De ce ai nevoie de o aplicație integrată de automatizare a acțiunilor de marketing?

10 decembrie 2015

Se vorbește tot mai mult despre crearea strategiilor de marketing integrat, care să cuprindă acțiuni dedicate celor mai relevante canale și instrumente de promovare.

Se vorbește tot mai mult despre crearea strategiilor de marketing integrat, care să cuprindă acțiuni dedicate celor mai relevante canale și instrumente de promovare.

SALESmanago este un instrument de tip multichannel, ce acționează în mod integrat pe mai multe platforme distincte, în vederea creșterii ratelor de conversie în contextul acțiunilor personalizate de marketing. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot identifica aspecte utile în creionarea avansată a profilului vizitatorilor de pe site, crearea campaniilor de e-mail marketing, integrarea acțiunilor cu un conținut optimizat și dinamic pentru website sau cu strategiile specifice de Social Media.

De ce SALESmanago?

  • Implementarea sistemului creste cu peste 200% ratele de conversie și cu 700% rata deschiderii mailurilor
  • Identificarea vizitatorilor website-ului și a profilului obiceiurilor de consum
  • Inițierea și monitorizarea campaniilor de e-mail marketing, Social Media, conținut
  • Identificarea zonelor web cu interes crescut din partea utilizatorilor – Heat Map
  • Acces la module specializate dedicate comerțului electronic
  • Capacitatea de a colecta date pentru uz personal sau pentru o bază mai mare de prospecți, pentru produse particulare dintr-o anumită categorie și selectarea acestora pe o perioadă definită de timp (zi/săptămână/lună)
  • Utilizatorul va putea analiza care sunt produsele
  • SALESmanago este cel mai utilizat sistem de marketing automation din regiune, top 6 mondial, peste 4000 de clienti B2B, B2C, și E-commerce din 40 de țări.

De acum, SALESmanago își comercializează produsele și prin platforma Softlead. Companiile interesate pot solicita un demo sau o prezentare a planurilor de preț la [email protected]. Beneficiază de un discount special de 10% oferit abonaților Softlead la achizitionarea oricărei variante a sistemului.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward