CoSoSys lanseaza soluția pentru Managementul Dispozitivelor Mobile bazata pe Cloud

04 octombrie 2013

CoSoSys ofera acum soluția pentru Managementul Dispozitivelor Mobile ca un serviciu cloud cu My Endpoint Protector.

CoSoSys ofera acum soluția pentru Managementul Dispozitivelor Mobile ca un serviciu cloud cu My Endpoint Protector.

CoSoSys, dezvoltator de software de securitate lanseaza astazi serviciul cloud pentru Managementul Dispozitivelor Mobile. Versiunea de cloud a MDM-ului de la CoSoSys ofera funcționalitați precum Urmarire & Localizare, Blocare de la distanța, Stergere de la distanța, Monitorizarea Aplicatiilor și multe altele.

Suport pentru BYOD fara complicatii cu OnDemand MDM

Chiar daca au facut mereu parte din strategia companiei sau sunt doar o consecința a trend-ului BYOD (bring-your-own-device), dispozitivele mobile sunt acum o parte din rețeaua companiei. Cu Managementul Dispozitivelor Mobile n cloud, controlul dispozitivelor mobile iOS și Android se poate face cu ușurința de oriunde și n orice moment, prin intermediul unui web-browser. Prin urmare, securizarea Si managementul dispozitivelor mobile devine posibila de la domiciliu, n calatorii de afaceri, din cafenele, etc.

Administratorii IT ar trebui sa aiba instrumentele necesare, indiferent unde se afla, pentru a reactiona rapid Si pentru a proteja rețeaua de diverse amenințari, inclusiv un dispozitiv mobil pierdut sau furat. Cu soluția noastra MDM bazata pe cloud, dispozitivele mobile se pot gestiona de oriunde, oricnd. a spus Roman Foeckl, CEO CoSoSys.

Avantaje cheie și beneficii pentru companii de toate dimensiunile
Implementarea unei soluții de Mobile Device Management n doar cteva minute
Administrarea flotei de dispozitive mobile iOS și Android direct n cloud
Flexibilitate și scalabilitate, numarul dispozitivelor mobile nregistrate putnd fi modificat cu ușurința

Disponibilitate și preț - gratuit pna la 5 dispozitive mobile

Managementul Dispozitivelor Mobile n Cloud de la CoSoSys este ncorporat n noua versiune mbunatațita My Endpoint Protector. Aceasta ofera de asemenea functionalitati de Control al Dispozitivelor Si de Prevenire a Pierderilor de Date (DLP), blocnd sau monitoriznd dispozitivele portabile de stocare. Pentru modulul de MDM prețul este de 1 euro / dispozitiv / luna.
Pentru a testa noile funcționalitați, My Endpoint Protector este disponibil pe pagina https://my.endpointprotector.com, avnd optiunea unui cont gratuit pentru un numar de pna la 5 dispozitive mobile sau a unei perioade de proba de 10 zile pentru maxim 50 de dispozitive mobile.
Pentru companiile care prefera o soluție pentru Managementul Dispozitivelor Mobile gazduita n incinta companiei, CoSoSys continua sa ofere opțiunea de hardware sau mașina virtual ca parte a Endpoint Protector 4

Despre CoSoSys

Compania CoSoSys este specializata n controlul dispozitivelor la nivel de retea, securitatea porturilor si prevenirea pierderilor de date (DLP) pentru sistemele de operare Windows, Mac OS X Si Linux, Mobile Device Management Si Mobile Application Management pentru iOS Si Android Si dezvoltarea de aplicatii pentru criptarea Si mbunatatirea dispozitivelor portabile. Portofoliul aplicatiilor include functii de la controlul dispozitivelor, monitorizarea traficului Si duplicarea de fiSiere, protejarea prin parola Si sincronizarea datelor pna la securizarea retelelor. Distribuirea produselor CoSoSys se face la nivel global prin distribuitori Si parteneri, dar Si direct catre utilizatorii finali prin magazinul electronic disponibil pe www.EndpointProtector.com. CoSoSys a redevenit un dezvoltator independent de software din momentul rascumpararii sale de la compania germana Astaro n iulie 2011. CoSoSys se bucura de o creStere continua a numarului de utilizatori la nivel mondial Si a fost recunoscuta n anul 2011 drept una dintre companiile tehnologice cu cea mai mare creStere, fiind inclusa n topul din 2011 a Deloitte Technology FAST 50 pentru Europa Centrala. Compania are birouri n Germania, Statele Unite Si Romnia.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward