De ce este recomandat să alegem un ERP în cloud?

16 martie 2021

80% dintre companiile care au ales să implementeze servicii în cloud au identificat creșteri ale productivității organizaționale în primele 6 luni. Ce înseamnă acest lucru din perspectiva aplicațiilor software, ale modelelor de lucru eficiente la nivelul companiilor și în contextul gestionării echipelor?

De ce este recomandat să alegem un ERP în cloud?

Ce este cloud computing și care sunt principalele beneficii ale migrării?

Cloud-ul este un mediu virtual organizat și bine securizat, care stochează și oferă acces prin intermediul conexiunii la internet la date și informații prezentate sub forma aplicațiilor software, a jocurilor, a bazelor de date, platformelor de e-learning sau a celor de e-commerce (magazine online). Mai mult decât atât, pentru companiile medii, cloud-ul asigură infrastructura necesară utilizării soluțiilor complete de gestionare a resurselor unei companii, așa cum sunt soluțiile software de tip ERP (Enterprise Resource Planning).

O soluție software de tip ERP în Cloud face posibil smartworking-ul și pune la dispoziția beneficiarului un serviciu cu o arhitectură completă și complexă astfel încât utilizatorii să se poată concentra pe direcțiile și obiectivele principale ale afacerii, precum și pe procesele specifice activității. Astfel, compania are acces la servicii excelente personalizate pe nevoile sale fără ca acest lucru să devină un lux și să afecteze bugetul prin achiziții de hardware sau departamente extinse de IT.

 

Rapid și la îndemână va fi acordat acces la module de contabilitate și gestiune actualizate în permanență, facturare, logistică, arhivare și de fapt, acces și conexiune la toate modulele necesare susținerii activității de la A la Z. Documentele companiei sunt în siguranță, pot fi distribuite, arhivate sau editate, având posibilitatea de a fi accesate ulterior de către oricare dintre membrii echipei cu drepturi alocate, oricând e necesar.

Astfel, compania devină flexibilă, cu toate documentele la un click distanță, perfect adaptabilă oricărei situații de urgență cum este cea a zilelor noastre.

Iată motivul pentru care experiența poate fi extrem de satisfăcătoare, chiar daca o companie are o mărime medie și un număr mic de angajați. Aceasta are nevoie de acces la aceleași module de suport, trece prin aceleași procese ca oricare alta de profil și poate folosi serviciul la aceeași capacitate și calitate datorită condițiilor din Cloud.

Care sunt avantajele utilizării unui ERP în Cloud?

  • Zero costuri cu infrastructura
  • Zero costuri pentru actualizări
  • Zero costuri de instalare
  • Zero costuri pentru siguranța datelor
  • Zero costuri pentru backup-ul datelor
  • Zero costuri în personal specializat
  • Accesibilitate fără limite de spațiu și timp
  • Flexibilitate în configurare
  • Implementare rapidă

Cum sunt toate acestea posibile? Da, experiența este posibilă cu Fluentis in Cloud pe care o poți testa chiar acum indiferent de mărimea afacerii tale, 30 de zile gratuit.

Fluentis îți permite să încerci software-ul ERP in Cloud pentru o perioadă de test gratuită de 30 de zile, perioadă în care poți avea un mediu demonstrativ, populat cu date preconfigurate, dar poți și să imporți datele tale, într-un mediu dedicat și să configurezi procesele specifice companiei tale în mod autonom și când dorești.

Încearcă gratis Fluentis in Cloud pe o perioadă de 30 de zile!

Fluentis ERP Romania

Fluentis - the ERP ready to go liveFluentis este sistemul ERP care digitalizează afacereaFluentis este un software ERP de ultimă generație, cu conținut tehnologic avansat (realizat integral în mediul SOA - Service Oriented Architecture), soluția de management ideală pentru companiile care caută un sistem i...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește tot arrow_forward

Buget 2021! Provocări, soluții, decizii corecte

Indiferent de metoda de abordare utilizată, prognozarea și stabilirea bugetului unei companii pentru exercițiul financiar 2021 este una dintre cele mai provocatoare sarcini în aceste zile. Bineînțeles, nimeni nu poate afirma, că până acum acest lucru a fost o joacă, însă în contextul evenimentelor anului 2020, multe dintre companii s-au văzut în situaț...

Citește tot arrow_forward