TotalSoft anunță lansarea Charisma ERP 2014

03 octombrie 2013

TotalSoft anunţă o nouă generaţie a soluţiei software destinată gestionării activităţii unei companii – Charisma ERP 2014. Lansarea va avea loc cu ocazia evenimentului Zilele TotalSoft din 29-30 octombrie, cea mai mare întâlnire cu utilizatorii susținută de o companie din IT-ul românesc.

TotalSoft anunţă o nouă generaţie a soluţiei software destinată gestionării activităţii unei companii – Charisma ERP 2014. Lansarea va avea loc cu ocazia evenimentului Zilele TotalSoft din 29-30 octombrie, cea mai mare întâlnire cu utilizatorii susținută de o companie din IT-ul românesc. Charisma ERP 2014 integrează o serie de tehnologii şi module noi, dezvoltate intern de către TotalSoft, dar și soluții “third-party” care extind funcţionalităţile produsului, propunând pieței o soluţie completă și robustă.

“Charisma ERP 2014 aduce un plus semnificativ de performanță, flexibilitate și calitate. Este orientarea care ne preocupă în mod constant și care în noua versiune a produsului se reflectă în principal în  tehnologiile de ultimă generație pe care le-am adoptat și în portarea cât mai multor zone ale sistemului pe dispozitive mobile. Creșterea uzabilității, prin adopția tehnologiilor mobile, este un trend care va continua în Charisma, zonele de vânzare, achiziții, ofertare și comenzi sunt următoarele vizate. Evoluția Charisma va fi în permanență în pas cu schimbările mediului economic și cu creşterea exigenţei clienţilor.” Vlad Cristuțiu, Product Management Director, TotalSoft.

Printre noutăţile aduse de Charisma ERP 2014 se află o soluție de eProcurement destinată optimizării proceselor de achiziții, un nou instrument de urmărire și planificare a plăților, precum și un sistem de management al relației cu clienții care îmbină principiile native de CRM cu cele specifice jocurilor (gamification). Componenta de HR a sistemului a fost completată cu un sistem de pontaj electronic destinat echipelor mobile, prevăzut cu cititoare de card și de amprentă digitală, dar și cu funcționalități de localizare a echipamentelor prin GPS. 

Pentru a răspunde modificării legislaţiei europene în zona sistemului financiar-bancar, TotalSoft a implementat deja sistemul SEPA (Single Euro Payments Area), asigurând posibilitatea realizării plăților/încasărilor în euro înainte de termenul limită impus de autorități (1 februarie 2014). De asemenea, Charisma 2014 include un modul specific de facturare electronică (generare document, semnare, marcare temporală, returnare document și arhivarea lui într-un centru de date dedicat), care automatizează complet procesul de facturare, indiferent de volumul de activitate al companiei utilizatoare.

TotalSoft a continuat strategia de migrare a soluţiilor de business spre dispozitive mobile, în vederea creșterii agilității companiilor. Astfel, Charisma 2014 se integrează cu soluții mobile noi, precum Charisma Cash Flow, Charisma MedCare, Charisma CRM (atât pentru automatizarea forţelor de vânzări, cât şi a echipelor tehnice din teren) sau raportări de tip organigramă HR. 

Prin Charisma eProcurement, companiile au la dispoziție instrumentul ideal pentru optimizarea planificării şi execuţiei proceselor de achiziţii, de contractări şi renegocieri cu diverşi parteneri. Sistemul on-line de achiziții și licitații include politici şi practici utilizate în cele mai mari companii din România și este deja utilizat de nume ca Rafinăria Petrotel Lukoil sau Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria.

Noul modul de Cash Flow, disponibil inclusiv pe smartphones, permite financiarilor să planifice plăţile şi să menţină cel mai ridicat nivel de lichidităţi în condiţii de risc financiar şi legal minim. Prin fixarea corectă a ţintelor de plată sau de lichidităţi, prin condiţionarea plăţilor în funcţie de încasări şi prin evaluarea realistă a costului amânării plăţilor, managementul fluxului de numerar poate fi acum controlat mult mai bine.

Charisma este partener de încredere pentru mai mult de 1000 de companii, reunind practic cea mai mare bază de clienți din sectorul Medium-Large Enterprise din România. Din portofoliul său fac parte lideri de piață, companii precum TCE 3 Brazi, MedLife, UniCredit Țiriac Bank, Raiffeisen Leasing, Fildas Trading, Caroli, GE sau Mediplus. TotalSoft, prin Charisma ERP, a ocupat în ultimii 3 ani consecutiv locul 1 în topul furnizorilor de soluții ERP din România, conform studiilor realizate de compania de analiză de piață Pierre Audoin Consultans. 

Toate acestea, împreună cu alte lucruri de interes pentru comunitatea Charisma, vor fi prezentate pe larg în cadrul evenimentului anual Zilele TotalSoft, la care sunt așteptaţi peste 1400 de parteneri de afaceri din 25 de ţări.

TotalSoft

Înfiinţată în 1994, TotalSoft este cea mai importantă casă de software din România, cu peste 400 de dezvoltatori software, consultanţi şi analişti de business. În cei 19 ani de existenţă, compania a derulat cu succes peste 1500 de proiecte complexe în 27 de ţări, pe 4 continente. Compania are sediul central ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward