COMPUTER BILD: G DATA OFERA CLIENTILOR CEA MAI BUNA PROTECTIE PENTRU ONLINE BANKING

16 februarie 2015

IT SECURITY "MADE IN GERMANY" SE AFLA IN VARFUL TOPULUI ANUAL IN TESTUL COMPARATIV ORGANIZAT DE PRESTIGIOSUL MAGAZIN GERMAN.

COMPUTER BILD: G DATA OFERA CLIENTILOR CEA MAI BUNA PROTECTIE PENTRU ONLINE BANKING

O solutie de securitate performanta, pentru protectie impotriva programelor digitale malware, fraudelor online si infractorilor cibernetici, face parte din pachetul de baza al oricarui computer. Un lucru la fel de important pentru utilizatori este protectia tranzactiilor de online banking. Computer Bild (numarul 04/2015), cea mai mare revista de IT din Germania, a analizat opt pachete de securitate in cel mai recent test comparativ.

Pentru aceasta a colaborat cu laboratoarele de testare independente AV-Test si AV-Comparatives si au fost testate peste 180.000 de programe malware. Rezultatul: G DATA INTERNET SECURITY este liderul de necontestat in materie de protectie pentru online banking. Datorita tehnologiei unice BankGuard, suita de securitate este eficienta, in timp real, chiar si in fata amenintarilor necunoscute. Organizatorii au premiat detectia cuprinzatoare, care a detectat si oprit 99,9 % din toate programele malware - chiar si atunci cand nu a existat o conexiune directa la Internet.

Cea mai buna protectie pentru online banking

"In timpul tranzactiilor de online banking, suita G DATA ofera protectie chiar si atunci cand malware-ul nu poate fi detectat in totalitate. Aceasta monitorizează RAM-ul si previne orice manipulare a datelor de plata. Drept urmare, G DATA este singura companie care a reusit obtinerea unui procentaj de top." Organizatorii au mai adaugat: "Solutia este ideala pentru perioadele in care sunteti in miscare sau cand acoperirea retelei wireless este slaba: Chiar si fara o conexiune la Internet, software-ul de securitate detecteaza aproape toate programele malware si furnizeaza o protectie exemplara" – a fost concluzia Computer Bild in cel mai recent test comparativ in care au fost verificate opt solutii de securitate.

 

Protectie perfecta: G DATA INTERNET SECURITY

G DATA Internet Security ofera protectie impotriva virusilor si troienilor, pentru computere si date cu caracter personal, si include un firewall eficient. Aceasta inseamna ca utilizatorii de Internet beneficiaza  de cea mai buna protectie impotriva tuturor pericolelor - fie la trimiterea de e-mailuri, la efectuarea operatiunilor online bancare sau surfing pe net.

 

Caracteristici de top pe scurt:

  • Cea mai buna protectie impotriva virusilor si altor tipuri de malware

  • Tehnologia BankGuard pentru online banking in siguranta

  • Protectie instantanee pentru e-mailuri, inclusiv cu criptare SSL

  • Protectie AntiExploit impotriva programelor malware ce exploateaza vulnerabilitati din software-urile instalate

  • Protectie automata AntiKeylogger, protectie in timp real independenta de semnaturile de virusi, fara nicio pierdere de performanta

  • Protectie impotriva hacking-ului prin intermediul unui firewall sigur

  • Protectie AntiSpam impotriva reclamelor nedorite si e-mailurilor de tip phishing

  • Suport tehnic gratuit

G Data Software

Securitatea IT a fost inventata in Germania: G DATA Software AG este pionier in industria de antivirusi. Au trecut mai bine de 30 de ani de cand compania, fondata in Bochum in 1985, a dezvoltat primul program de combatere a virusilor. In momentul actual, G DATA este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate IT din lume.&nb...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward