When software smells like coffee

24 mai 2014

AT&T le lansează o provocare dezvoltatorilor Open Source, aceea de a dezvolta cele mai cool aplicații pentru terminalele mobile, tablete, case inteligente sau pentru mașini. În acest sens, compania srânge cele mai bune idei venite din partea angajaților săi, identificând resurse de implementare din alte zone, cum ar fi comunități ale pasionaților de programare.

AT&T își dorește aplicații cool de la dezvoltatorii Open Source

AT&T le lansează o provocare dezvoltatorilor Open Source, aceea de a dezvolta cele mai cool aplicații pentru terminalele mobile, tablete, case inteligente sau pentru mașini. În acest sens, compania srânge cele mai bune idei venite din partea angajaților săi, identificând resurse de implementare din alte zone, cum ar fi comunități ale pasionaților de programare. De asemenea, toți cei implicați în acest program, fie ei specialiști din afara companiei (freelanceri, antreprenori etc.) își pot asuma poziții de execuție propriu-zisă, dar și de management.

Compania are o experiență bogată în zona inovației, prin AT&T Foundry, ce a dezvoltat aplicații de securitate, monitorizare, traduceri sau de plasare prin instrumente video.

Prin toate strategiile pentru care optează, AT&T face, de fapt, o trecere de la sistemele pentru care deține proprietate intelectuală (software și hardware) către cele de tip Open Source, care pot fi foarte ușor dezvoltate.

 

 

Facebook blochează posibilitatea de a împărtăși conținut cu străinii deținătorului de cont

Facebook anunță adăugarea unui nou set de instrumente care să restrângă posibilitățile de Share cu utilizatori străini. Acestea se vor regăsi în secțiunea de Privacy a contului și au menirea de a-i aminti utilizatorului care este, de fapt, publicul către care își dorește să transmită un anumit mesaj. În cadrul unui post publicat pe blogul oficial, Facebook identifică două tipuri de utilizatori, din acest punct de vedere. Astfel, este vorba despre cei care doresc să trimită un gând, o melodie sau o fotografie către toată lista de prieteni, în timp ce alții doresc ca un simplu Share să limiteze audiența doar la nivelul prietenilor existenți. O astfel de opțiune există și în prezent, dar Facebook dorește să lucreze mai mult la posibilitățile de personalizare a grupului vizat.

 

 

Campionatul mondial de fotbal marchează reduceri la Transart

Vara asta, Campionatul Mondial de Fotbal îți aduce discounturi semnificative la Transart! Ești microbist și îți doresti să achiziționezi cu reduceri semnificative, unul dintre produsele Transart pentru compania ta? Esti deja client și dorești să achiziționezi noi funcționalități? Acum este momentul să intri in joc! Te bucuri urmărind meciurile din Brazilia, marchezi discounturi semnificative și câștigi aprecierea șefului tău. Ce trebuie să faci? Înscrie-te, până pe 12 iunie 2014, în Campionatul reducerilor Transart”! Pariază pe echipa preferată, votează golgheterul campionatului mondial, selectează produsul sau modulul Transart dorit, urmărește evoluția favoriților tăi și vezi cum îți crește discountul. Poți obține un discount de până la 100%, exclusiv din valoarea licențelor. Intră pe pagina promoției, află detaliile și nu rata termenul limită de înscriere – 12 iunie 2014 - data începerii campionatului mondial! 

 

 

Infograficul săptămânii

Infograficul saptamanii

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Creșterea complexității infrastructurii IT de business și a amenințărilor le creează factorilor de decizie din domeniul IT din ce în ce mai multe dificultăți în a-și proteja organizațiile de amenințări cibernetice. Astfel, peste jumătate dintre organizațiile din Europa (54%) s-au confruntat cu cel puțin un atac cibernetic în ultimele 24 de luni, care le-a creat pr...

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.FluxVisio...

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Efectele eșecului au fost direct resimțite de agenții de vânzări, precum și la nivelul fluxului general dedicat, inclusiv în pierderile companiei (resurse de timp, costuri de achiziție, implementare, training angajați etc.).Aceasta nu a fost singura problemă de acest fel a companiei AVON, cu 2 ani în urmă, subsiduara din Brazilia a gigantului având parte de un eșe...

Citește tot arrow_forward