Doodle-ul Google, personalizat pentru Alegerile Europarlamentare 2014

25 mai 2014

Pentru astăzi, 25 mai, Google a pregătit un doodle special, ce-i invită pe toți alegătorii cu drept de vot să își exercite opțiunea. 

Doodle-ul Google, personalizat pentru Alegerile Europarlamentare 2014

Pentru astăzi, 25 mai, Google a pregătit un doodle special, ce-i invită pe toți alegătorii cu drept de vot să își exercite opțiunea. 

Literele de culoare albastră ce formează numele gigantului sunt poziționate într-un unghi, în timp de litera „G” din interiorul cuvântului este sub forma unei urne, în care este introdus un buletin de vot.  Urna de culoare albastră are un cerc alcătuit din stele galbele, ce reprezintă drapelul Uniunii Europene.

Pe toată durata zilei de 25 mai, Google va actualiza informațiile specifice celui mai important scrutin din Europa. 

Doodle-ul a apărut pe Homepage-ul Google.uk de acum câteva zile, cu scopul de a le reaminti britanicilor să meargă la vot. De asemenea, doodle-ul este însoțit de un plug-in cu rol de Share pe canalele Social Media (Google+, Facebook, Twitter, E-mail).

La distanță de un singur click pe doodle-ul de astăzi se află cele mai noi știri despre Alegerile Europarlamentare 2014, regăsite pe publicații online românești.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

De ce au nevoie companiile de o aplicație de HR specializată?

ColorfulHR este una dintre cele mai cunoscute aplicații cu rol de management a resurselor umane, poziționându-se ca fiind extrem de prietenoasă utilizatorilor din companii din orice domeniu de activitate. De ce sunt atrași clienții de Colorful HR?

Citește tot arrow_forward

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

În fiecare zi, în România se lansează peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți.

Citește tot arrow_forward