CoSoSys lanseaza soluția pentru Managementul Dispozitivelor Mobile bazata pe Cloud

04 octombrie 2013

CoSoSys ofera acum soluția pentru Managementul Dispozitivelor Mobile ca un serviciu cloud cu My Endpoint Protector.

CoSoSys ofera acum soluția pentru Managementul Dispozitivelor Mobile ca un serviciu cloud cu My Endpoint Protector.

CoSoSys, dezvoltator de software de securitate lanseaza astazi serviciul cloud pentru Managementul Dispozitivelor Mobile. Versiunea de cloud a MDM-ului de la CoSoSys ofera funcționalitați precum Urmarire & Localizare, Blocare de la distanța, Stergere de la distanța, Monitorizarea Aplicatiilor și multe altele.

Suport pentru BYOD fara complicatii cu OnDemand MDM

Chiar daca au facut mereu parte din strategia companiei sau sunt doar o consecința a trend-ului BYOD (bring-your-own-device), dispozitivele mobile sunt acum o parte din rețeaua companiei. Cu Managementul Dispozitivelor Mobile n cloud, controlul dispozitivelor mobile iOS și Android se poate face cu ușurința de oriunde și n orice moment, prin intermediul unui web-browser. Prin urmare, securizarea Si managementul dispozitivelor mobile devine posibila de la domiciliu, n calatorii de afaceri, din cafenele, etc.

Administratorii IT ar trebui sa aiba instrumentele necesare, indiferent unde se afla, pentru a reactiona rapid Si pentru a proteja rețeaua de diverse amenințari, inclusiv un dispozitiv mobil pierdut sau furat. Cu soluția noastra MDM bazata pe cloud, dispozitivele mobile se pot gestiona de oriunde, oricnd. a spus Roman Foeckl, CEO CoSoSys.

Avantaje cheie și beneficii pentru companii de toate dimensiunile
Implementarea unei soluții de Mobile Device Management n doar cteva minute
Administrarea flotei de dispozitive mobile iOS și Android direct n cloud
Flexibilitate și scalabilitate, numarul dispozitivelor mobile nregistrate putnd fi modificat cu ușurința

Disponibilitate și preț - gratuit pna la 5 dispozitive mobile

Managementul Dispozitivelor Mobile n Cloud de la CoSoSys este ncorporat n noua versiune mbunatațita My Endpoint Protector. Aceasta ofera de asemenea functionalitati de Control al Dispozitivelor Si de Prevenire a Pierderilor de Date (DLP), blocnd sau monitoriznd dispozitivele portabile de stocare. Pentru modulul de MDM prețul este de 1 euro / dispozitiv / luna.
Pentru a testa noile funcționalitați, My Endpoint Protector este disponibil pe pagina https://my.endpointprotector.com, avnd optiunea unui cont gratuit pentru un numar de pna la 5 dispozitive mobile sau a unei perioade de proba de 10 zile pentru maxim 50 de dispozitive mobile.
Pentru companiile care prefera o soluție pentru Managementul Dispozitivelor Mobile gazduita n incinta companiei, CoSoSys continua sa ofere opțiunea de hardware sau mașina virtual ca parte a Endpoint Protector 4

Despre CoSoSys

Compania CoSoSys este specializata n controlul dispozitivelor la nivel de retea, securitatea porturilor si prevenirea pierderilor de date (DLP) pentru sistemele de operare Windows, Mac OS X Si Linux, Mobile Device Management Si Mobile Application Management pentru iOS Si Android Si dezvoltarea de aplicatii pentru criptarea Si mbunatatirea dispozitivelor portabile. Portofoliul aplicatiilor include functii de la controlul dispozitivelor, monitorizarea traficului Si duplicarea de fiSiere, protejarea prin parola Si sincronizarea datelor pna la securizarea retelelor. Distribuirea produselor CoSoSys se face la nivel global prin distribuitori Si parteneri, dar Si direct catre utilizatorii finali prin magazinul electronic disponibil pe www.EndpointProtector.com. CoSoSys a redevenit un dezvoltator independent de software din momentul rascumpararii sale de la compania germana Astaro n iulie 2011. CoSoSys se bucura de o creStere continua a numarului de utilizatori la nivel mondial Si a fost recunoscuta n anul 2011 drept una dintre companiile tehnologice cu cea mai mare creStere, fiind inclusa n topul din 2011 a Deloitte Technology FAST 50 pentru Europa Centrala. Compania are birouri n Germania, Statele Unite Si Romnia.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește tot arrow_forward