De ce au nevoie companiile de o aplicație de HR specializată?

20 iunie 2019

ColorfulHR este una dintre cele mai cunoscute aplicații cu rol de management a resurselor umane, poziționându-se ca fiind extrem de prietenoasă utilizatorilor din companii din orice domeniu de activitate. De ce sunt atrași clienții de Colorful HR?

De ce au nevoie companiile de o aplicație de HR specializată?
Care sunt tipurile de companii cărora li se potrivește aplicația Colorful HR?

Noi credem cu tărie că aplicația se potrivește companiilor de orice dimensiune și din orice industrie. Pentru că am conceput-o perfect adaptată la legislația din România, platforma colorful.hr preia din presiunea generată de procesele de salarizare, administrare de personal și management al documentelor, în asa fel încât departamentele de HR să se ocupe de angajați și de problemele acestora.

Nu e o noutate faptul că departamentele de resurse umane sunt împovărate de procesele administrative, care le ocupă cea mai mare parte a timpului. Când o companie alege soluția Colorful HR, toate aceste procese, consumatoare de timp, resurse și energie sunt automatizate și fluidizate. Procesele cheie de HR, cum ar fi salarizarea, administrarea de personal, pontajul, managementul documentelor – toate acestea sunt făcute automat. Prin automatizarea acestor procese, nu numai că se eliberează activitatea departamentelor de HR, dar se elimină și greșelile umane din calculul de salarii, spre exemplu.

Care sunt cele mai importante aspecte care îi conving pe clienții Romanian Software să folosească aplicația Colorful HR?

Am gândit aceasta soluție de HR pentru a fi un ajutor de nădejde pentru orice companie care vrea să-și eficientizeze procesele de resurse umane. Aplicația poate fi testată gratuit timp de 30 de zile și credem că poate convinge încă din primele zile că procesele care până acum împovărau compania pot avea loc automat, eliberând timp și resurse pentru alte priorități.

Colorful HR calculează rapid și eficient pontajul și salariile, așadar erorile umane sunt complet eliminate. Mai mult, platforma procesează și stochează într-un singur loc toate informațiile despre angajați și documentele de HR, deci orice tip de raport necesar procesului decizional este mereu la câteva clickuri distanță.

O altă funcționalitate importantă, care deosebește Colorful HR de alte aplicații, este aceea că permite importul automat din Revisal și declarația 112 și transmite automat Revisalul către ITM. O grijă în minus pentru departamentele de HR.

Soluția de HR dezvoltată de noi există și în varianta Cloud, ceea ce avantajează companiile mici și mijlocii, care nu mai investesc în servere, măsuri de securitate și mentenanță. Aplicațiile sunt online, disponibile oricând și de oriunde, iar datele sunt stocate în siguranță în Microsoft Azure Cloud.

Desigur, aplicația colorful.hr este disponibilă și în varianta on-premise, pentru acele companii care doresc să instaleze aplicația pe serverele lor.

O alta caracteristică atragătoare pentru cei care se gândesc să folosească platforma Colorful HR este posibilitatea alegerii unui pachet cu aplicațiile care se potrivesc cel mai bine companiei. Mai mult, se pot înregistra astfel și economii substanțiale de bani, pentru că soluția dezvoltată de noi permite plata unui abonament lunar sau anual, pentru numărul de angajati pe care clientul îi prelucrează în aplicație.

În ce situații ar fi recomandat ca o companie să renunțe la aplicația de HR pe care o folosește în prezent și să aleagă Colorful HR?

Dacă ar fi sa alegem doar trei din multele avantaje oferite de aplicația Colorful HR, am sublinia faptul că platforma noastră este adaptată și permanent actualizată în conformitate cu legislația din România, că elimină eroarea umană din procesul de salarizare și că decongestionează munca departamentelor de HR.

Acestea sunt însă doar trei din avantajele de care beneficiază clienții noștri când aleg Colorful HR. Soluția de HR propusă de noi acoperă o gamă mult mai largă de procese și activități ce împovărează inutil, cu sarcini repetitive și supuse erorii, departamentele de resurse umane. Prin adoptarea și implementarea aplicației Colorful HR, aceste procese sunt automatizate, iar profesioniștii din HR se pot ocupa de acele activități care acum sunt neglijate în detrimentul proceselor de salarizare, administrare de personal și management al documentelor.

Care sunt serviciile asociate, complementare achiziției Software, pe care Romanian Software le oferă în prezent?

Aplicația Colorful HR este doar o parte – desigur, importantă, – a activității noastre. De fapt, Romanian Software oferă servicii complete pentru optimizarea proceselor-cheie de HR.

Vorbim astfel despre externalizarea completă a activităților de salarizare și administrare de personal – serviciu deosebit de util celor care nu au un departament de HR sau costurile asociate acestui departament sunt prea mari comparativ cu volumul de muncă. De asemenea, oferim și servicii de recrutare de personal, fie white collar, blue collar sau headhunting, precum și leasing de personal – pentru proiectele urgente, sezoniere sau cu anumite limitări în ceea ce privește personalul, Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software. 

Specialistii noștri oferă și consultanță legislativă în dreptul muncii, precum și cursuri acreditate pentru resurse umane. Avem, așadar, o ofertă complexă de servicii și de platforme, iar experții noștri asigură rapid ajustarea serviciilor pe nevoile clienților.

În vederea testării aplicației Colorful HR sau a solicitării unor informații suplimentare despre produs, costuri sau implementare, clienții interesați pot completa formularul de mai jos.

Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. Din anul 2001, de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 500 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata Human Resou...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Aplicațiile software HR – un plus pentru companii în perioada de criză

În 2008, aproape 9 milioane de americani și-au pierdut job-urile, ca o cauză a recesiunii. Mai mult de 170.000 de business-uri s-au închis. Iată care sunt cele mai importante recomandări pentru gestionarea resurselor umane într-o perioadă de criză financiară.

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Mirro, aplicația dezvoltată de Zitec care crește performanța echipelor, se lansează internațional pe platforma Product Hunt

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, anunță lansarea la nivel internațional a Mirro.io, aplicație completă de management al performanței resurselor umane și cel de-al doilea produs propriu al companiei, prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internaționale de resurse pentru industria IT. ...

Citește tot arrow_forward