CO-AUTORUL AGILE MANIFESTO, ARIE VAN BENNEKUM, REVINE ÎN BUCUREȘTI PENTRU CURSUL KANBAN PRIMER DEDICAT EFICIENTIZĂRII PROIECTELOR IT

12 martie 2015

Arie van Bennekum, co-autorul Agile Manifesto și unul dintre cei mai experimentați traineri în metodele de lucru Agile, revine în România pentru cursul Kanban Primer, organizat de Cegeka România pe 12 mai 2015.

Arie van Bennekum va prezenta principiile sistemului Kanban aplicat în managementul de proiect pentru dezvoltarea software, un concept revoluționar care promovează valori ca transparența , echilibrul, orientarea către client, colaborarea și leadership-ul.

Cursul este dedicat în principal project managerilor din departamentele de dezvoltare IT, specialiștilor SCRUM, responsabililor de operațiuni IT, analiștilor de business dar și celor care doresc să-și eficentizeze modul de lucru. Sistemul Kanban are multe avantaje de care echipele de dezvoltare IT pot beneficia, printre care:

  • concentrare pe livrare continuă;
  • maximizarea productivității întregii echipe prin reducerea timpului de lucru;
  • creșterea eficienței echipei;
  • reducerea erorilor asupra prelucrării și timpul de așteptare;
  • concentrare  mai bună.

Arie van Bennekum are o experiență extinsă ca speaker datorată nenumăratelor evenimente susținute în rolul de consultant, director al Agile Consortium International și lector în cadrul Universității Rotterdam pentru Stiinţe Aplicate, unde este lector din anul 1994. În prezent, activitatea lui Arie se concentrează în jurul Agile Project Management și tehnicilor de imbunătățire a colaborării dintre echipa de dezvoltare și client.

Datorită caracterului interactiv al evenimentului, numărul de locuri disponibile este limitat. Participanții vor primi o diplomă de certificare Kanban. Înscrierile se fac pe pagina dedicată evenimentului. Pentru informații suplimentare și înscrieri contactați reprezentanții Cegeka România la adresele de e-mail [email protected] și [email protected].

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward