste 250 de vizitatori. SEETEST 2014 va aduce împreună aproximativ 300 de participanţi care vor avea şansa de a vedea 6 tutoriale de o jumătate de zi organizate în 3 sesiuni paralele şi 14 prezentări.

Preţul unui bilet la conferinţă este de 350 EUR şi include intrarea la toate sesiunile conferinţei, tutoriale, prezentări şi expoziţie, documentele suport, mesele de prânz şi pauzele de cafea, precum şi intrarea la evenimentul social care va fi organizat pe data de 25 septembrie. Diferite variante de bilete sunt disponibile la preţuri mai mici pentru cei care doresc să participe doar la anumite părţi ale SEETEST 2014. Mai multe informaţii despre bilete şi preţurile acestora sunt disponibile online la http://seetest.org/index.php?page=visitors

Biletele early bird oferă o reducere de 20% faţă de preţul integral şi sunt disponibile până la data de 31 august. Grupurile de peste 5 persoane, membrii organizaţiilor partenere, studenţii şi partenerii ISTQB beneficiază de o reducere de 10% disponibilă după încheierea perioadei early bird. Biletele la SEETEST 2014 sunt disponibile online la http://seetest.org/index.php?page=registration.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward