TotalSoft anunță lansarea Charisma ERP 2014

03 octombrie 2013

TotalSoft anunţă o nouă generaţie a soluţiei software destinată gestionării activităţii unei companii – Charisma ERP 2014. Lansarea va avea loc cu ocazia evenimentului Zilele TotalSoft din 29-30 octombrie, cea mai mare întâlnire cu utilizatorii susținută de o companie din IT-ul românesc.

TotalSoft anunţă o nouă generaţie a soluţiei software destinată gestionării activităţii unei companii – Charisma ERP 2014. Lansarea va avea loc cu ocazia evenimentului Zilele TotalSoft din 29-30 octombrie, cea mai mare întâlnire cu utilizatorii susținută de o companie din IT-ul românesc. Charisma ERP 2014 integrează o serie de tehnologii şi module noi, dezvoltate intern de către TotalSoft, dar și soluții “third-party” care extind funcţionalităţile produsului, propunând pieței o soluţie completă și robustă.

“Charisma ERP 2014 aduce un plus semnificativ de performanță, flexibilitate și calitate. Este orientarea care ne preocupă în mod constant și care în noua versiune a produsului se reflectă în principal în  tehnologiile de ultimă generație pe care le-am adoptat și în portarea cât mai multor zone ale sistemului pe dispozitive mobile. Creșterea uzabilității, prin adopția tehnologiilor mobile, este un trend care va continua în Charisma, zonele de vânzare, achiziții, ofertare și comenzi sunt următoarele vizate. Evoluția Charisma va fi în permanență în pas cu schimbările mediului economic și cu creşterea exigenţei clienţilor.” Vlad Cristuțiu, Product Management Director, TotalSoft.

Printre noutăţile aduse de Charisma ERP 2014 se află o soluție de eProcurement destinată optimizării proceselor de achiziții, un nou instrument de urmărire și planificare a plăților, precum și un sistem de management al relației cu clienții care îmbină principiile native de CRM cu cele specifice jocurilor (gamification). Componenta de HR a sistemului a fost completată cu un sistem de pontaj electronic destinat echipelor mobile, prevăzut cu cititoare de card și de amprentă digitală, dar și cu funcționalități de localizare a echipamentelor prin GPS. 

Pentru a răspunde modificării legislaţiei europene în zona sistemului financiar-bancar, TotalSoft a implementat deja sistemul SEPA (Single Euro Payments Area), asigurând posibilitatea realizării plăților/încasărilor în euro înainte de termenul limită impus de autorități (1 februarie 2014). De asemenea, Charisma 2014 include un modul specific de facturare electronică (generare document, semnare, marcare temporală, returnare document și arhivarea lui într-un centru de date dedicat), care automatizează complet procesul de facturare, indiferent de volumul de activitate al companiei utilizatoare.

TotalSoft a continuat strategia de migrare a soluţiilor de business spre dispozitive mobile, în vederea creșterii agilității companiilor. Astfel, Charisma 2014 se integrează cu soluții mobile noi, precum Charisma Cash Flow, Charisma MedCare, Charisma CRM (atât pentru automatizarea forţelor de vânzări, cât şi a echipelor tehnice din teren) sau raportări de tip organigramă HR. 

Prin Charisma eProcurement, companiile au la dispoziție instrumentul ideal pentru optimizarea planificării şi execuţiei proceselor de achiziţii, de contractări şi renegocieri cu diverşi parteneri. Sistemul on-line de achiziții și licitații include politici şi practici utilizate în cele mai mari companii din România și este deja utilizat de nume ca Rafinăria Petrotel Lukoil sau Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria.

Noul modul de Cash Flow, disponibil inclusiv pe smartphones, permite financiarilor să planifice plăţile şi să menţină cel mai ridicat nivel de lichidităţi în condiţii de risc financiar şi legal minim. Prin fixarea corectă a ţintelor de plată sau de lichidităţi, prin condiţionarea plăţilor în funcţie de încasări şi prin evaluarea realistă a costului amânării plăţilor, managementul fluxului de numerar poate fi acum controlat mult mai bine.

Charisma este partener de încredere pentru mai mult de 1000 de companii, reunind practic cea mai mare bază de clienți din sectorul Medium-Large Enterprise din România. Din portofoliul său fac parte lideri de piață, companii precum TCE 3 Brazi, MedLife, UniCredit Țiriac Bank, Raiffeisen Leasing, Fildas Trading, Caroli, GE sau Mediplus. TotalSoft, prin Charisma ERP, a ocupat în ultimii 3 ani consecutiv locul 1 în topul furnizorilor de soluții ERP din România, conform studiilor realizate de compania de analiză de piață Pierre Audoin Consultans. 

Toate acestea, împreună cu alte lucruri de interes pentru comunitatea Charisma, vor fi prezentate pe larg în cadrul evenimentului anual Zilele TotalSoft, la care sunt așteptaţi peste 1400 de parteneri de afaceri din 25 de ţări.

TotalSoft

Înfiinţată în 1994, TotalSoft este cea mai importantă casă de software din România, cu peste 400 de dezvoltatori software, consultanţi şi analişti de business. În cei 19 ani de existenţă, compania a derulat cu succes peste 1500 de proiecte complexe în 27 de ţări, pe 4 continente. Compania are sediul central ...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
Charisma Cost Control

Charisma Cost Control este un produs proiectat special pentru a ajuta companiile să controleze fluxul de administrare a costurilor operaţionale şi contractele cu furnizorii. Produsul optimizează fluxurile de achiziţii, de la structurarea bugetul...

Citește tot arrow_forward
Charisma Analyzer

Un software BI sau instrumentul de analiză comparativă este un element cheie obligatoriu în viaţa de zi cu zi a oricărei organizaţii moderne. Utilizarea unei solutii business intelligence este cu atât mai importantă într-o eco...

Citește tot arrow_forward
Charisma Medical Software

Piaţa serviciilor medicale din România se confruntă cu serioase probleme derivate din lipsa fondurilor, supra-aglomerare, calitatea scazută a serviciilor şi a tratamentelor administrate. Toate aceste provocări pot fi depăşite în mo...

Citește tot arrow_forward
Charisma HCM

În organizaţiile moderne, capitalul uman înlocuieşte capitalul financiar ca resursă strategică. Managementul resurselor umane a depăşit rolul pur administrativ, devenind o componentă cheie în maximizarea performanţelor organ...

Citește tot arrow_forward
Charisma ERP

Implementarea unei solutii ERP produce valoare reală companiilor prin oferirea unui suport real în transformarea proceselor interne din cadrul companiei şi prin susţinerea obiectivelor de business. Charisma ERP 2013 este un sistem informati...

Citește tot arrow_forward
Charisma Collection

Charisma Collection este o soluţie software puternică, special proiectată pentru a uşura activităţile de colectare a debitelor, pentru procesul de reposesie precum şi în privinţa remarketing-ului. Această platformă permite creşterea ...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward