Commander Systems iti monitorizeaza si eficientizeaza flota auto

07 martie 2014

Sistemul de monitorizare al unei flote auto iti pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona si a supraveghea parcul auto in timp real. Toata treaba se realizeaza online, pe baza unei interfete accesibila cu ajutorul internetului.

Sistemul de monitorizare al unei flote auto iti pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona si a supraveghea parcul auto in timp real. Toata treaba se realizeaza online, pe baza unei interfete accesibila cu ajutorul internetului.

Datele obtinute prin intermediul dispozitivelor GPS iti vor da informatii ce pot fi transpuse in rapoarte sau avertizari, oferindu-ti un control adecvat si o urmarire detaliata asupra flotei auto. Cu ajutorul acestui sistem pot fi depistate neregulile si comportamentul neprofesionist al soferilor, dar si incidentele precum furturile auto.

De unde iti poti procura si tu un astfel de sistem? De la Commander Systems, o firma ce-ti pune la dispozitie sisteme avansate de monitorizare a flotei auto, totul la  un pret deosebit de avantajos.

Topul avantajelor unui sistem de monitorizare vehicule de la Commander Systems

Prin utilizarea sistemului de monitorizare a flotei auto se reduc seminificativ cheltuielile generate de parcul auto, se poate optimiza gradul de utilizare al vehiculelor, iar in acest mod vei dobandi un grad ridicat de rentabilitate pe activitati ce implica distributie sau diverse alte transporturi.

Avantajele utilizarii sistemului de monitorizare auto:

 • Reducerea semnificativa a consumului de combustibil datorita eficientizarii utilizarii autovehiculului;
 • Avertizare in cazul depasirii vitezei sau a timpului de stationare intr-un punct de interes;
 • Consumul redus al acumulatorului masinii datorita intrarii in stand-by a echipamentului GPS, in cazul stationarii;
 • Previne furtul autovechiculelor prin blocarea motorului;
 • Te ajuta sa tii evidenta exacta a kilometrilor efectuati;
 • Te ajuta la refacerea exacta a traseelor efectuate in cazul lipsei semnal GSM, datorita memoriei interne a GPS-ului;
 • Poate efectua verificarea starii de motor, daca este pornit sau oprit;
 • Iti ofera posibilitatea reducerii politei de asigurare CASCO;
 • Poate fi prevazut cu buton de panica;
 • Ofera posibilitatea verificarii starii contactelor de usa, daca sunt  inchise sau deschise;
 • Facilitate de montare de senzori pentru masurarea nivelului de combustibil;
 • Se poate efectua o urmarire audio a habitaclului auto;
 • Facilitate de montare de senzori de temperatura;
 • Se poate dota si cu terminal mobil de date pentru comunicatii bidirectionale prin mesaje sau audio;
 • Poate fi instalat un afisaj electronic pentru transmitere de mesaje;
 • Foaia de parcurs se poate genera instantaneu pentru diferite intervale de timp ce include toate datele privind activitatea autovehiculului;
 • Se pot genera rapoarte complexe, iar acestea se pot exporta in diferite forme de fisiere usor de prelucrat, ca de exemplu cele in Excel.

Daca doresti sa economisesti timp pretios si bani o poti face prin achizitionarea unui sistem de monitorizare pentru flota auto. Cumparand un astfel de sistem de monitorizare vei avea mereu controlul pozitiei autovehiculelor si a soferilor si vei fi mereu la curent cu tot ce se intampla cu fiecare masina din parcul tau auto.

Sistemele de monitorizare au deja un pret foarte atractiv si sunt eficiente, dovada fiind numarul in crestere al firmelor care apeleaza la aceasta metoda de eficientizare a flotei auto.

Apeland la sistemele de monitorizare a flotei auto oferite de catre firma Commander System vei beneficia si tu de toate avantajele acestei inovatii in domeniu. In plus, specialistii Commander System te vor ajuta sa  alegi  sistemul care sa corespunda cerintelor si nevoilor tale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward