F64 alege Coinzone pentru plățile cu Bitcoin

03 februarie 2015

F64, cel mai mare magazin din sud estul Europei specializat în comercializarea de produse foto-video, integrează platforma Coinzone pentru plata cu Bitcoin, deschizând astfel drumul în privința adopției monedei virtuale la nivel european. 

F64 alege Coinzone pentru plățile cu Bitcoin

F64, cel mai mare magazin din sud estul Europei specializat în comercializarea de produse foto-video, integrează platforma Coinzone pentru plata cu Bitcoin, deschizând astfel drumul în privința adopției monedei virtuale la nivel european. 

Odată cu adăugarea noii modalități de plată, clienții F64 pot cumpăra cu Bitcoin orice produs își doresc din oferta magazinului online.  

 “Prin implementarea metodei de plată cu Bitcoin, F64 își întărește poziția fruntașă prin atragerea de noi clienți și oferirea unui confort suplimentar pentru achizițiile online. Unele dintre cele mai mari companii din lume au adoptat deja plata cu Bitcoin, iar în România, F64 Studio este un promotor al acestui curent. Ne așteptăm ca în viitorul apropiat tot mai mulți comercianți să implementeze Coinzone, o platformă modernă și ușor de utilizat.” complează Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Având o interfață intuitivă și ușor de folosit, Coinzone se integrează perfect cu plățile realizate atât în mediul online, cât și de pe terminalele mobile, asigurând o experiență de plată optimizată. Beneficiind de o rată de schimb garantată, Coinzone oferă o modalitate simplă și sigură pentru plățile cu Bitcoin.

Cu o pagină de plată disponibilă în 11 limbi, Coinzone se integrează rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Prestashop sau WooCommerce. De asemenea, cu soluția Coinzone utilizatorii își pot adminstra plățile cu Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou sau de pe mobil, având acces din orice interfață la instrumente de configurare și raportare.

Pentru mai multe informații despre platforma Coinzone, puteți accesa site-ul companiei: www.coinzone.com

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Noile spații de birouri ale companiei, din clădirea Multinvest Business Center 2, sunt unele dintre cele mai moderne din oraș, cu acces la o serie de facilităţi și dotări de ultimă generație.Specialiștii Bitdefender de la Târgu Mureș se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat în dispozitivul Bitdefende...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.Solicitările și Condițiile Inițiale.Înaintea introducerii sistemului de management al documentelor (DMS), DocuWare, departamentul de a...

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Efectele eșecului au fost direct resimțite de agenții de vânzări, precum și la nivelul fluxului general dedicat, inclusiv în pierderile companiei (resurse de timp, costuri de achiziție, implementare, training angajați etc.).Aceasta nu a fost singura problemă de acest fel a companiei AVON, cu 2 ani în urmă, subsiduara din Brazilia a gigantului având parte de un eșe...

Citește tot arrow_forward