Cum să automatizezi procese de business rapid și eficient?

31 martie 2021

PROCESIO anunță lansarea privată internațională a platformei sale inovatoare, bazată pe tehnologia No-Code

Cum să automatizezi procese de business rapid și eficient?

PROCESIO, platforma inovatoare ce are la bază tehnologia No-Code se lansează astăzi pe piața internațională, în cadru privat. Dezvoltată de la zero de o echipă dedicată din cadrul companiei Ringhel, PROCESIO permite oricărei companii să își automatizeze procesele de business fără a aloca resurse mari la nivelul echipelor IT. Din acest moment, timp de 3 luni, utilizatorii ce fac parte din perioada de lansare privată a platformei vor avea acces la funcționalitățile acesteia, putând să testeze și să descopere produsul înaintea lansării publice ce va  avea loc la 1 iulie 2021.

Fiecare companie, indiferent de specificul ei, se confruntă zilnic cu sarcini repetitive pe care le rezolvă manual. Fie că vorbim despre operațiuni, activități de marketing, servicii clienți, facturare sau dezvoltarea afacerii, toate departamentele au de-a face cu provocări legate de managementul timpului. PROCESIO este platforma care le vine în întâmpinare, permițând utilizatorilor să creeze prototipuri, să testeze și să implementeze procese de automatizare cu rapiditate și flexibilitate.

Indiferent de abilitățile de programare și codare ale unei persoane, platforma PROCESIO permite tuturor utilizatorilor să proiecteze și să construiască procese automate. Angajații unei companii din orice domeniu pot astfel să folosească platforma atât individual, cât și în echipă, pentru a dezvolta software și pentru a automatiza procesele din cadrul companiei. 

“Cu PROCESIO ne propunem să eliminăm presiunea asupra departamentelor IT și programatorilor, oferindu-le acestora o pârghie pentru a inova! Am mare încredere în PROCESIO pentru că este un produs ce a luat naștere dintr-o dorință puternică de a ajuta companiile să își atingă potențialul maxim!” - Mihai Dârzan, Fondator PROCESIO.

Care este viziunea pentru dezvoltare a PROCESIO?

Pentru anul 2021, PROCESIO poate reprezenta backend-ul pentru orice software, aplicație sau serviciu, eliminând necesitatea proiectării și implementării unor arhitecturi software complicate și scalabile. Viziunea noastră este mult mai amplă, PROCESIO urmând să devină soluția naturală pentru construirea programelor software, fiind la îndemâna tuturor persoanelor, indiferent de abilitățile lor tehnice, permițându-le să coopereze fără probleme.

“În ultimul deceniu, am fost martor la schimbările rapide din tehnologie. Lucruri ce nu păreau posibile acum 10 ani, acum sunt deja depășite. Iar când vorbim despre decalajul dintre nevoile care sunt astăzi în zona de dezvoltare de software și resursele disponibile, cred cu tărie că tehnologiile No-Code, așa cum este și PROCESIO, vor reuși să reducă această prăpastie. Foarte important este să precizez și faptul că scopul platformei PROCESIO nu este acela de a-i înlocui pe programatori, ci din contră, ne dorim să le venim în ajutor. De fapt No-Code este un nou limbaj de programare!” - Marian Voicu, CEO PROCESIO.

Despre PROCESIO

Fondată în anul 2020, PROCESIO este o platforma (PaaS) ce are la bază tehnologia No-Code, dedicată atât persoanelor tehnice, cât și profesioniștilor non-tehnici. Platforma se focusează pe colaborarea echipelor, este ușor de utilizat și ajută în dezvoltarea eficientă a programelor software calitative. PROCESIO permite integrări ample, cu funcții care oferă mai multă flexibilitate pentru automatizarea proceselor de business.

PROCESIO este un produs marca Ringhel, o companie de software cu clienți din zona companiilor mari, cum ar fi EoN, Engie, CEZ, Lukoil, MET, dar și mulți alții, și cu experiență extinsă în automatizarea completă a proceselor de business.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce trebuie să știi la implementarea primului ERP?

95% dintre companiile care implementează corect o aplicație software reușesc să îmbunătățească procesele interne după acest pas.

Citește tot arrow_forward

Șase din zece businessuri au suferit o breșă de securitate în ultimii trei ani

Circa șase din zece companii au suferit o breșă de securitate informatică în ultimii trei ani, iar o treime dintre specialiștii în securitate IT care nu au avut de-a face cu incidente spun că e foarte probabil să fie victime fără să știe asta, arată un studiu global al Bitdefender. Ponderea companiilor care s-au confruntat cu incidente în primele șase luni din 2019 e...

Citește tot arrow_forward