Epicor pozitionat ca vizionar in Cuadrantul Magic pentru ERP Single-Instance, pentru companiile de productie medii

14 octombrie 2013

Epicor Software, lider global in furnizarea de solutii software de business pentru companiile de productie, distributie, retail si servicii, a anuntat ca a fost pozitionat de catre Gartner, Inc. in cadranul Vizionari al Cuadrantului Magic (MQ) pentru ERP-uri Single-Instance, pentru companii de productie medii, in urma evaluarii solutiei sale de generatie urmatoare Epicor enterprise resource planning (ERP).

Epicor Software, lider global in furnizarea de solutii software de business pentru companiile de productie, distributie, retail si servicii, a anuntat ca a fost pozitionat de catre Gartner, Inc. in cadranul Vizionari al Cuadrantului Magic (MQ) pentru ERP-uri Single-Instance, pentru companii de productie medii, in urma evaluarii solutiei sale de generatie urmatoare Epicor enterprise resource planning (ERP).

Raportul Cuadrantul Magic pentru ERP Single-Instance pentru companii medii de productie se concentreaza asupra sistemelor ERP ce sprijina o strategie single instance, pentru companii multi-entity de dimensiuni medii si peste medie. Companiile utilizatoare din aceasta piata sunt firme independente cu venituri cuprinse intre aproximativ 200 milioane i un miliard de dolari si cu pana la 10.000 sau mai multi angajati.2 (Accesul la raportul complet este disponibil pe website-ul Epicor.)

Inspirand inovatia si o experienta imbunatatita pentru client

Credem ca cele patru plasari consecutive ale noastre in cadranul Vizionarilor certifica focalizarea noastra pe client si decizia noastra de a proiecta si implementa solutii software care ajuta afacerile sa obtina agilitatea si flexibilitatea pe care le solicita azi mediul de afaceri global , a declarat Pervez Qureshi, presedinte i CEO al Epicor. Abordarea inovativa a architecturii, a mobilitatii, statisticii integrate si a managementului proceselor de afaceri ofera clientilor nostri flexibilitate si o gama de optiuni fara precedent intr-o singura solutie indiferent daca ei aleg sa instaleze solutia on-premise, ca managed service, sau in cloud.
Astazi, aproape 4.000 de clienti de la producatori si distribuitori, la companii din domeniul serviciilior , reprezentand peste 70 de tari din intreaga lume, au ales Epicor ERP pentru a-si gestiona companiile. Construita pe puternica Epicor ICE Business Architecture, Epicor ERP inspira inovatia in afaceri, perfectionarea proceselor si oferirea unei experiente superioare clientilor cheia de astazi a succesului in afaceri si a cresterii companiilor.
Epicor ERP ofera optiuni de implementare concepute special pentru a satisface nevoile unice de resurse, buget si operationale, ale unei organizatii on-premise, in cloud, sau ca serviciu administrat. Epicor este unul dintre putinii furnizori ce ofera software as a service (SaaS) complet, multi-locatie si in versiunea on-premise, dintr-o singura solutie ERP moderna.

1, 2 Gartner Inc. Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies by Christian Hestermann, Nigel Montgomery and Chris Pang, September 11, 2013.

Despre Cadrantul Magic (Magic Quadrant)

Gartner nu sustine nici un vendor, produs sau serviciu prezentat in publicatiile sale de cercetare i nu consiliaza utilizatorii de tehnologie sa selecteze acei vendori aflati in fruntea clasamentelor. Publicatiile cu cercetari Gartner contin opiniile organizatiei de cercetare Gartner i nu trebuie sa fie interpretate ca declaratii de fapt. Gartner nu-i asuma raspunderea pentru toate garantiile, exprimate sau implicite, cu privire la aceasta cercetare, inclusiv orice garantii de vandabilitate sau de potrivire cu un anumit scop.

Despre Epicor Software Corporation

Epicor Software Corporation este un lider de piata global ce furnizeaza solutii software inspirationale pentru business companiilor de productie, distributie, retail i servicii. Cu peste 40 de ani de experienta in deservirea organizatiilor din pietele medii i a diviziilor companiilor din clasamentul Global 100, Epicor are peste 20.000 de clienti in peste 150 de tari. Solutiile Epicor de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), managementul lanturilor de aprovizionare (SCM) i managementul capitalului uman (HCM) permit companiilor sa isi sporeasca eficienta i sa isi imbunatateasca profitabilitatea. Cu istoricul sau in inovatie, Epicor ofera Punctul Unic de responsabilitate cerut de catre afacerile locale, regionale i globale. Sediul central al companiei este in Dublin, California, cu birouri i filiale in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati site-ul epicor.com.

Epicor si logo-ul Epicor sunt marci comerciale ale Epicor Software Corporation, inregistrate in Statele Unite i in alte tari. Toate celelalte marci comerciale mentionate sunt detinute de proprietarii lor. Ofertele de produse i servicii mentionate in acest document sunt produse de Epicor Software Corporation.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward