Softlead prezent la Seara Soft. Social. Succes – un altfel de eveniment al Clubului Tinerilor Experți Contabili din România (CTECR)

18 iunie 2015

Clubului Tinerilor Experți Contabili din România a reușit, prin caravana de evenimente lansată în rândul profesioniștilor în contabilitate, să spargă barierele rigide ale unui domeniu ce s-a impus prin rigurozitate. 

Softlead prezent la Seara Soft. Social. Succes – un altfel de eveniment al  Clubului Tinerilor Experți Contabili din România (CTECR)

București, iunie 2015 –  Clubului Tinerilor Experți Contabili din România a reușit, prin caravana de evenimente lansată în rândul profesioniștilor în contabilitate, să spargă barierele rigide ale unui domeniu ce s-a impus prin rigurozitate. 

Prin alegerea unor subiecte extrem de interesante, care au reunit motivații profesionale și specifice dezvoltării personale ale fiecăruia dintre participanții (tineri contabili) și prin speakerii prezenți, Soft. Social. Succes a fost considerat un eveniment oportun pentru deschiderea unor noi viziuni, prin socializare și motivarea continuei perfecționări.

Panelul speakerilor a fost completat prin reprezentanți ai CTECR (Valentina Radu - manager de proiect CTECR, Larisa Vlăsceanu – CTECR Regiunea Sud-Vest, Andrei Badiu - manager de proiect CTECR) și oameni din domenii complementare activităților de contabilitate, care, prin expertiza lor, au reușit să contureze o imagine completă a ceea ce înseamnă un expert contabil: Alexandra Roată (Managing Partner Softlead), Paul Stoicescu (consultant, expert în optimizarea proceselor), Alexandru Paru (Director economic Arexim Audit).

Așadar, competențe și obiective precum: tehnologizarea fluxurilor de lucru din departamentele sau cabinetele de contabilitate, prin implementarea aplicațiilor software optime, includerea campaniilor și strategiilor de CSR (Corporate Social Responsability) și modul în care un expert contabil tinde spre perfecționarea continuă, toate acestea au fost principalele teme ale serii. Cei peste 100 de participanți prezenți la eveniment au avut acces la o suită completă de resurse cu rol informațional, educațional și motivațional, extrem de necesare profesiei în care activează.

Despre Softlead

Softlead este prima platformă integrată de tip marketplace, care comercializează soluții software, generează lead-uri și promovează suite de aplicații informatice.

Misiunea Softlead este aceea de a stabili conexiuni valide între furnizorii de soluții software și potențialii achizitori, construind punți de legătură bazate pe nevoi reale.

Despre CTECR

Clubul Tinerilor Experţi Contabili a fost creat, sub egida Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, ca un proiect de asistenţă şi informare dedicat promovării şi dezvoltării tinerilor profesionişti contabili din România, având ca principal obiectiv participarea la dezvoltarea tinerilor absolvenţi pe parcursul primilor ani de activitate profesională.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward