elefant.ro alege platforma Intershop pentru a-și dezvolta operațiunile în următorii ani- Softlead Software Marketplace

elefant.ro alege platforma Intershop pentru a-și dezvolta operațiunile în următorii ani

24 mai 2018
Magazinul online elefant.ro anunță încheierea unui parteneriat cu compania germană Intershop în urma căruia retailerul online va migra pe o nouă platformă eCommerce ce va permite dezvoltarea sa în următorii ani, atât pe plan local cât și internațional.

Mai mult, în urma colaborării cu Intershop, elefant.ro va oferi în curând clienților săi o experiență de cumpărături online superioară, adaptată la nevoile în creștere ale acestora și la tendințele globale din comerțul digital.

“Prețuim foarte mult pe fiecare dintre cei un milion și jumătate de clienți pe care îi avem, iar securitatea datelor lor personale și experiența pe care o au atunci când decid să cumpere produsele preferate de pe elefant.ro sunt prioritare pentru noi. Din aceste motive am decis să alegem un partner tehnologic care aduce cu sine o experiență de peste 25 de ani construită la nivel global, împreună cu branduri de top”, explică Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

În selectarea partenerului tehnologic Intershop au contat atât experiența globală a companiei, dar și tehnologia cu ADN german, o piață mult mai dezvoltată în domeniul comerțului digital și care a acordat mereu un interes crescut securității. Migrarea pe noua platformă tehnologică este estimată a fi finalizată în decurs de 4-5 luni.

Intershop este un pionier al domeniului eCommerce și unul dintre cei mai mari furnizori tehnologici din această industrie, cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea de soluții pentru creșterea vânzărilor online și mai mult de 300 de clienți la nivel global. Printre clienții Intershop se numără HP, BMW, Deutsche Telekom, Intersport, Miele, Penti, Xerox, Schneider Electric ș.a. Compania, cu sediul în Germania, are mai multe birouri în Europa, dar și în Statele Unite, Australia și Honk Gong.

elefantro-alege-platforma-intershop-pentru-a-si-dezvolta-operatiunile-in-urmatorii-ani 

2018-05-24 19:54:17 

elefant.ro alege platforma Intershop pentru a-și dezvolta operațiunile în următorii ani

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

Calendis Business – o soluție oferită antreprenorilor-clienti ai Bancii Transilvania la lansarea BT Store

Banca Transilvania a lansat BT Store, o platformă cu soluții complementare bankingului care ajută antreprenorii în managementul afacerii lor și care sunt disponibile clienților BT cu diverse discounturi.

citeste tot

QNAP extinde integrarea sistemelor de supraveghere cu camerele de rețea Dahua Technology

QNAP Systems anunță că următoarea generație de soluții de supraveghere, QVR Pro, ce dispune de software-ul de administrare centralizată QVR Center și protecția QVR Guard în cazul defecțiunilor, este acum compatibilă cu alte 88 de modele din seriile de camere de rețea Dahua Technology Eco-savvy 3.0, WiFi 265 și H.265 PTZ. QNAP a lucrat cu Dahua Technology pentru a le furniza utilizatorilor mai multe opțiuni și un grad mai ridicat de compatibilitate în implementarea unei soluții de supraveghere versatile.

citeste tot

Noul Charge 3: cea mai populară brățară Fitbit devine acum și mai performantă!

Fitbit Charge 3 este o brățară inteligentă cu un design premium, rezistentă la apă, cu funcționalități avansate și cu o autonomie a bateriei de până la 7 zile.

citeste tot