Prima generaţie de absolvenţi ai cursului de Sisteme ERP organizat de Pluriva pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice

23 aprilie 2014

Prima promoţie a cursului de Sisteme ERP, „Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”, a susţinut examenul de absolvire în luna aprilie 2014. Acest curs este singurul de sisteme ERP organizat în cadrul facultăţilor cu profil economic din România şi a fost susţinut pentru studenţii din anii II şi III ai Facultăţii de Ştiinţe Economice – Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti în perioada octomb

Prima promoţie a cursului de Sisteme ERP, „Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”, a susţinut examenul de absolvire în luna aprilie 2014. Acest curs este singurul de sisteme ERP organizat în cadrul facultăţilor cu profil economic din România şi a fost susţinut pentru studenţii din anii II şi III ai Facultăţii de Ştiinţe Economice – Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti în perioada octombrie 2013 – aprilie 2014.

Diplome de absolvire a cursului ERP

Absolvenţii cursului au primit diplome de absolvire din partea Pluriva, producător al sistemului integrat de gestiune Pluriva ERP, şi a Facultăţii de Ştiinţe Economice. Examenul final s-a desfăşurat sub forma unei probe practice, în care studenţii au efectuat anumite operaţiuni în sistemul ERP.

Seminariile cursului de „Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP” au acoperit următoarele componente cheie: impactul în business al implementării unui sistem ERP, nevoile de utilizare a unui sistem IT integrat, fluxurile modulelor financiar – contabil, ale modulelor operaţionale de tip vânzări, cumpărări, stocuri, resurse umane, CRM sau suport şi sistemele de Business Intelligence.

Viziune de ansamblu asupra organizaţiei

Seminariile s-au desfăşurat săptămânal în laboratorul de informatică al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi au fost susţinute de Project Managerii Pluriva ERP. Consultanţii Pluriva au oferit o viziune de ansamblu asupra implementării şi utilizării unui sistem ERP într-o companie, atât aspecte teoretice, pentru fixarea noţiunilor principale, cât şi cunoştinţe practice, legate de folosirea aplicaţiei LIVE. Seminariile au inclus studii de caz de la implementări reale, finalizate cu succes la clienți din România, explicate detaliat de către Project managerii Pluriva ERP.

Înţelegerea modului în care funcţionează o afacere

„Absolvenţii cursului de sisteme ERP au primit mai mult decât o diplomă bună de trecut în CV sau în profilul de LinkedIn. Ei au acumulat cunoştinţe valoroase de business, şi-au format o imagine de ansamblu asupra companiilor româneşti, privind modul în care departamentele unei afaceri lucrează împreună. La interviurile de angajare la care vor participa, absolvenţii vor avea avantajul cunoaşterii şi înţelegerii modului în care informaţia circulă în cadrul unei afaceri şi cum aceasta generează rapoarte de business pentru manageri”, a declarat Conf. Univ. Dr. Florin Văduva, Decan - Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu”.

Pe durata cursului, cei 15 absolvenţi au accesat sistemul ERP prin Internet, online, pe instanţa creată şi implementată de Pluriva special pentru curs. Această instanţă este găzduită în Data Center-ul Pluriva ERP, unde există infrastructura necesară pentru back-up date şi sisteme de protecţie informatică. Sistemul Pluriva ERP rămâne disponibil pentru accesul online al studenţilor şi după terminarea perioadei de cursuri. Tot online, direct în sistem, studenţii vor beneficia în continuare de materialele de training şi de suport Pluriva ERP, pentru a înţelege modul de operare şi pentru a exersa fluxurile de business.

Următorul curs, în luna octombrie 2014

„Cursul Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP va continua şi în anul universitar 2014 – 2015. O parte din absolvenţii cursului beneficiază deja de stagii de practică în compania Pluriva. În cadrul viitoarelor proiecte de implementare Pluriva ERP din următorii ani ne vom întâlni probabil cu unii din studenţii de la curs, angajaţi în diferite companii din România”, a declarat Georgian Roşu, General Manager Pluriva.

Despre Facultatea de Ştiinţe Economice - Universitatea Titu Maiorescu

Facultatea de Ştiinţe Economice din Universitatea Titu Maiorescu este una dintre primele facultăţi cu acest profil din învăţământul particular românesc, înfiinţată în toamna anului 1990. Ca o recunoaştere a calităţii şi profesionalismului manifestate în formarea studenţilor, Facultatea de Ştiinţe Economice a fost acreditată prin Legea nr. 239 din 23.04.2002 (când s-au făcut primele acreditări în învăţământul superior privat românesc), intrând cu drepturi depline în sistemul naţional de învăţământ.

Facultatea de Ştiinţe Economice organizează programe de studii universitare de licenţă în domeniile FINANŢE, CONTABILITATE – formele de învățământ ZI și ID, respectiv ADMINISTRAREA AFACERILOR – pentru învăţământ la ZI, precum şi patru programe de studii universitare de masterat, toate aceste programe fiind acreditate.

Conform celui mai actual clasament realizat de Ministerul Educaţiei Naţionale privind ierarhizarea programelor universitare de studii, programul CONTABILITATE ŞI INFORMATICĂ DE GESTIUNE este al II-lea în topul celor mai bune programe derulate la universităţile de stat şi private din Bucureşti şi pe locul I în cadrul universităţilor private din ţară. Programul de studii FINANŢE ŞI BĂNCI este al III-lea în topul celor mai bune programe derulate la universităţile de stat şi private din Bucureşti.

Despre Pluriva

Pluriva este o companie IT furnizoare de soluții informatice complete înfiinţată în anul 1998: servicii informatice de business, ERP şi dezvoltare software. Scopul Pluriva îl constituie eficientizarea modelului de business al clienților şi creșterea performanţei şi profitabilității acestora. Valorile definitorii ale firmei sunt: Inovația, Flexibilitatea, Profesionalismul şi Spiritul de echipă. Pluriva are peste 60 de angajați.

Pluriva ERP face parte din noua generaţie de soluţii software pentru companiile româneşti: funcţionează online, este foarte simplu de utilizat şi răspunde nevoilor managerilor moderni, care îşi doresc în egală măsură mobilitate şi control pentru business-ul lor.

Pluriva ERP este cel mai nou instrument de control, organizare şi optimizare a următoarelor procese de business: aprovizionare, ofertare, CRM, vânzare, livrare, încasare, gestionare parc auto, strategii comerciale, producție şi management de proiect. Pluriva ERP include şi modulele de contabilitate-financiar, resurse umane, precum şi un set complet de rapoarte şi analize în timp real.

Pluriva

Pluriva

Pluriva este o companie IT furnizoare de solutii informatice complete: ERP, dezvoltare software si servicii informatice de business. Scopul Pluriva il constituie eficientizarea modelului de business al clientilor si cresterea performantei si profitabilitatii acestora. Valorile definitorii ale firmei sunt: Inovatia, Flexibilitatea, Profesionalismul ...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Noile spații de birouri ale companiei, din clădirea Multinvest Business Center 2, sunt unele dintre cele mai moderne din oraș, cu acces la o serie de facilităţi și dotări de ultimă generație.Specialiștii Bitdefender de la Târgu Mureș se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat în dispozitivul Bitdefende...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Creșterea complexității infrastructurii IT de business și a amenințărilor le creează factorilor de decizie din domeniul IT din ce în ce mai multe dificultăți în a-și proteja organizațiile de amenințări cibernetice. Astfel, peste jumătate dintre organizațiile din Europa (54%) s-au confruntat cu cel puțin un atac cibernetic în ultimele 24 de luni, care le-a creat pr...

Citește tot arrow_forward