Teamnet Group accelerează extinderea internațională în două noi zone

10 decembrie 2015

Acționarii Teamnet au investit 1,5 milioane euro prin achiziționarea unui număr de 2.782 de noi acțiuni în cadrul Grupului. Astfel, International Finance Corporation, membră a World Bank Group, și-a extins participația de 8,33% obținută prin investițiile realizate în 2014 până la 10,35%.

Acționarii Teamnet au investit 1,5 milioane euro prin achiziționarea unui număr de 2.782 de noi acțiuni în cadrul Grupului. Astfel, International Finance Corporation, membră a World Bank Group, și-a extins participația de 8,33% obținută prin investițiile realizate în 2014 până la 10,35%. Black Sea Trade and Development Bank a contribuit la creșterea de capital social proporțional cu cota deținută și are în prezent o participație de 8,33% în cadrul Teamnet.

“În ultimii ani, Teamnet a făcut o serie de pași strategici importanți pentru evoluția grupului atât pe plan local, cât și regional. Investițiile International Finance Corporation și Black Sea Trade and Development Bank reconfirmă alinierea strategiei de extindere internațională a grupului cu planurile de dezvoltare ale celor două instituții supranaționale. Vom continua să investim în cercetarea și dezvoltarea unor produse competitive în piețe importante, pe pilonii principali de business ai grupului precum integrare sisteme, engineering, cloud sau robotică.” Bogdan Padiu CEO Teamnet Group

Teamnet are în prezent operațiuni în șase țări – România, Belgia, Turcia, Croația, Republica Moldova și Serbia. În 2016, grupul își propune accelerarea extinderii la nivel internațional, în Slovacia și Emiratele Arabe Unite. Ca parte a acestei strategii de dezvoltare, Teamnet își propune să deschidă birouri și în alte piețe în următorii ani și estimează că peste 40% din venituri vor fi generate din activitățile desfășurate la nivel internațional până în 2018.

Teamnet International SA

De la infiintarea in anul 2001 si pana in prezent, TeamNet este una dintre cele mai importante companii pe piata integratorilor de sisteme informatice din Romania. TeamNet este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software bazate pe ultimele tehnologii, care sa corespunda nevoilor clientilor. Calitatea este numito...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward