Credify, primul marketplace dedicat creditării 100% online, se lansează oficial

14 iunie 2020

Implementat prin Softlead, Credify anunță lansarea primului marketplace 100% digitalizat dedicat aplicării și obținerii creditelor rapid și fără a fi nevoie de o deplasare la ghișeul unei banci sau a unui IFN.

Credify, primul marketplace dedicat creditării 100% online, se lansează oficial

Numărul persoanelor fizice și al firmelor cu restanțe la creditele obținute de la bănci a avut o creștere de 10% în martie, prima lună a pandemiei coronavirusului, arată datele statistice publicate în Centrala Riscului de Credit (CRC) de la Banca Națională a României (BNR). Cu siguranță, se poate vorbi despre o nevoie evidentă a sistemelor de creditare, ce poate fi acoperită facil și rapid în cazul în care creditele s-ar obține online.

Acesta este conceptul marketplace-ului Credify, ce are ca obiectiv facilitarea creditării printr-un proces 100% online, prin listarea în platformă a băncilor și IFN-urilor care doresc să poată deservi un număr cât mai mare de clienți la nivel național, într-un termen cât mai scurt.

Cum se pot obține creditele online?

În doar câțiva pași, orice client interesat de accesarea unui credit rapid și sigur poate completa formularul de aici, având ulterior posibilitatea de a compara ofertele financiare, de a semna online documentele solicitate de instituția financiară și de a primi banii în cont.

Care sunt principalele beneficii oferite de Credify?

  • Clientul poate aplica instant la mai multe instituții financiare
  • Fără a se deplasa fizic la un ghișeu, tot procesul este 100% online, 100% securizat.
  • Clientul beneficiază de asistență dedicată, în cazul în care are nevoie de informații suplimentare, prin acces la consilieri cu experiență.
  • Nu există comisioane sau dobânzi ascunse.

Credify implementează procesul de KYC și semnătură electronică printr-un parteneriat cu Namirial.

KYC (Know Your Customer) este o procedură considerată a fi obligatorie pentru instituțiile financiare care oferă produse de creditare, scopul fiind acela al creșterii siguranței și evitarea fraudelor financiare. Astfel, Credify implementează alături de Namirial un protocol digitalizat pentru realizarea procedurii de KYC printr-un videocall ce are ca scop identificarea clientului în vederea emiterii semnăturii electronice calificate și obținerii unui împrumut.  

Fiecare dintre funcționalitățile tehnice pe care le-a inclus Credify în platformă au rolul de a aduce sistemele de creditare la doar un click distanță de utilizatori.

Despre Namirial

Namirial este furnizor de încredere pentru Managementul Tranzacțiilor Digitale cu soluții pentru identificarea electronică a utilizatorilor, autentificare multi-factor, certificate digitale, semnătură electronica, facturare electronică și arhivare digitală. Compania a fost certificată pentru numeroase produse și servicii, inclusiv fiind un furnizor calificat de Servicii de Încredere conform eIDAS. Namirial are peste 350 de angajați și procesează zilnic milioane de tranzacții. Pe lângă numeroase birouri în Italia, grupul Namirial are filiale în Austria, Brazilia, Germania și România.

Soluțiile Namirial sunt noul standard global din mediul corporate pentru managementul tranzacțiilor digitale, înlocuind treptat alte soluții oriunde procesele existente au nevoie de îmbunătățiri.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Protejează-ți afacerea de fraudele cu facturi – Adoptă facturarea electronică

Află cum facturarea electronică te poate proteja de fraudele cu facturi prin e-mail și despre cum îți poți securiza mai bine documentele de afaceri.

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward