Eaton optimizează gama 93PS de UPS-uri pentru puteri mici

10 ianuarie 2018
Modelele de 8 și 10 kW oferă caracteristici de vârf pentru versiunile compacte și de nivel mai redus pentru camerele de servere și pentru aplicațiile IT critice

Eaton a anunțat astăzi optimizarea gamei 93PS de surse neîntreruptibile de alimentare (UPS) pentru puteri mai mici (8 și 10 kW). Eaton 93PS este cel mai avansat UPS trifazat și este proiectat să ofere o disponibilitate ridicată și costuri de proprietate reduse pentru camerele de servere și aplicațiile critice IT, cum ar fi spitalele, clădirile comerciale și echipamentele de producție. Prin extinderea gamei pentru puteri nominale mai mici permite profesioniștilor IT să selecteze UPS-ul optim pentru nevoile lor, fie într-o versiune modulară, fie monobloc. Acest lucru ajută la reducerea costurilor echipamentelor și a energiei și permite o abordare mai flexibilă a gestionării sistemului. Noile modele sunt disponibile începând cu sfârșitul trimestrului 3, 2017.

Piața UPS-urilor este din ce în ce mai conștientă de costuri, dar atunci când venea vorba de un necesar de putere mai mic, clienții trebuiau, de obicei, să plătească mai mult pentru modele cu putere mai mare pentru a obține caracteristicile și performanța dorită. Modelul 93PS a fost introdus ca răspuns la cerințele domeniului pentru UPS-uri cu caracteristici sofisticate dar care sunt optimizate pentru nevoile de mai reduse de putere. Noua gamă Eaton 93PS introduce unități cu aceleași specificații tehnice ca și modelele cu putere mai mare, dar la prețuri mai accesibile.

Noile modele sunt optimizate pentru o putere mai mică și sunt disponibile într-un design monobloc care oferă cea mai mică amprentă ecologică din clasa sa. Gama 93PS oferă tehnologii lidere de piață ale Eaton pentru a permite cel mai mic cost total de proprietate. Modelul 93PS are niveluri de eficiență de peste 96% și are un timp de recuperare a costului mai mic de 1,5 ani în comparație cu alte modele mai puțin eficiente. În plus, prin utilizarea Sistemului de Economisire al Energiei (ESS), care este cea mai rapidă arhitectură de economisire a energiei disponibilă, gama 93PS poate atinge eficiență de până la 99%, permițând economii de energie chiar mai mari și costuri totale de proprietate mai mici.

"Profesioniștii care rulează aplicații care necesită o putere mai mică, de obicei au trebuit fie să se descurce cu tehnologii depășite fie să plătească în plus pentru UPS-uri care depășesc nevoile lor de putere ", a declarat Teppo Henttonen, Director Marketing la Critical Power Solutions la Eaton. "Clienții au nevoie de soluții care să se potrivească exact cerințelor lor, ajutându-i să administreze costurile, oferind în același timp caracteristicile și funcționalitatea pe care le obțin cu modelele premium".

Gama 93PS include câteva caracteristici unice pentru Eaton care sunt concepute pentru a oferi cea mai mare disponibilitate posibilă pentru infrastructurile critice. Acestea includ: Hot Sync, tehnologia brevetată  de către Eaton pentru partajarea sarcinilor între UPS-uri, care elimină orice punct de  defect dintr-un sistem de UPS-uri operând paralel; și gestionarea avansată a bateriilor (ABM), care permite încărcarea inteligentă și crește durata de viață a bateriei. Eaton 93PS include, de asemenea, caracteristici care să asigure instalarea și utilizarea în siguranță, datorită componentelor de siguranță integrate, proiectate, testate și instalate deja, cum ar fi protecția împotriva reversării și siguranțele ultra-rapide ale comutatorului static.

Noile modele suportă de asemenea, software-ul Eaton Intelligent Power Management (IPM), care este potrivit pentru centrele de date mai mici, în special datorită capacității sale de a se integra cu sistemele existente și de a automatiza funcțiile de administrare a alimentării cu energiei electrică. IPM-ul Eaton permite unui centru de date sau unui manager IT să monitorizeze și să gestioneze UPS-ul ca parte integrantă a infrastructurii energetice și IT, printr-un singur panou de control. Interfața localizată web permite monitorizarea mai multor UPS-uri și a altor echipamente de alimentare. În centrele de date virtualizate, IPM-ul poate fi legat la sistemele existente de administrare a virtualizării și permite utilizatorilor să configureze cu ușurință automatizarea bazată pe politici pentru evenimente energetice, cum ar fi delestarea de sarcină sau oprirea controlată.

Gama 93PS va include versiuni de 8 și 10 kW, cu sau fără baterii interne, și dulapuri externe pentru baterii.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro și www.eaton.eu/93PS. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

eaton-optimizeaza-gama-93ps-de-ups-uri-pentru-puteri-mici 

2018-01-10 18:10:12 

Eaton optimizează gama 93PS de UPS-uri pentru puteri mici

Softlead

1
2

alte articole it&c

Chivas Venture anunță câştigătorul ediției a III-a în România O competiţie de antreprenoriat cu impact social

Chivas Venture, competiţia globală pentru antreprenoriat cu impact social lansată de Chivas Regal, a desemnat câştigătorul celei de-a treia etape locale în România. Taraba Virtuală este business-ul care va merge mai departe în etapa internaţională a competiţiei, organizata anul acesta la Oxford și Amsterdam.

citeste tot

România este vicecampioană mondială la turneul de sumo robotic de la Tokyo

Echipa românească Flex s-a clasat pe locul al doilea la cea de-a 29-a ediție a competiției de sumo robotic All Japan Robot Sumo Tournament, organizată în luna decembrie, la Tokyo, concurs la care au participat 120 roboți din 25 de țări.

citeste tot

Turla are drept țintă diplomații din Europa de Est atacând prin intermediul unor kituri false Adobe Flash Player

ESET, lider global în securitatea informațiilor, a identificat și a analizat noul cod malware folosit de Turla – un grup notoriu de spionaj cibernetic, sponsorizat de entități de stat - ce vizează organizații politice importante din Europa de Est. Acest nou instrument, dezvăluie ESET, încearcă să determine victimele potențiale să instaleze secvențe software (dovedite malware) din surse care impersonează fraudulos site-ul Adobe, cu scopul de a sustrage după compromiterea PC-ului,  informații sensibile deținute de țintele vizate de Turla.

citeste tot