ESET îşi menţine poziţia de top în cel mai recent studiu de satisfacţie a clienţilor derulat în Japonia

26 septembrie 2013

ESET®, liderul global în protecţia digitală proactivă, ce deţine recordul mondial de distincţii Virus Bulletin (Marea Britanie) obţinute neîntrerupt timp de 10 ani, a fost desemnat pentru a treia oara consecutiv în poziţia de lider în cadrul studiului de satisfacţie a clienţilor derulat de către Kadokawa ASCII General Research Institute* în Japonia.

ESET®, liderul global în protecţia digitală proactivă, ce deţine recordul mondial de distincţii Virus Bulletin (Marea Britanie) obţinute neîntrerupt timp de 10 ani, a fost desemnat pentru a treia oara consecutiv în poziţia de lider în cadrul studiului de satisfacţie a clienţilor derulat de către Kadokawa ASCII General Research Institute* în Japonia.

Această a treia victorie succesivă, confirmă că linia de produse ESET este apreciată la superlativ de către clienţii japonezi: ea conduce în unsprezece categorii de evaluare din doisprezece. ESET este aşadar brandul preferat de către utilizatorii care apreciază cerinţele de sistem reduse, ratele eficiente de detecţie, precum şi rapiditatea demonstrată de către soluţiile antivirus“, spune Parvinder Walia, Director de marketing la ESET pe regiunea APAC.

ESET a obţinut scorul de top de 88.4 puncte, care este cu 13 puncte mai mare decât scorul cel mai apropiat primit de un competitor, Kaspersky®,  şi cu peste 10 puncte mai mare decât cel înregistrat de Kingsoft®, câştigătorul categoriei de produse antivirus gratuite. Soluţiile de securitate ESET s-au pozitionat drept cele  mai bune produse din categoria soluţii antivirus cu plată în mai multe categorii, printre care Viteza de Răspuns a Software-ului Instalat, Performanţa de Securizare, Suportul Tehnic Oferit.

ESET este mândru că s-a poziţionat în continuare în topul satisfacţiei clienţilor de pe piaţa japoneză  şi multumeşte pe această cale partenerului nostru din Japonia - Canon IT Solutions,” spune Ignacio Sbampato, Director de vanzări şi marketing în cadrul ESET. “Baza de clienţi ESET ce provin din Japonia, cunoscuţi pentru standardele înalte pe care le solicită din perspectiva calităţii tehnologice şi a  suportului tehnic oferit, creşte în fiecare an. Multe mulţumiri se îndreaptă şi în direcţia echipelor ESET din întrega lume, care depun un efort susţinut pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor clienţilor şi pentru a dezvolta continuu funcţionalităţile acestui produs, ce este apreciat de milioane de oameni, de peste douăzeci de ani” continuă Sbampato.

Soluţiile ESET conduc în topul satisfacţiei clientilor din Japonia (Kadokawa ASCII General Research Institute)

Poziţie

Producător

Produs

Scor Satisfacţie (ulterior achiziţiei)

1

ESET® (Canon IT Solutions partner company in Japan)

ESET   

88.4 puncte

2

Kaspersky®

Kaspersky  

75.0 puncte

3

Symantec®

Norton  

73.4 puncte

4

Trend Micro™

Virus Buster  

68.5 puncte

5

SourceNext®

Virus/Super security ZERO

64.9 puncte

6

McAfee™

McAfee  

64.6  puncte

Studiul organizat de către Kadokawa ASCII General Research Institute a fost derulat la sfârşitul lunii august 2013 iar respondenţii făceam parte din grupul de  monitorizare Kadokawa ASCII General Research (ce include, printre alţii,  cititorii revistelor Shukan ASCII Weekly, Mac People, etc.). Respondenţii au evaluat caracteristicile individuale, precum şi impresia generală a liniei de produse a fiecărui brand, prin evaluări de tipul “foarte bun” (100 puncte), “bun”, “moderat”, “rău” şi “foarte rău” (0 puncte).
* Numele anterior al companiei: ASCII General Research Institute
**Aceasta este a treia victorie consecutivă pentru ESET (2009, 2012, 2013). Studiul nu a fost derulat în anii 2010 şi 2011.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward