EESTEC Bucharest organizează un nou eveniment internaţional, BeLinked

18 aprilie 2014

Te-ai gândit vreodată până unde va ajunge evoluția internetului și câte lucruri interesante se pot face cu el? EESTEC Bucharest îți dă șansa să fii printre cei care fac următorul pas în acest domeniu!

EESTEC Bucharest organizează un nou eveniment internaţional, BeLinked

Te-ai gândit vreodată până unde va ajunge evoluția internetului și câte lucruri interesante se pot face cu el? EESTEC Bucharest îți dă șansa să fii printre cei care fac următorul pas în acest domeniu!

Dacă ești student la o facultate cu profil tehnic, te pasionează IT-ul sau pur și simplu visezi să controlezi lucrurile de la distanță, atunci intră pe www.eestec.ro/belinked și află cum poți să dobândești cunoştinte dintr-un domeniu revoluţionar.

Fiind o organizație academică internațională din Universitatea Politehnica București, EESTEC Bucharest organizează în această primăvară prima ediţie BeLinked, eveniment ce are ca scop familiarizarea mediului ingineresc cu tema Internet of Things, un concept inovativ cu un mare potenţial de dezvoltare.

Conceptul se bazează pe ideea de comunicare a obiectelor printr-o conexiune la internet, în scopul monitorizării sau comandării lor de la distanţă. Atât locuințele proprii cât și companiile, serviciile medicale, fabricile, serviciile de stat și comunitățile vor avea beneficii de pe urma acestui concept.

Pe 28-29 aprilie te invităm la conferințele evenimentului desfăşurate în Rectoratul Politehnicii București, unde atât reprezentanții ai companiilor partenere Asus, Oracle, EEU Software, Mobixera, Cisco, cât și profesori îți vor povesti, prin oferirea unei imagini de ansamblu, despre evoluția Internet of Things, gradul de implementabilitate si cercetările realizate până în prezent.

După cele două zile de conferinţe, în cadrul workshopului desfășurat între 12-16 mai, vei putea programa, împreună cu alți studenți români și străini, aplicația Adoptă o floare!

Curios să afli ce presupune această aplicaţie? Vrei să stai de vorbă cu noi la conferinţe şi să te înscrii la workshop? Urmăreşte-ne pe Facebook www.facebook.com/eeStec.Bucuresti şi pe www.eestec.ro/belinked!

BeLinked with the future!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

Campania, numită SneakyPastes, a folosit adrese de e-mail de unică folosință pentru a răspândi infecția prin phishing, înainte de a descărca malware-ul, în etape, utilizând mai multe site-uri gratuite. Această abordare, cu un cost redus, dar eficientă, a ajutat grupul să atace în jur de 240 de victime, din 39 de țări din întreaga lume, printre care e...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Grupul de companii, fondate și conduse de Mădălin Dumitru, a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 mil Euro. (Cyber Smart Defence) CSD gestionează probleme de securitate cibernetică pentru companii locale sau multinaționale precum ORANGE, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Group, PROTV, GOTHAER ASIGURARI, LibraBank, EMIRATES AIRLINES, AL HABTOOR GROUP etc. „Securitatea ciberne...

Citește tot arrow_forward