EVA, primul consultant virtual în asigurări de sănătate, îți face ofertă personalizată în 60 de secunde

02 septembrie 2020

Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor din România, specializat în managementul riscurilor și distribuirea polițelor de asigurări, lansează primul consultant virtual dedicat polițelor de sănătate. EVA este primul chatbot din România care ajută clienții existenți și potențiali să decidă asupra poliței de sănătate pe care o doresc – internă sau internațională și la ce costuri. În mai puțin de 60 de secunde de la interacțiunea cu EVA, clientul  primește în chat si pe email oferta de sănătate, personalizată pe nevoile sale.  

EVA, primul consultant virtual în asigurări de sănătate, îți face ofertă personalizată în 60 de secunde
”EVA este prietena oamenilor preocupați de sănătatea lor, care doresc să se informeze rapid cu privire la opțiunile și costurile unei polițe de sănătate în România dar și străinătate. Este primul consultant virtual care furnizează soluții personalizate, fără a fi necesară o interacțiune umană”, a declarat Alexandra Elena Durbacă, Director executiv Leader Team Broker.

Potrivit directorului executiv al companiei, EVA poate fi accesată de orice persoană fizică din România care dorește să se informeze cu privire la termenii și condițiile unei polițe de asigurare de sănătate sau dorește să compare costurile și beneficiile unei polițe de asigurare cu cele oferite de asigurarea clasică de sănătate. Procedura de interogare a EVEI este facilă, clientul putând intra în dialog cu consultantul virtual atât prin intermediul website-ului companiei, www.leaderteam.ro cât și de pe pagina de Facebook a companiei.

Interacțiunea cu consultantul virtual pentru asigurări de sănătate respectă normele în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal, setul de informații necesare de transmis de către un potențial client fiind minimal.

EVA pune la dispoziția clientului, în cadrul proiectului pilot ce va fi derulat de companie în lunile următoare, două polițe de asigurare de sănătate oferite de două dintre companiile de asigurare partenere Leader Team Broker. Clienții care vor fi interesați de o poliță de asigurare internațională vor primi, cu ajutorul EVEI, polița AXA iar cei interesați de o poliță cu acoperire națională o ofertă Signal Iduna. Ofertele vor fi diversificate pe măsură ce și alți asigurători care oferă produse de asigurare vor fi de acord să se înroleze în proiect.

În mai puțin de 60 de secunde de la completarea online a chestionarului, EVA transmite clientului, pe email sau direct în fereastra conversațională, oferta fermă care poate fi transformată în contract în mai puțin de 24 de ore. Pentru finalizarea contractului, un consultant Leader Team Broker va efectua cu clientul procedura de ”underwritting medical” (verificare a unor posibile afecțiuni preexistente). Polița are valabilitate un an de zile,  plata poate să fie trimestriala sau anuală, dar poate fi prelungită la cererea clientului, de asemenea exclusiv în variantă electronică (pe email). În cazul plății anuale a poliței de asigurare de sănătate, clientul beneficiază de discount.

EVA este primul consultant virtual pentru asigurările de sănătate din România, cea mai potrivită soluție pentru momentul prezent și cel viitor în condițiile creșterii interesului persoanelor fizice pentru produsele de sănătate. În același timp, EVA este parte din strategia de business pe care noi, Leader Team Broker, am adoptat-o în ultimii ani, punând accent pe produse și soluții noi, inovatoare pentru piața din România. Dacă EVA se va dovedi o soluție pe care românii o vor îmbrățișa, nu excludem posibilitatea de a lansa astfel de asistenți virtuali și pentru alte categorii de produse și servicii din portofoliul nostru”, a declarat Răzvan Rusu, fondatorul Leader Team Broker.

Reprezentantul companiei consideră că principalul beneficiu pentru client este economia de timp și posibilitatea de a accesa produsul fără nici un fel de interacțiune fizică. EVA reduce de cel puțin 1000 de ori timpul de ofertare pentru o poliță de sănătate, internă sau internațională și permite clientului să beneficieze de asigurare în doar 24 de ore de la data încheierii poliței.

Compania se așteaptă ca interacțiunea cu EVA să genereze o rată de conversie de până la 50%, peste nivelul actual iar în primul an de la lansare, volumul polițelor încheiate cu ajutorul consultantului virtual în asigurările de sănătate să fie de 150. Pentru primele trei luni,  Leader Team Broker se așteaptă ca EVA să genereze cel puțin 200 de oferte pentru persoane interesate de polițele de sănătate.

Pentru mai multe informații accesați Blogul Evei: https://leaderteam.ro/blogul-evei/

Demo:  https://we.tl/t-hOQSETSNMU 

Urmărește canalul nostru de YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCU4FzuBa5NUL_XkYHmsO9sQ?view_as=subscriber

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește tot arrow_forward

Buget 2021! Provocări, soluții, decizii corecte

Indiferent de metoda de abordare utilizată, prognozarea și stabilirea bugetului unei companii pentru exercițiul financiar 2021 este una dintre cele mai provocatoare sarcini în aceste zile. Bineînțeles, nimeni nu poate afirma, că până acum acest lucru a fost o joacă, însă în contextul evenimentelor anului 2020, multe dintre companii s-au văzut în situaț...

Citește tot arrow_forward