CrowdStrike anunță deschiderea unui Centru de Inovație în București

12 decembrie 2018

Interesat de atragerea talentelor tehnice locale, liderul in cybersecurity își extinde activitatea în Romania

CrowdStrike anunță deschiderea unui Centru de Inovație în București

CrowdStrike® Inc, liderul în domeniul cybersecurity, a anunțat deschiderea oficială a noului său Centru de Inovație în Sectorul Tehnologic din Pipera.

Biroul găzduiește deja o echipă de profesioniști în domeniul securității cibernetice care se dezvoltă rapid, acoperind domenii cum ar fi cloud engineering, investigarea incidentelor de securitate, data science și se așteaptă să crească pe măsură ce CrowdStrike își continuă expansiunea la nivel global. Centrul va fi un hub crucial axat pe cercetare, dezvoltare software și inovație, ce va contribui la susținerea nevoilor de extindere a amprentei globale și a ambițioasei traiectorii tehnologice a companiei.

"Sunt foarte bucuros să anunț lansarea Centrului de Inovație CrowdStrike in România, o țară cu talente de top in domeniul informaticii și securității cibernetice", a declarat Dmitri Alperovitch, Chief technology officer și co-Fondator CrowdStrike. "Prezența noastră în România a devenit deja un hub principal de inovație pentru inginerii de cloud, experții Windows / MacOS / Linux kernel, echipele de cercetare in securitatea informatiei, data science și aștept cu nerăbdare să ne continuam expansiunea în următorii ani”.

Centrul de Inovație va oferi companiei CrowdStrike oportunitatea de a continua să crească și să recruteze experți din România și din regiune, pe măsură ce compania continuă să-și dezvolte capacitățile de lider de piață. Centrul a fost fondat și este condus de Daniel Radu, Director Cercetare si Dezvoltare si de Horea Coroiu.

Alex Ionescu, vicepreședinte al Strategiei EDR, CrowdStrike, a declarat: "În calitate de român expat, sunt extrem de mândru că am reușit să-mi susțin țara de origine prin deschiderea acestui centru și cea mai mare speranță a mea este ca toți cei mai buni specialiști în programarea kernel, proiectarea sistemelor și securitatea informatică vor putea profita de beneficiile și oportunitățile noastre de lucru.“

CrowdStrike Falcon este prima și singura platformă care folosește sisteme antivirus de ultimă generație (AV), soluții endpoint (EDR) și un serviciu 24/7 de prevenire a amenințărilor - toate furnizate printr-un agent cu impact minimal. Abordarea prin module a platformei CrowdStrike Falcon, permite clienților să aibă acces integrat la pachetul complet de soluții de protecție endpoint, inclusiv managementul vulnerabilităților, automatizarea colectarii de date despre amenințări, controlul dispozitivelor și multe altele.

Compania se întâlnește tot mai des cu nevoia clientilor de a utiliza o soluție unică de tip cloud, deoarece tot mai multe organizații caută să-și înlocuiască AV-ul sau să-l îmbunătățească cu solutii avansate de detectie și răspuns la amenintarile cibernetice.

 

Despre CrowdStrike®

 CrowdStrike este liderul în cybersecurity utilizand tehnologii de tip cloud. Folosind inteligența artificială (AI), platforma CrowdStrike Falcon® oferă o vizibilitate și o protecție instantanee în cadrul companiilor și previne atacurile asupra sistemelor din interiorul sau în afara rețelei. CrowdStrike Falcon se instaleaza în câteva minute pentru a furniza protecție în timp real încă din prima zi. Acesta integreaza un sistem antivirus de ultimă generație cu cele mai bune solutii de detectie și răspuns.

CrowdStrike Falcon protejează clienții împotriva tuturor tipurilor de atacuri cibernetice, utilizând solutii de Inteligenta Artificiala și indicatori de atac (IOA) pentru a opri în timp real amenințările cunoscute și necunoscute. Susținut de CrowdStrike Threat Graph ™, Falcon corelează instantaneu 1 trilion de evenimente de securitate pe săptămână de pe tot globul pentru a preveni și detecta imediat amenințările.

Sunt mult mai multe de povestit despre modul în care Falcon a redefinit protecția terminalelor, dar este un singur lucru de tinut minte despre CrowdStrike: „Oprim breșele de securitate.”

Puteți beneficia de acces complet la Falcon Prevent ™, pornind testul gratuit.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Protejează-ți afacerea de fraudele cu facturi – Adoptă facturarea electronică

Află cum facturarea electronică te poate proteja de fraudele cu facturi prin e-mail și despre cum îți poți securiza mai bine documentele de afaceri.

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward