Cel mai asteptat eveniment de web design, SmartWeb Conference, revine cu a doua editie

04 august 2014

In ultimii ani numarul specialistilor web si front end development s-a afla intr-o continua crestere. Pentru a tine pasul cu tendintele internationale, companiile multinationale se dezvolta si creeaza noi locuri de munca pentru profesionistii din domeniu.

In ultimii ani numarul specialistilor web si front end development s-a afla intr-o continua crestere. Pentru a tine pasul cu tendintele internationale, companiile multinationale se dezvolta si creeaza noi locuri de munca pentru profesionistii din domeniu. In acest context, Evensys isi propune sa organizeze conferinte de specialitate la nivel international, ce le ofera practicienilor accesul la noi informatii si networking de calitate cu experti recunoscuti din US, Canada, Germania, UK.

SmartWeb a fost in 2013 prima mare conferinta internationala de web design desfasurata la Bucuresti, care s-a bucurat de o mare apreciere in randul profesionalistilor in web design si development, aducand noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si Java Script.

Anul acesta, evenimentul se reintoarce pe 22- 23 Septembrie, la Radisson Blue Hotel intr-o formula extinsa pe 2 zile si cu ambitii si mai mari la nivel de regiune. 

Participantii vor avea ocazia sa intalneasca unii dintre cei mai buni specialisti internationali, printre care:  Harry Roberts, Ana Tudor, Remy Sharp, Bruce Lawson, Vitaly Friedman,  Jeremy Keith, Zoe Gillenwater,  Kaelig,  Marko Dugonjić.

Prima zi, 22 septembrie, va fi dedicata workshop-urilor in care participantii  isi vor dezvolta abilitatile web alaturi de Harry Roberts Senior Developer, Bskyb si Vitaly Friedman, Co-Founder,  Smashing Magazine. 

Conferinta va avea loc pe 23 septembrie si va cuprinde 8 prezentari intensive despre cele mai noi subiecte ale momentului Web Design Responsive, HTML5 si CSS3, CSS, JavaScript, dar si cele mai bune sfaturi si tehnici.

Pana pe 31 august biletele la eveniment pot fi achizitionate la preturi speciale. 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul: http://www.smartwebconf.com/

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe fondul unui peisaj al amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, peste jumătate dintre organizațiile europene (57%) consideră că este ușor pentru atacatori să își ducă la bun sfârșit planurile fără a lăsa vreo urmă. În plus, 79% dintre respondenți ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac – conform unui studiu[1] recent Kaspersk...

Citește tot arrow_forward