Ericsson semnează un acord de servicii de administrare a rețelei în Muntenegru, cu Crnogorski Telekom

11 august 2015

Ericsson anunță încheierea unui acord de servicii de administrare a rețelei pe o durată de 7 ani cu operatorul Crnogorski Telekom, parte a grupului Deutsche Telekom. Conform prevederilor acestui nou contract, Ericsson va prelua responsabilitatea pentru operarea și întreținerea rețelei Crnogorski Telekom în Muntenegru.

Ericsson anunță încheierea unui acord de servicii de administrare a rețelei pe o durată de 7 ani cu operatorul Crnogorski Telekom, parte a grupului Deutsche Telekom. Conform prevederilor acestui nou contract, Ericsson va prelua responsabilitatea pentru operarea și întreținerea rețelei Crnogorski Telekom în Muntenegru.

Acordul semnat include servicii de operare și întreținere a echipamentelor de telecomunicații și a întregii infrastructuri de rețea, precum și transferul a 91 de specialiști în comunicații și experți IT din Crnogorski Telekom care vor continua să se dezvolte profesional în cadrul Ericsson.

Contractul este al doilea acord de servicii de administrare a rețelei încheiat de Ericsson în Muntenegru și contribuie la consolidarea poziției companiei  în Europa de Sud-Est, ajutând, totodată, la dezvoltarea experienței de implementare a serviciilor de administrare a rețelei în întreaga regiune.

Rüdiger J. Schulz, CEO al Crnogorski Telekom, a declarat: „Am ales să colaborăm cu Ericsson datorită experienței sale internaționale, dar și a expertizei tehnice solide demonstrate în proiecte de administrare a unor rețele extrem de complexe. Parteneriatul încheiat ne permite să ne concentrăm pe dezvoltarea unor produse interesante pentru utilizatorii noștri, asigurându-ne că le oferim acestora servicii excelente și viteze foarte rapide de transfer de date, și devenind, totodată, mai competitivi pe piață.”

Maurizio de Dominicis, Head of Hub Southeastern Europe Ericsson, a spus la rândul său: „Suntem mândri că am reușit să câștigăm încrederea Crnogorski Telekom pentru acest contract important de servicii de administrare a rețelei. Acordul consolidează prezența locală a Ericsson și ne întărește poziția de lider tehnologic și de servicii de administrare, contribuind la dezvoltarea unei Societăți Permanent Conectate în Muntenegru.”

Crnogorski Telekom, parte a grupului Deutsche Telekom, oferă o gamă largă de servicii de telefonie fixă, mobilă și servicii de Internet în Muntenegru, operând pe piață sub brandul „T”.

Cu peste 15 ani de experiență în administrarea rețelelor operatorilor din toată lumea, Ericsson continuă să investească în instrumente, metode și procese menite să îi ajute pe clienți să îmbunătățească eficiența rețelelor, oferind, în același timp, experiențe de calitate pentru utilizatorii finali. În prezent, Ericsson oferă servicii de administrare pentru rețele ce, împreună, deservesc peste 1 miliard de utilizatori la nivel mondial. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward