Teamnet Group accelerează extinderea internațională în două noi zone

10 Dec 2015

Acționarii Teamnet au investit 1,5 milioane euro prin achiziționarea unui număr de 2.782 de noi acțiuni în cadrul Grupului. Astfel, International Finance Corporation, membră a World Bank Group, și-a extins participația de 8,33% obținută prin investițiile realizate în 2014 până la 10,35%.

Teamnet Group accelerează extinderea internațională în două noi zone

Acționarii Teamnet au investit 1,5 milioane euro prin achiziționarea unui număr de 2.782 de noi acțiuni în cadrul Grupului. Astfel, International Finance Corporation, membră a World Bank Group, și-a extins participația de 8,33% obținută prin investițiile realizate în 2014 până la 10,35%. Black Sea Trade and Development Bank a contribuit la creșterea de capital social proporțional cu cota deținută și are în prezent o participație de 8,33% în cadrul Teamnet.

“În ultimii ani, Teamnet a făcut o serie de pași strategici importanți pentru evoluția grupului atât pe plan local, cât și regional. Investițiile International Finance Corporation și Black Sea Trade and Development Bank reconfirmă alinierea strategiei de extindere internațională a grupului cu planurile de dezvoltare ale celor două instituții supranaționale. Vom continua să investim în cercetarea și dezvoltarea unor produse competitive în piețe importante, pe pilonii principali de business ai grupului precum integrare sisteme, engineering, cloud sau robotică.” Bogdan Padiu CEO Teamnet Group

Teamnet are în prezent operațiuni în șase țări – România, Belgia, Turcia, Croația, Republica Moldova și Serbia. În 2016, grupul își propune accelerarea extinderii la nivel internațional, în Slovacia și Emiratele Arabe Unite. Ca parte a acestei strategii de dezvoltare, Teamnet își propune să deschidă birouri și în alte piețe în următorii ani și estimează că peste 40% din venituri vor fi generate din activitățile desfășurate la nivel internațional până în 2018.

De la infiintarea in anul 2001 si pana in prezent, TeamNet este una dintre cele mai importante companii pe piata integratorilor de sisteme informatice din Romania.

TeamNet este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software bazate pe ultimele tehnologii, care sa corespunda nevoilor clientilor. Calitatea este numitorul comun care defineste oamenii, tehnologiile, solutiile si serviciile oferite de catre companie.

Cu sedii in Bucuresti, Iasi, Galati si locatii internationale in Bruxelles, Chisinau si Belgrad, TeamNet indeplineste cerintele clientilor sai la nivel mondial, indiferent de locatia acestora. TeamNet are de asemenea o locatie partenera in Istanbul.

Cei 10 ani de excelenta in domeniul afacerilor IT se reflecta in indicatorii cheie de performanta ai companiei: cifra de afaceri de peste 21 milioane Euro la finele anului 2010, o crestere de peste 3120% in ultimii 5 ani, peste 350 de specialisti cu 21 de Manageri de Proiecte si 168 de programatori, peste 30 de consultanti de afaceri si 30 de consultanti specializati in fonduri Europene.

TeamNet este de asemenea printre putinele companii private din Romania care a fost implicata in cercetarea de avangarda in cadrul Programului Cadru 6 al Comisiei Europene. Prin implicarea alaturi de partenerul sau strategic Asesoft in dezvoltarea de solutii integrate in cadrul proiectelor finantate in cadrul programelor europene (PHARE, ISPA) si Banca Mondiala, TeamNet si-a consolidat pozitia de furnizor de solutii la standarde europene.

De-a lungul timpului, compania a dobandit o reputatie solida, avand parteneri puternici precum Asesoft, Microsoft, Oracle si jucatori important in piata IT din Europa.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul