elefant.ro alege platforma Intershop pentru a-și dezvolta operațiunile în următorii ani

24 mai 2018
Magazinul online elefant.ro anunță încheierea unui parteneriat cu compania germană Intershop în urma căruia retailerul online va migra pe o nouă platformă eCommerce ce va permite dezvoltarea sa în următorii ani, atât pe plan local cât și internațional.

Mai mult, în urma colaborării cu Intershop, elefant.ro va oferi în curând clienților săi o experiență de cumpărături online superioară, adaptată la nevoile în creștere ale acestora și la tendințele globale din comerțul digital.

“Prețuim foarte mult pe fiecare dintre cei un milion și jumătate de clienți pe care îi avem, iar securitatea datelor lor personale și experiența pe care o au atunci când decid să cumpere produsele preferate de pe elefant.ro sunt prioritare pentru noi. Din aceste motive am decis să alegem un partner tehnologic care aduce cu sine o experiență de peste 25 de ani construită la nivel global, împreună cu branduri de top”, explică Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

În selectarea partenerului tehnologic Intershop au contat atât experiența globală a companiei, dar și tehnologia cu ADN german, o piață mult mai dezvoltată în domeniul comerțului digital și care a acordat mereu un interes crescut securității. Migrarea pe noua platformă tehnologică este estimată a fi finalizată în decurs de 4-5 luni.

Intershop este un pionier al domeniului eCommerce și unul dintre cei mai mari furnizori tehnologici din această industrie, cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea de soluții pentru creșterea vânzărilor online și mai mult de 300 de clienți la nivel global. Printre clienții Intershop se numără HP, BMW, Deutsche Telekom, Intersport, Miele, Penti, Xerox, Schneider Electric ș.a. Compania, cu sediul în Germania, are mai multe birouri în Europa, dar și în Statele Unite, Australia și Honk Gong.

elefantro-alege-platforma-intershop-pentru-a-si-dezvolta-operatiunile-in-urmatorii-ani 

2018-05-24 19:54:17 

elefant.ro alege platforma Intershop pentru a-și dezvolta operațiunile în următorii ani

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

Cel mai nou exit românesc – Froala a fost achiziționată de Iedera

Cunoscută pentru produsele sale oferite programatorilor de aplicații web și mobile, Froala anunță achiziția sa de către Iedera, companie ce oferă sisteme de management al productivității pentru peste 50.0000 de companii mici și mijlocii din toată lumea.

citeste tot

eMAG derulează investiții de peste 120 de milioane de euro în 2018

eMAG a investit 63 de milioane de euro anul trecut în patru direcții principale, pentru a susține dezvoltarea rapidă ca hub regional de ecommerce: angajați (2 milioane), logistică (10 milioane), tehnologie (27 milioane) și dezvoltare internațională (24 milioane). În 2018, eMAG derulează investiții de peste 120 de milioane de euro, incluzând investiția în noul centru logistic.

citeste tot

Atos în top 5 furnizori globali de servicii de securitate

Atos, lider global în transformare digitală, a fost inclusă în top 5 furnizori globali de servicii Managed Security Services (MSS) într-un raport al firmei de consultanță Gartner. Raportul a luat în calcul veniturile aferente cotei de piață în anul 2017.  

citeste tot