CRESCENDO obtine competenta Microsoft GOLD Management & Virtualization

18 iulie 2013

Obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization reprezinta inca o certificare a expertizei unice CRESCENDO in integrarea solutiilor de management și virtualizare a resurselor IT&C ale companiilor.

CRESCENDO obtine competenta Microsoft GOLD Management & Virtualization

Obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization reprezinta inca o certificare a expertizei unice CRESCENDO in integrarea solutiilor de management și virtualizare a resurselor IT&C ale companiilor.

Crescendo, Casa de Solutii IT&C, anunta obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization, expresie a certificarilor și expertizei dobandite in promovarea, proiectarea și implementarea solutiilor de administrare și virtualizare bazate pe tehnologiile Microsoft, integrata in experienta și competentele complementare acumulate in integrarea multi-platforma și multi-vendor.

Parteneriatele incheiate și cu alti furnizori de talie mondiala in domeniul managementului și virtualizarii (Citrix, HP, VCE, Veeam, VMWare), intaresc statutul CRESCENDO de integrator specializat, cu un portofoliu complet.

“In mediul econonomic actual, departamentele IT sunt supuse unor presiuni mari in sensul scaderii costurilor sau alinierii la cerintele de business ale organizatiei. System Center 2012 aduce  companiilor o  platforma de management integrata – plecand  de la gestionarea centrelor de date, a aplicatiilor, serviciilor, resurselor fizice, pana la helpdesk și managementul proceselor IT. In plus, functionalitatile aduse de Windows Server 2012, cumulate cu modalitatea simpla de licentiere, fac din Microsoft Hyper-V o solutie de virtualizare accesibila oricarei companii in conditii de performanta.”, mentioneaza Marius Turlea, Productivity Solutions Business Unit Manager, Crescendo.

Avand in vedere faptul ca implementarea unei solutii de management și/sau de virtualizare implica utilizarea mașinilor virtuale, lipsa spatiului fizic pentru echipamentele hardware, consumul ridicat de energie, precum și costurile ridicate de intretinere nu mai reprezinta bariere pentru managerul IT. Implementarea solutiei aduce cu sine o serie de beneficii importante companiilor: costuri reduse, procese de lucru mai flexibile și mai competitive, securizarea informatiilor, precum și creșterea eficientei departamentului IT&C.

“Obtinerea competentei este rezultatul investitiilor sustinute in parteneriate și, implicit, in competentele echipei noastre. Prin prisma experientei acumulate in integrarea solutiilor de virtualizare, Crescendo a devenit, in urma cu doi ani, primul partener V-Alliance din Romania – parteneriat la nivel global intre Citrix si Microsoft in domeniul virtualizarii. Aceasta reușita, completata cu expertiza dobandita in multiple proiecte complexe, a contribuit la obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization.”, adauga Catalina Oblu, Software Solutions Product Manager, Productivity Solutions Business Unit, Crescendo.

Despre Microsoft

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial in software, servicii și solutii, care ajuta oamenii și companiile sa iși atinga pe deplin potentialul. Misiunea Microsoft Romania este creșterea satisfactiei partenerilor și utilizatorilor tehnologiei de varf, Microsoft contribuind cu profesionalism și onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

Despre Crescendo

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura și servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor și experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutia care raspunde cel mai bine obiectivelor lor de business.

Crescendo

Crescendo

Furnizam aplicatii, solutii si servicii IT&C personalizate, prin care Dvs., clientii nostri, puteti obtine maximum de castig din informatiile de afaceri. Suntem prima companie IT&C din Romania care s-a redefinit ca fiind o casa de solutii. Avand capital 100% romanesc, am pornit la drum ca furnizor de hardware si software. Am adaugat...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

În 2018, Gaza Cybergang, despre care se știe acum că este formată din mai multe grupuri, cu grade diferite de complexitate, a lansat o operațiune de spionaj cibernetic ce vizează persoane și organizații cu un interes politic în Orientul Mijlociu.

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward