Intel, partener oficial al DreamHack Bucharest 2014

18 aprilie 2014

Intel este în acest an partener oficial al DreamHack Bucharest 2014, cel mai mare eveniment de sport electronic din România, care are loc în perioada 26-27 aprilie la Sala Polivalentă.

Intel, partener oficial al DreamHack Bucharest 2014

Intel este în acest an partener oficial al DreamHack Bucharest 2014, cel mai mare eveniment de sport electronic din România, care are loc în perioada 26-27 aprilie la Sala Polivalentă. Toate sistemele de joc din turneele oficiale ale DreamHack sunt echipate cu procesoare din cea de-a patra generatie a familiei Intel® Core™. La aceste competiții vor participa cei mai buni gameri profesioniști din toată lumea.

“DreamHack aduce împreună cei mai cunoscuți profesioniști în gaming, iar noi le punem la dispoziție cea mai bună tehnologie cu Intel Inside®, pentru rezultate maxime în competiții. Felicitări organizatorilor DreamHack pentru aducerea în România a unui eveniment de o asemenea amploare”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel.

“Pentru un jucător este foarte important să aibă un PC performant, iar procesorul este arma secretă în obținerea de performanțe maxime și overclocking controlat. În contextul reinventării continue a PC-ului, cu performanțe superioare, gamerii au toate șansele să devină imbatabili. Cele mai noi procesoare Intel® Core™ din seria K sunt ideale pentru jucătorii care doresc rezultate excelente și să ajungă la nivelurile dorite”, a adăugat el.  

Invitații gratuite la DreamHack Bucharest pentru fanii paginii de Facebook a Intel România

La standurile partenerilor Kingston, Maguay și RHS, participanții la DreamHack Bucharest 2014 vor putea câștiga premii surpriză, printre care procesoare Intel® Core™ i5 din cea de-a patra generație.

Intel se întâlnește cu fanii duminică, 27 aprilie, la ora 13.20 pe scena DreamHack, când vor fi oferite multe premii acestora.

Mai mult, în perioada 14 și 25 aprilie toți fanii de pe pagina de Facebook a Intel România  pot câștiga sute de invitații la DreamHack, pentru a avea șansă să îi vadă pe cei mai mari gameri din lume. Pentru a afla mai multe informații despre cum pot câștiga o invitație, fanii pot intra la https://www.facebook.com/IntelRomania.

Desktop PC-ul se reinventează continuu

Desktop PC-ul, împreună cu un procesor performant, oferă unui gamer puterea de domina orice joc. Intel oferă soluții pentru performanțe maxime în gaming prin procesoarele Intel® Core™ i7-4960X Extreme Edition și Intel® Core™ i7-4930K. Acestea sunt procesoare deblocate, care în combinație cu caracteristicile potrivite precum Intel® Turbo Boost Technology 2.0 și Intel® Hyper-Threading Technology, duc gamerul direct pe locul întâi din punct de vedere al performanței în computing. În orice competiție este binevenit un aliat, iar overclocking-ul controlat este un coechipier puternic în lupta pentru podium. Procesorul Intel® Core™ i7-4960X Extreme Edition este cu până la 6% mai rapid decât procesoarele din generația anterioară, cu 8% mai rapid în multitasking și rulează cu până la 7% mai bine gaming-ul 3D. 

Puterea procesoarelor desktop poate fi maximizată alăturând SSD-uri Intel din seria 530 și cu cele din seria 730, dedicate gamerilor și utilizatorilor de stații de lucru. Controlerele Intel ale SSD-urilor din seria 730 au capabilități pentru centrele de date, pentru a oferi calitate, fiabilitate și performanță.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Bitdefender: O vulnerabilitate severă în procesoare Intel permite sustragerea datelor utilizatorilor

Noua vulnerabilitate exploatează carențe critice în modul de funcționare a procesoarelor moderne și este imposibil de reparat de către producător.

Citește tot arrow_forward

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

În 2018, Gaza Cybergang, despre care se știe acum că este formată din mai multe grupuri, cu grade diferite de complexitate, a lansat o operațiune de spionaj cibernetic ce vizează persoane și organizații cu un interes politic în Orientul Mijlociu.

Citește tot arrow_forward

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward