CRESCENDO obtine competenta Microsoft GOLD Management & Virtualization

18 iulie 2013

Obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization reprezinta inca o certificare a expertizei unice CRESCENDO in integrarea solutiilor de management și virtualizare a resurselor IT&C ale companiilor.

CRESCENDO obtine competenta Microsoft GOLD Management & Virtualization

Obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization reprezinta inca o certificare a expertizei unice CRESCENDO in integrarea solutiilor de management și virtualizare a resurselor IT&C ale companiilor.

Crescendo, Casa de Solutii IT&C, anunta obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization, expresie a certificarilor și expertizei dobandite in promovarea, proiectarea și implementarea solutiilor de administrare și virtualizare bazate pe tehnologiile Microsoft, integrata in experienta și competentele complementare acumulate in integrarea multi-platforma și multi-vendor.

Parteneriatele incheiate și cu alti furnizori de talie mondiala in domeniul managementului și virtualizarii (Citrix, HP, VCE, Veeam, VMWare), intaresc statutul CRESCENDO de integrator specializat, cu un portofoliu complet.

“In mediul econonomic actual, departamentele IT sunt supuse unor presiuni mari in sensul scaderii costurilor sau alinierii la cerintele de business ale organizatiei. System Center 2012 aduce  companiilor o  platforma de management integrata – plecand  de la gestionarea centrelor de date, a aplicatiilor, serviciilor, resurselor fizice, pana la helpdesk și managementul proceselor IT. In plus, functionalitatile aduse de Windows Server 2012, cumulate cu modalitatea simpla de licentiere, fac din Microsoft Hyper-V o solutie de virtualizare accesibila oricarei companii in conditii de performanta.”, mentioneaza Marius Turlea, Productivity Solutions Business Unit Manager, Crescendo.

Avand in vedere faptul ca implementarea unei solutii de management și/sau de virtualizare implica utilizarea mașinilor virtuale, lipsa spatiului fizic pentru echipamentele hardware, consumul ridicat de energie, precum și costurile ridicate de intretinere nu mai reprezinta bariere pentru managerul IT. Implementarea solutiei aduce cu sine o serie de beneficii importante companiilor: costuri reduse, procese de lucru mai flexibile și mai competitive, securizarea informatiilor, precum și creșterea eficientei departamentului IT&C.

“Obtinerea competentei este rezultatul investitiilor sustinute in parteneriate și, implicit, in competentele echipei noastre. Prin prisma experientei acumulate in integrarea solutiilor de virtualizare, Crescendo a devenit, in urma cu doi ani, primul partener V-Alliance din Romania – parteneriat la nivel global intre Citrix si Microsoft in domeniul virtualizarii. Aceasta reușita, completata cu expertiza dobandita in multiple proiecte complexe, a contribuit la obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization.”, adauga Catalina Oblu, Software Solutions Product Manager, Productivity Solutions Business Unit, Crescendo.

Despre Microsoft

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial in software, servicii și solutii, care ajuta oamenii și companiile sa iși atinga pe deplin potentialul. Misiunea Microsoft Romania este creșterea satisfactiei partenerilor și utilizatorilor tehnologiei de varf, Microsoft contribuind cu profesionalism și onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

Despre Crescendo

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura și servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor și experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutia care raspunde cel mai bine obiectivelor lor de business.

Crescendo

Crescendo

Furnizam aplicatii, solutii si servicii IT&C personalizate, prin care Dvs., clientii nostri, puteti obtine maximum de castig din informatiile de afaceri. Suntem prima companie IT&C din Romania care s-a redefinit ca fiind o casa de solutii. Avand capital 100% romanesc, am pornit la drum ca furnizor de hardware si software. Am adaugat...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

Datele lansate de Registrul Comerțului arată că, în ultimii zece ani, e-commerce-ul a înregistrat o creștere de peste 500% a cifrei de afaceri, devenind unul dintre cele mai rentabile sectoare de activitate. Cu toate acestea, piața de e-commerce din România nu este încă o piață matură, jucătorii concurând pentru puțin peste 5 milioane de cumpărători.Pe m...

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.FluxVisio...

Citește tot arrow_forward

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Grupul de companii, fondate și conduse de Mădălin Dumitru, a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 mil Euro. (Cyber Smart Defence) CSD gestionează probleme de securitate cibernetică pentru companii locale sau multinaționale precum ORANGE, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Group, PROTV, GOTHAER ASIGURARI, LibraBank, EMIRATES AIRLINES, AL HABTOOR GROUP etc. „Securitatea ciberne...

Citește tot arrow_forward