Dental Partner's Grup implementează ERP, BI, SFA și CRM de la Senior Software

24 aprilie 2014

Dental Partner's Grup – important distribuitor din domeniul stomatologic – a ales sistemele integrate SeniorERP, SeniorSFA, SeniorVisualBI și SeniorCRM pentru a-și susține planurile de extindere a afacerii la nivel național.

Dental Partner's Grup – important distribuitor din domeniul stomatologic – a ales sistemele integrate SeniorERP, SeniorSFA, SeniorVisualBI și SeniorCRM pentru a-și susține planurile de extindere a afacerii la nivel național.

Dental Partner's Grup importă și distribuie aparatură și instrumentar stomatologic, materiale consumabile stomatologice și pentru tehnică dentară. Compania oferă clienților săi servicii complete, de la proiectarea și organizarea cabinetelor și laboratoarelor, până la instalarea echipamentelor, asigurând și service post-vânzare.

În perioada următoare managerii Dental Partner's Grup intenționează extinderea și consolidarea afacerii la nivel național, prin deschiderea de noi filiale și creșterea forței de vânzare mobilă pe de-o parte, și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților pe de altă parte. În acest context, s-a resimțit nevoia unui software integrat pentru managementul activităților prezente și viitoare ale companiei. Astfel, Dental Partner's Grup a ales sistemele SeniorERP – pentru gestionarea resurselor și proceselor companiei, SeniorVisualBI pentru analiza și raportare avansată, SeniorSFA pentru automatizarea forței de vânzare de pe teren și SeniorCRM pentru managementul interacțiunilor cu clienții de la primul contact până la servicii post-vânzare.

"În momentul în care am decis să ne extindem aria de produse și servicii pentru piața stomatologică, am hotărât că este important și necesar să implementăm un sistem ERP. Mai mult decât atât, situațiile întâmpinate, legate de gestionarea dificilă și neorganizată a bazei de date de clienți, a stocurilor, a pieselor de schimb și a solicitărilor primite de către departamentul de service, ne-au convins că avem nevoie de un sistem informatic complet care să acopere toate nevoile companiei. Am ales să lucrăm cu Senior Software deoarece în urma interogării pieței am constatat că este o firmă cu referințe foarte bune, are nenumărate certificări și o echipă profesionistă.", a declarat doamna Valentina Curculescu, Director de Vânzări Dental Partner's Grup

Soluția integrată alcătuită din ERP, SFA, CRM și Business Intelligence va constitui suportul informatic necesar desfășurării în cele mai bune condiții a tuturor activităților companiei, indiferent de mărimea și complexitatea lor.

SeniorERP va permite companiei să gestioneze mult mai eficient un număr mare de articole, furnizori, clienti, politici comerciale sau puncte de lucru. Datorită modului de lucru online al aplicației, datele vor fi disponibile imediat în sistem, indiferent de angajatul sau locația din care au fost introduse, ceea ce înseamnă că factorii de decizie din cadrul companiei vor avea acces rapid la informațiile financiare și de gestiune, iar comunicarea între angajați și departamente se va realiza mai ușor. În plus, automatizarea în ERP a celor mai uzuale operațiuni financiar-contabile va determina o reducere a costurilor operaționale.

Pentru îmbunătățirea comunicării cu clienții și creșterea satisfacției acestora, managerii Dental Partner’s Grup au ales și SeniorCRM, soluția destinată managementului relațiilor cu clienții și prospecții și îmbunătățirii fluxului de vânzări. Sistemul CRM va fi utilizat de către angajații din departamentele de marketing, vânzări și service, și va ajuta la:

  • Gestionarea corectă și unitară a informațiilor despre clienți
  • Păstrarea unui istoric clar al interacțiunilor cu aceștia
  • Managementul ofertelor și al comenzilor de vânzare
  • Centralizarea feedback-ului primit de la clienți
  • Gestionarea și soluționarea rapidă a solicitărilor de service

Pe lângă sistemul CRM, Dental Partner’s Grup a decis să implementeze și soluția mobilă SeniorSFA pentru forța de vânzări de pe teren. Aceasta le va permite agenților să promoveze, direct la sediul clienților, cele mai noi produse și oferte ale companiei, precum și să preia comenzi și feedback de la aceștia pe care le vor putea transmite în timp real la sediul central, datorită integrării SFA-ului cu sistemul ERP.

Nu în ultimul rând, pentru a obține o imagine de ansamblu asupra întregii afaceri, managerii companiei au ales și SeniorVisualBI, soluția Business Intelligence dezvoltată pe platforma Tableau Software – lider mondial în vizualizarea datelor. Cu SeniorVisualBI aceștia vor avea acces la date în timp real privind vânzările, cheltuielile, rotația stocurilor, cash-flow-ul sau rentabilitatea economică și financiară a companiei, ceea ce înseamnă că îi va ajută să ia decizii într-un timp mai scurt, să controleze mai eficient cheltuielile și să crească performanțele echipei de vânzări.

În prezent Dental Partner’s Grup a inceput demersurile pentru deschiderea unei filiale în Timișoara, urmând să înființeze filiale și în Iași, Cluj și Constanta. De asemenea, își va suplimenta numărul de agenți de vânzări în puncte strategice din țară precum Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Brasov, Craiova, Galați, Baia Mare, Ploiești și Sibiu.

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Kaspersky Lab a descoperit o nouă campanie de tip APT (amenințare complexă și persistentă), care a afectat un număr mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lanțului de aprovizionare. Cercetările noastre au arătat că autorii operațiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel puțin în perioada...

Citește tot arrow_forward