Executor IT implementează prin Softlead cel mai eficient soft dedicat birourilor de executare judecătorească

30 septembrie 2015

Softlead susține Executor IT în procesele de implementare a celei mai riguroase și optimizate aplicații informatice dedicate birourilor de executare judecătorească. 

Executor IT implementează prin Softlead cel mai eficient soft dedicat birourilor de executare judecătorească

Softlead susține Executor IT în procesele de implementare a celei mai riguroase și optimizate aplicații informatice dedicate birourilor de executare judecătorească. 

“În acest moment, Executor IT îndeplinește cele mai importante funcții și criterii de eficiență și rigoare specifică activităților de executare (organizarea dosarelor, generare automată de documente multiple, gestionarea facilă a încasărilor și eliberărilor, trimiterea alertelor și notificărilor, precum și multe alte module conexe), fiind considerată deopotrivă complexă și facil de utilizat”, Mihai Badea, Partener Executor IT.

Peste 80.000 de dosare livrate cu succes prin Executor IT

Soluția software Executor IT a reușit transpunerea experienței acumulate în domeniul executării silite, prin numeroasele colaborări cu executori într-un sistem automatizat, eficient și optimizat, ținând cont permanent de exigențele legislației din domeniu. În doar trei săptămâni de la lansare au fost achiziționate peste 80.000 de dosare.

Aplicația prietenoasă a executorilor judecătorești

“Activitatea din birourile de executare judecătorească necesită fluxuri tehnologice facile, intuitive, dar care să respecte normele specifice domeniului. Așadar, Executor IT este un produs software adaptat legislației și acțiunilor zilnice din această industrie, oferind setul complet de funcționalități care să minimizeze timpii de execuție a dosarelor”, Andrei Dumitrașcu, Business Development Manager Softlead.

Din momentul implementării, timpul petrecut în organizarea activității s-a micșorat substanțial și extrem de vizibil, reușind, în ultima lună, o eficientizare constantă și semnificativă la nivelul întregului birou: înregistrarea unui dosar și generarea primelor acte de procedură (încheiere de încuviințare, înștiințări, popriri) au scăzut la 5 minute.

Aplicația poate fi solicitată către compania care o dezvoltă pentru versiunea demo sau direct pentru instalare, la adresa http://www.executor-it.ro/, [email protected]  sau la numerele de telefon +40 762 787 110, +40 742 126 796.

Despre Softlead

Softlead este prima platformă integrată de tip marketplace, care comercializează soluții software, generează lead-uri și promovează suite de aplicații informatice.

Misiunea Softlead este aceea de a stabili conexiuni valide între furnizorii de soluții software și potențialii achizitori, construind punți de legătură bazate pe nevoi reale.

Până în acest moment, în cadrul Softlead sunt listate peste 285 de companii software împreună cu cele peste 570 aplicații software dedicate.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward