Decodifica marketingul de ultima generatie - Webinar dedicat marketerilor din industria IT

18 iunie 2015

NNC Services, liderul soluțiilor de marketing și comunicare pentru industria IT și partener HubSpot în România, organizează webinar-ul Decodifică marketingul de ultimă generație.

NNC Services, liderul soluțiilor de marketing și comunicare pentru industria IT și partener HubSpot în România, organizează webinar-ul Decodifică marketingul de ultimă generație.

Evenimentul care va avea loc marți, 30 iunie, începând cu ora 15.00, este dedicat exclusiv executivilor de top din departamentele de marketing ale companiilor de IT .

Tacticile și strategiile de marketing pentru industria IT sunt în continuă schimbare.  Interacțiunile cu potențialii clienți s-a schimbat radical in ultimii 5 ani, iar regulile din vechile manuale de marketing nu mai funționează.

Prin intermediul webinar-ul Decodifică marketingul de ultimă generație, NNC Services își propune să ajute responsabilii din departamentele de marketing ale companiilor de IT să crească atât cantintatea cât și calitatea vânzărilor prin cele mai noi tehnici de inbound marketing. Participanții vor avea ocazia să descopere în doar 60 de minute cel puțin 5 tactici eficiente pe care le pot integra în cel mai scurt timp în strategia de marketing a companiei, trecând prin subiecte precum:

  • Fundamentele și metodologia marketing-ului inbound
  • Cum să adaptezi metodele de inbound marketing la domeniul IT
  • Avantajele marketing-ului inbound la nivel de costuri
  • Cum să transformi vizitatorii în clienți
  • Avantajele inbound marketing vs. marketing clasic pentru industria IT

 “Marketingul tradițional nu mai funcționează și cred că acest lucru este resimțit de majoritatea reprezentanților companiilor de IT și tehnologie din România. Avantajul competitiv este în mâna celor care vor reuși să înțeleagă că, în contextual actual de piață, interesul potențialilor clienți se câștigă, nu se cumpără. Iar de aici, începem să vorbim despre inbound marketing”, declară Oana Burghelea, COO NNC Services și gazda webinar-ului Decodifică marketingul de ultimă generație.

Participarea este gratuită iar cei interesați se pot înregistra pe pagina dedicată evenimentului .

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward