Cisco achiziționează compania de software BroadSoft pentru 1.9 miliarde de dolari

24 octombrie 2017

Cisco intenționează să extindă portofoliul de servicii, prin achiziționarea companiei BroadSoft Inc. pentru 1.9 miliarde de dolari, scopul principal fiind acela al identificării unor noi direcții de business, în afara celor deja cunoscute, cum ar fi cele de rețelistică. În urmă cu doar câteva luni, BroadSoft anunța oficial faptul că demarează acțiunile de explorare a oportunităților de vânzare a companiei

Cisco achiziționează compania de software BroadSoft pentru 1.9 miliarde de dolari

Acţiunile BroadSoft, care a dezvoltat un software utilizat ce cele mai mari companii de cablu şi telecomunicaţii, au crescut cu 1,35% după ce Cisco a oferit un preţ de 55 de dolari pe acţiune, cu 2% mai mult decât preţul de închidere de vineri al titlurilor.

Chuck Robbins, CEO Cisco, a declarat pentru CNBC, faptul că acest pas va fi unul extrem de benefic pentru companiile mici și mijlocii din portofoliul deținut, pentru o mai bună conectare cu proprii clienți, ca urmare a implementării soluțiilor dedicate colaborării B2B.

Această achiziție este considerată ca fiind a doua cea mai mare, înregistrată anul acesta, de gigantul Cisco, după ce în luna martie Cisco anunța preluarea AppDynamics pentru 3.7 miliarde de dolari.

Portofoliul de clienți ai companiei BroadSoft cuprinde nume cu rezonanță din industria de telecomunicații, cum ar fi Verizon Communications Inc. sau AT&T Inc.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Cum poate ajuta SAP companiile care înregistrează scăderi?

Ce este SAP și cum poate ajuta companiile în perioadele de criză?

Citește tot arrow_forward