Entersoft va migra întreaga forță de vânzări a JTI pe tablete iPad Mini

10 decembrie 2015

Entersoft România va migra în perioada următoare pe terminale iPad Mini toată forța de vânzări a JTI, într-un proiect complex de actualizare a soluției integrate Entersoft Mobile SFA. Astfel, întreaga echipă de vânzări a JTI va fi dotată cu peste 200 de terminale mobile iPad Mini pentru creșterea operativității în activitatea comercială de zi cu zi.

Entersoft România va migra în perioada următoare pe terminale iPad Mini toată forța de vânzări a JTI, într-un proiect complex de actualizare a soluției integrate Entersoft Mobile SFA. Astfel, întreaga echipă de vânzări a JTI va fi dotată cu peste 200 de terminale mobile iPad Mini pentru creșterea operativității în activitatea comercială de zi cu zi. Migrarea la echipamente mai moderne este însoțită și de un upgrade software. Agenții vor avea acces prin noua versiune Entersoft Mobile SFA la calendare, hărți, rapoarte grafice și alte funcționalități.

“Prin acest proiect, JTI se aliniază la cele mai noi tendințe tehnologice și face astfel posibilă optimizarea fluxurilor de lucru comerciale între echipele de vânzări aflate în teren, sediul central și cele regionale. Entersoft dovedește totodată că oferă pe piață o platformă versatilă, integrată perfect, astfel încât toate datele sunt comunicate și disponibile în timp real, nu doar prin soluțiile mobile pe ultimele tipuri de terminale Apple, dar și în ERP și CRM”, spune Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Entersoft Mobile SFA a fost implementată către finalul anului 2013, alături de Entersoft ERP și Entersoft CRM, ca soluție integrată de gestionare a vânzărilor și distribuției în JTI. Cele trei soluții au fost implementate în aproximativ un an și jumătate, de o echipă comună JTI – Entersoft, cu peste 30 de angajați implicați.

În prezent, soluțiile Entersoft gestionează activitatea agenților JTI în punctele de lucru, supervizând emiterea și procesarea a mii de documente fiscale în fiecare zi.

Entersoft Romania

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Re...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward