Commander Systems iti monitorizeaza si eficientizeaza flota auto

07 martie 2014

Sistemul de monitorizare al unei flote auto iti pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona si a supraveghea parcul auto in timp real. Toata treaba se realizeaza online, pe baza unei interfete accesibila cu ajutorul internetului.

Sistemul de monitorizare al unei flote auto iti pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona si a supraveghea parcul auto in timp real. Toata treaba se realizeaza online, pe baza unei interfete accesibila cu ajutorul internetului.

Datele obtinute prin intermediul dispozitivelor GPS iti vor da informatii ce pot fi transpuse in rapoarte sau avertizari, oferindu-ti un control adecvat si o urmarire detaliata asupra flotei auto. Cu ajutorul acestui sistem pot fi depistate neregulile si comportamentul neprofesionist al soferilor, dar si incidentele precum furturile auto.

De unde iti poti procura si tu un astfel de sistem? De la Commander Systems, o firma ce-ti pune la dispozitie sisteme avansate de monitorizare a flotei auto, totul la  un pret deosebit de avantajos.

Topul avantajelor unui sistem de monitorizare vehicule de la Commander Systems

Prin utilizarea sistemului de monitorizare a flotei auto se reduc seminificativ cheltuielile generate de parcul auto, se poate optimiza gradul de utilizare al vehiculelor, iar in acest mod vei dobandi un grad ridicat de rentabilitate pe activitati ce implica distributie sau diverse alte transporturi.

Avantajele utilizarii sistemului de monitorizare auto:

 • Reducerea semnificativa a consumului de combustibil datorita eficientizarii utilizarii autovehiculului;
 • Avertizare in cazul depasirii vitezei sau a timpului de stationare intr-un punct de interes;
 • Consumul redus al acumulatorului masinii datorita intrarii in stand-by a echipamentului GPS, in cazul stationarii;
 • Previne furtul autovechiculelor prin blocarea motorului;
 • Te ajuta sa tii evidenta exacta a kilometrilor efectuati;
 • Te ajuta la refacerea exacta a traseelor efectuate in cazul lipsei semnal GSM, datorita memoriei interne a GPS-ului;
 • Poate efectua verificarea starii de motor, daca este pornit sau oprit;
 • Iti ofera posibilitatea reducerii politei de asigurare CASCO;
 • Poate fi prevazut cu buton de panica;
 • Ofera posibilitatea verificarii starii contactelor de usa, daca sunt  inchise sau deschise;
 • Facilitate de montare de senzori pentru masurarea nivelului de combustibil;
 • Se poate efectua o urmarire audio a habitaclului auto;
 • Facilitate de montare de senzori de temperatura;
 • Se poate dota si cu terminal mobil de date pentru comunicatii bidirectionale prin mesaje sau audio;
 • Poate fi instalat un afisaj electronic pentru transmitere de mesaje;
 • Foaia de parcurs se poate genera instantaneu pentru diferite intervale de timp ce include toate datele privind activitatea autovehiculului;
 • Se pot genera rapoarte complexe, iar acestea se pot exporta in diferite forme de fisiere usor de prelucrat, ca de exemplu cele in Excel.

Daca doresti sa economisesti timp pretios si bani o poti face prin achizitionarea unui sistem de monitorizare pentru flota auto. Cumparand un astfel de sistem de monitorizare vei avea mereu controlul pozitiei autovehiculelor si a soferilor si vei fi mereu la curent cu tot ce se intampla cu fiecare masina din parcul tau auto.

Sistemele de monitorizare au deja un pret foarte atractiv si sunt eficiente, dovada fiind numarul in crestere al firmelor care apeleaza la aceasta metoda de eficientizare a flotei auto.

Apeland la sistemele de monitorizare a flotei auto oferite de catre firma Commander System vei beneficia si tu de toate avantajele acestei inovatii in domeniu. In plus, specialistii Commander System te vor ajuta sa  alegi  sistemul care sa corespunda cerintelor si nevoilor tale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.Solicitările și Condițiile Inițiale.Înaintea introducerii sistemului de management al documentelor (DMS), DocuWare, departamentul de a...

Citește tot arrow_forward

SonicWall: La început de an, infractorii informatici caută noi tipuri de atacuri. Trebuie să fim vigilenți în lunile următoare

În paralel cu scurgerile masive de date care au avut loc încă de la începutul anului, atacurile malware s-au situat la un nivel foarte ridicat. Există însă și câteva vești bune: numărul total al atacurilor de tip malware și ransomware au manifestat o tendință descrescătoare. Potrivit ultimelor rapoarte generate cu ajutor SonicWall Capture Threat Network, re...

Citește tot arrow_forward