EESTEC Bucharest organizează un nou eveniment internaţional, BeLinked

18 aprilie 2014

Te-ai gândit vreodată până unde va ajunge evoluția internetului și câte lucruri interesante se pot face cu el? EESTEC Bucharest îți dă șansa să fii printre cei care fac următorul pas în acest domeniu!

EESTEC Bucharest organizează un nou eveniment internaţional, BeLinked

Te-ai gândit vreodată până unde va ajunge evoluția internetului și câte lucruri interesante se pot face cu el? EESTEC Bucharest îți dă șansa să fii printre cei care fac următorul pas în acest domeniu!

Dacă ești student la o facultate cu profil tehnic, te pasionează IT-ul sau pur și simplu visezi să controlezi lucrurile de la distanță, atunci intră pe www.eestec.ro/belinked și află cum poți să dobândești cunoştinte dintr-un domeniu revoluţionar.

Fiind o organizație academică internațională din Universitatea Politehnica București, EESTEC Bucharest organizează în această primăvară prima ediţie BeLinked, eveniment ce are ca scop familiarizarea mediului ingineresc cu tema Internet of Things, un concept inovativ cu un mare potenţial de dezvoltare.

Conceptul se bazează pe ideea de comunicare a obiectelor printr-o conexiune la internet, în scopul monitorizării sau comandării lor de la distanţă. Atât locuințele proprii cât și companiile, serviciile medicale, fabricile, serviciile de stat și comunitățile vor avea beneficii de pe urma acestui concept.

Pe 28-29 aprilie te invităm la conferințele evenimentului desfăşurate în Rectoratul Politehnicii București, unde atât reprezentanții ai companiilor partenere Asus, Oracle, EEU Software, Mobixera, Cisco, cât și profesori îți vor povesti, prin oferirea unei imagini de ansamblu, despre evoluția Internet of Things, gradul de implementabilitate si cercetările realizate până în prezent.

După cele două zile de conferinţe, în cadrul workshopului desfășurat între 12-16 mai, vei putea programa, împreună cu alți studenți români și străini, aplicația Adoptă o floare!

Curios să afli ce presupune această aplicaţie? Vrei să stai de vorbă cu noi la conferinţe şi să te înscrii la workshop? Urmăreşte-ne pe Facebook www.facebook.com/eeStec.Bucuresti şi pe www.eestec.ro/belinked!

BeLinked with the future!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Conform unui studiu Kaspersky, 38% dintre utilizatori ar renunța la rețelele de socializare pentru a-și asigura confidențialitatea datelor pentru tot restul vieții

Un recent raport Kaspersky a arătat că patru din zece utilizatori (38%) ar renunța la conturile de pe rețelele de socializare pentru a fi siguri că datele lor rămân private pentru tot restul vieții. Temerile legate de protejarea confidențialității datelor în mediul digital i-au făcut pe utilizatori să fie mai preocupați de utilizarea și distribuirea informațiilor lor per...

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

Românii au făcut cumpărături online în valoare de peste 3,5 miliarde de euro în 2018, cu 30% mai mult decât în 2017 | Raportul Pieței de E-Commerce GPeC 2018

Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce (sursele sunt menționate la finalul raportului), valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro....

Citește tot arrow_forward