Doodle-ul Google, personalizat pentru Alegerile Europarlamentare 2014

25 mai 2014

Pentru astăzi, 25 mai, Google a pregătit un doodle special, ce-i invită pe toți alegătorii cu drept de vot să își exercite opțiunea. 

Doodle-ul Google, personalizat pentru Alegerile Europarlamentare 2014

Pentru astăzi, 25 mai, Google a pregătit un doodle special, ce-i invită pe toți alegătorii cu drept de vot să își exercite opțiunea. 

Literele de culoare albastră ce formează numele gigantului sunt poziționate într-un unghi, în timp de litera „G” din interiorul cuvântului este sub forma unei urne, în care este introdus un buletin de vot.  Urna de culoare albastră are un cerc alcătuit din stele galbele, ce reprezintă drapelul Uniunii Europene.

Pe toată durata zilei de 25 mai, Google va actualiza informațiile specifice celui mai important scrutin din Europa. 

Doodle-ul a apărut pe Homepage-ul Google.uk de acum câteva zile, cu scopul de a le reaminti britanicilor să meargă la vot. De asemenea, doodle-ul este însoțit de un plug-in cu rol de Share pe canalele Social Media (Google+, Facebook, Twitter, E-mail).

La distanță de un singur click pe doodle-ul de astăzi se află cele mai noi știri despre Alegerile Europarlamentare 2014, regăsite pe publicații online românești.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Grupul de companii, fondate și conduse de Mădălin Dumitru, a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 mil Euro. (Cyber Smart Defence) CSD gestionează probleme de securitate cibernetică pentru companii locale sau multinaționale precum ORANGE, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Group, PROTV, GOTHAER ASIGURARI, LibraBank, EMIRATES AIRLINES, AL HABTOOR GROUP etc. „Securitatea ciberne...

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producator de produse din peste din tara a implementat sistemul WMS pentru a gestiona cele doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si cele doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti....

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Atacatorul poate porni camerele video de la distanță și obține imagini live din locuințele în care sunt amplasate și le poate da diverse comenzi. Modelul este suficient de bine vândut pentru a stârni interesul criminalilor informatici, aplicația de instalare a camerei fiind descărcată de peste 100.000 de utilizatori, doar din magazinul Google Play. Cercetările Bitdefend...

Citește tot arrow_forward