elefant.ro alege platforma Intershop pentru a-și dezvolta operațiunile în următorii ani

24 mai 2018
Magazinul online elefant.ro anunță încheierea unui parteneriat cu compania germană Intershop în urma căruia retailerul online va migra pe o nouă platformă eCommerce ce va permite dezvoltarea sa în următorii ani, atât pe plan local cât și internațional.

Mai mult, în urma colaborării cu Intershop, elefant.ro va oferi în curând clienților săi o experiență de cumpărături online superioară, adaptată la nevoile în creștere ale acestora și la tendințele globale din comerțul digital.

“Prețuim foarte mult pe fiecare dintre cei un milion și jumătate de clienți pe care îi avem, iar securitatea datelor lor personale și experiența pe care o au atunci când decid să cumpere produsele preferate de pe elefant.ro sunt prioritare pentru noi. Din aceste motive am decis să alegem un partner tehnologic care aduce cu sine o experiență de peste 25 de ani construită la nivel global, împreună cu branduri de top”, explică Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

În selectarea partenerului tehnologic Intershop au contat atât experiența globală a companiei, dar și tehnologia cu ADN german, o piață mult mai dezvoltată în domeniul comerțului digital și care a acordat mereu un interes crescut securității. Migrarea pe noua platformă tehnologică este estimată a fi finalizată în decurs de 4-5 luni.

Intershop este un pionier al domeniului eCommerce și unul dintre cei mai mari furnizori tehnologici din această industrie, cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea de soluții pentru creșterea vânzărilor online și mai mult de 300 de clienți la nivel global. Printre clienții Intershop se numără HP, BMW, Deutsche Telekom, Intersport, Miele, Penti, Xerox, Schneider Electric ș.a. Compania, cu sediul în Germania, are mai multe birouri în Europa, dar și în Statele Unite, Australia și Honk Gong.

elefantro-alege-platforma-intershop-pentru-a-si-dezvolta-operatiunile-in-urmatorii-ani 

2018-05-24 19:54:17 

elefant.ro alege platforma Intershop pentru a-și dezvolta operațiunile în următorii ani

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

EXCLUSIVE dendrio și CRESCENDO își vor uni forțele pentru a crea un jucător IT&C reprezentativ pentru industria românească

Până la finalul lui 2019, compania rezultată țintește venituri din integrare IT&C de peste 100 milioane le

citeste tot

Dorin Pena, Cisco România: „Extindem conceptul de simplificare operațională în întreg portofoliul de soluții Cisco”

 Cisco a prezentat la Connect România 2018 inovațiile care ajută la valorificarea adevăratului potențial al rețelei

citeste tot

UniSystems deschide un Centru de Dezvoltare la Distanță în colaborare cu Knowledge Broadband Services

UniSystems și Knowledge Broadband Services anunță semnarea unui acord de cooperare care pune bazele înființării unui Centru de Dezvoltare la Distanță în Patras, Peloponezia, menit să îmbunătățească strategia de dezvoltare a UniSystems prin utilizarea eficientă a serviciilor de dezvoltare software ale Knowledge.

citeste tot