EuroCloud anunta castigatorii premiilor EuroCloud Romania 2013

12 Aug 2013

Eurocloud Romania are placerea sa anunte castigatorii primei editii a premiilor nationale EuroCloud. Competitia premiilor EuroCloud este o competitie pe doua nivele, national si european, care urmareste sa evidentieze performantele industriei nationale de cloud si business case-urile inovatoare pentru a promova un climat competitional si a creste vizibilitatea industriei de cloud computing la nivel european. 

EuroCloud anunta castigatorii premiilor EuroCloud Romania 2013

Eurocloud Romania are placerea sa anunte castigatorii primei editii a premiilor nationale EuroCloud. Competitia premiilor EuroCloud este o competitie pe doua nivele, national si european, care urmareste sa evidentieze performantele industriei nationale de cloud si business case-urile inovatoare pentru a promova un climat competitional si a creste vizibilitatea industriei de cloud computing la nivel european. Castigatorii premiilor EuroCloud Romania sunt astfel pre-calificati pentru a participa in competitia premiilor EuroCloud Europa, alaturi de castigatorii nationali din tarile membre ale retelei EuroCloud. Campionii europeni vor fi anuntati pe 15 octombrie 2013 in Luxemburg.

In acest an, pentru prima oara, Romania va participa la competitia premiilor EuroCloud Europa. Premiile EuroCloud Romania din acest an au fost disponibile in patru categorii: Cea mai buna oferta de cloud – Iaas, Saas, Paas, Cel mai bun startup de cloud, Cel mai bun proiect de cloud – sectorul privat si Cel mai bun proiect de cloud – sectorul public.

In functie de categorie, juriul a analizat candidaturile din punct de vedere al calitatii si profesionalismului propunerii, perspectivelor pentru adoptia serviciului in piata, functionalitatilor oferite, conectivitate, interoperabilitate, utilizare rationala a resurselor in datacenter, conformitate cu regulile de securitate a datelor, protectia datelor si compliance, nevoia de business, beneficiul obtinut de catre client, avantaje competitive pentru client, beneficiul obtinut in marketing / vanzari.

In urma deliberarii juriului, va prezentam castigatorii editiei de anul acesta a premiilor EuroCloud Romania:

Pentru mai multe detalii asupra solutiilor si proiectelor castigatoare, va rugam sa vizitati pagina dedicata: http://www.eurocloud.ro/prima-pagina/castigatori-premii-2013/

In cadrul competitiei s-au primit 12 candidaturi, iar categoria “Cea mai buna Oferta de Cloud” a primit cel mai mare numar de candidaturi. Alegerea castigatorilor s-a facut in mod selectiv, prin calcularea punctajului pe criteriile mai sus mentionate.

“Calitatea si diversitatea candidaturilor primite demonstreaza dinamismul si potentialul pietei romanesti de cloud computing. Ne bucuram sa reprezentam Romania pentru prima oara in competitia europeana a premiilor EuroCloud cu solutii locale puternice si implementari cloud de clasa mondiala”, a declarat Elena Zvarici, Presedinte EuroCloud Romania.

Despre Congresul EuroCloud

Congresul european al EuroCloud Europa (http://www.eurocloudcongress.org) va avea loc pe 15 – 16 octombrie la Camera de Comert din Luxemburg. In fiecare an, leaderii industriei europene de cloud se intalnesc la Congresul EuroCloud. Acesta este un eveniment unic de doua zile, dedicat in intregime sectorului european de cloud computing. Este locul in care va veti intalni cu leaderi ai industriei, decidenti din mediul politic si cercetatori angajati in cloud computing, pentru a afla ultimele noutati din domeniul tehnic, industrial si politic si rolul lor pentru dezvoltarea industriei europene de cloud.

“Anul acesta ne așteptăm la peste 400 de participanți, invitați speciali și jucători importanți ai industriei de cloud. Atenția va fi concentrată pe problematicile cloud-ului european, dar și pe bunele practici din domeniu la nivel internațional.”, a declarat Bernd Becker, Presedinte EuroCloud Europa.

Despre Premiile EuroCloud Europa

Ceremonia de decernare a premiilor EuroCloud Europa va avea loc pe 15 octombrie la prestigiosul Hotel Sofitel Kirchberg din Luxemburg. Cele mai bune candidaturi nominalizate la nivel național vor fi prezentate în 5 categorii: Cel mai bun startup, Cea mai bună ofertă cloud, Cel mai bun proiect cloud – sectorul public, Cel mai bun proiect cloud – sectorul privat și Cel mai bun impact de business. Aceste premii oferă recunoaștere organizațiilor care transmit viziunea EuroCloud și subliniază bunele practici din industrie. Țările participante la competiție includ, printre altele, Austria, Franța, Germania, Luxemburg, Portugalia, România, Spania, Elveția, Turcia și Marea Britanie.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare