CO-AUTORUL AGILE MANIFESTO, ARIE VAN BENNEKUM, REVINE ÎN BUCUREȘTI PENTRU CURSUL KANBAN PRIMER DEDICAT EFICIENTIZĂRII PROIECTELOR IT

12 martie 2015

Arie van Bennekum, co-autorul Agile Manifesto și unul dintre cei mai experimentați traineri în metodele de lucru Agile, revine în România pentru cursul Kanban Primer, organizat de Cegeka România pe 12 mai 2015.

Arie van Bennekum va prezenta principiile sistemului Kanban aplicat în managementul de proiect pentru dezvoltarea software, un concept revoluționar care promovează valori ca transparența , echilibrul, orientarea către client, colaborarea și leadership-ul.

Cursul este dedicat în principal project managerilor din departamentele de dezvoltare IT, specialiștilor SCRUM, responsabililor de operațiuni IT, analiștilor de business dar și celor care doresc să-și eficentizeze modul de lucru. Sistemul Kanban are multe avantaje de care echipele de dezvoltare IT pot beneficia, printre care:

  • concentrare pe livrare continuă;
  • maximizarea productivității întregii echipe prin reducerea timpului de lucru;
  • creșterea eficienței echipei;
  • reducerea erorilor asupra prelucrării și timpul de așteptare;
  • concentrare  mai bună.

Arie van Bennekum are o experiență extinsă ca speaker datorată nenumăratelor evenimente susținute în rolul de consultant, director al Agile Consortium International și lector în cadrul Universității Rotterdam pentru Stiinţe Aplicate, unde este lector din anul 1994. În prezent, activitatea lui Arie se concentrează în jurul Agile Project Management și tehnicilor de imbunătățire a colaborării dintre echipa de dezvoltare și client.

Datorită caracterului interactiv al evenimentului, numărul de locuri disponibile este limitat. Participanții vor primi o diplomă de certificare Kanban. Înscrierile se fac pe pagina dedicată evenimentului. Pentru informații suplimentare și înscrieri contactați reprezentanții Cegeka România la adresele de e-mail [email protected] și [email protected].

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward