CRESCENDO lanseaza xActiM, solutie de management al activitatilor

11 septembrie 2013

Pentru a veni in sprijinul companiilor in vederea cresterii profitabilitatii si a eficientei, Crescendo a dezvoltat xActiM, solutie de management al activitatilor, bazata pe platforma Microsoft Dynamics CRM.

CRESCENDO lanseaza xActiM, solutie de management al activitatilor

Crescendo, Casa de Solutii IT&C, anunta lansarea solutiei xActiM, ca parte integrata a suitei Crescendo Apps. Dezvoltata pe platforma Microsoft Dynamics CRM, solutia xActiM vizeaza managementul eficient al activitatilor din cadrul companiilor cu domeniu de activitate orientat spre furnizarea de servicii in cadrul unor lucrari /proiecte.

Solutia xActiM gestioneaza proiectele organizatiei, activitatile si resursele implicate, att din punct de vedere timp de derulare, ct si al bugetului de venituri si cheltuieli aferent.

"xActiM ofera managerilor de proiecte o viziune foarte clara asupra situatiei tuturor proiectelor, impactul acestora in bugetele de venituri si cheltuieli si, foarte important, realizeaza o analiza a profitabilitatii fiecarui proiect /client urmarind raportul de venituri versus costuri implicate, incarcarea, eficienta si profitabilitatea resurselor implicate", mentioneaza Andreea Marasescu, xRM Business Unit Manager, CRESCENDO

Fiind dezvoltata pe platforma Microsoft Dynamics CRM, solutia xActiM se integreaza complet cu functionalitatile CRM de baza (lead-uri, oportunitati de vanzare, contracte, cazuri de suport, marketing, managementul obiectivelor) si poate fi implementata fie ca o solutie de sine statatoare, fie ca extensie a oricarei implementari de Microsoft Dynamics CRM existente. In ceea ce priveste modalitatea de achizitionare a solutiei, xActiM este disponibila atat on premise (instalata in data center-ul organizatiei), cat si ca serviciu accesibil din cloud.

"Am luat decizia de a dezvolta xActiM ca urmare a solicitarilor directe primite de la clientii nostri, in special companii din zona de servicii, media, marketing, consultanta, finante, care nu "traiesc" efectiv din livrarea de proiecte, dar care au o organizare interna bazata pe proiecte si urmaresc cu atentie incarcarea oamenilor, efortul depus, calitatea activitatilor si a termenelor de finalizare. Aceste companii nu au nevoie de o solutie de Project Management foarte complicata si elaborata, ci de un set de functionalitati de baza cu adevarat relevante - proiecte, resurse per proiect, activitati per proiect, raportare. xActiM indeplineste aceste cerinte, este o solutie intuitiva, usor de utilizat atat de catre responsabilii de proiect, cat si de personalul efectiv implicat", adauga Andreea Marasescu.

Solutia xActiM poate fi adaptata cerintelor particulare si dimensiunii fiecarei organizatii si poate fi testata si implementata cu ajutorul specialistilor CRESCENDO, certificati Microsoft. Informatii suplimentare despre xActiM pot fi vizualizate pe site-ul CRESCENDO, pe pagina oficiala a solutiei, la adresa www.crescendo.ro

Echipa CRESCENDO, cu competente mereu noi si transferabile de la o solutie sau tehnologie la alta, ofera consultanta, analiza de procese si servicii specializate de integrare a solutiei xActiM sau a oricarei alte solutii din portofoliu, cu intreg mediul informational existent in cadrul organizatiilor.

Despre Crescendo
CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor si experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutia care raspunde cel mai bine obiectivelor lor de business.

Despre Microsoft
Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul. Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf, Microsoft contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.                

Crescendo

Furnizam aplicatii, solutii si servicii IT&C personalizate, prin care Dvs., clientii nostri, puteti obtine maximum de castig din informatiile de afaceri. Suntem prima companie IT&C din Romania care s-a redefinit ca fiind o casa de solutii. Avand capital 100% romanesc, am pornit la drum ca furnizor de hardware si software. Am adaugat...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward