Finanțarea The Human Link în finala Chivas Venture se află în mâinile publicului

09 aprilie 2019

Chivas Venture, competiţia globală pentru antreprenoriat cu impact social lansată de Chivas Regal, dă startul Votului Public pentru cei 20 de finaliști, pe www.chivasventure.com, în perioada 9 – 30 aprilie 2019. România este reprezentată în finala Chivas Venture de The Human Link, un business social care, prin intermediul unei soluții integrate, redă independența oamenilor afectați de Alzheimer.

Finanțarea The Human Link în finala Chivas Venture se află în mâinile publicului

Participarea României pentru al patrulea an în competiția Chivas Venture oferă un credit important antreprenoriatului cu impact social, încurajându-se tot mai mult printre tinerii antreprenori români îmbinarea profitului cu impactul social pentru un blend de succes în business.

Timp de 3 săptămâni, publicul este cel care decide prin vot proporția în care va fi distribuită finanțarea totală de 100 000 $, oferită în această etapă a competiției, către 6 din cei 20 de finaliști. În urma celor 22 de zile de vot, finalistul ce avea cele mai multe voturi va primi 50 000 $, iar următorii 5 în numărătoarea voturilor câte 10 000 $. Fiecare vot din partea susținătorilor The Human Link înseamnă o șansă în plus pentru start-up-ul românesc de a primi o parte cât mai mare din finanțarea oferită de Chivas Venture.                                                                                                   

The Human Link este o soluție integrată – device, aplicație, servicii medicale și asigurare de accidente – ce redă independența bolnavilor de Alzheimer și liniștea pentru familiile acestora. Global, peste 50 de milioane de oameni sunt afectați de boala Alzheimer. Numărul acestora este estimat să ajungă la peste 150 de milioane până în 2050. Costul mediu de îngrijire al unui bolnav se ridică la 7 000 de dolari pe an.

Soluția îmbunătățește deja viața a peste 200 de bolnavi de Alzheimer și a familiilor acestora. Prin finanțarea primită în cadrul Chivas Venture, The Human Link își propune să se lanseze în două piețe noi din Europa, Spania și Polonia, și să deschidă un canal de vânzări medicale cu acces targetat către beneficiari. Investiții suplimentare vor fi făcute în îmbunătățirea soluției pe baza feedbackului din partea utilizatorilor.                                                                                                 

Finala Globală                                                                                         

George Georgescu, CEO The Human Link, este reprezentantul României în finala globală a competiţiei Chivas Venture, unde concurează alături de alți 19 de antreprenori din țări de pe tot globul. Pentru George urmează participarea la pitch-ul final de la Amsterdam, locul unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și unde își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor. În cadrul pitch-ului, juriul va decide care dintre cele 20 de start-up-uri finaliste va primi restul sumei de 900 000$ pusă în joc de Chivas Venture.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Două cunoscute grupări de limbă rusă, descoperite de experții Kaspersky Lab că folosesc aceeași infrastructură

Grupările de hacking BlackEnergy și Sofacy sunt considerate doi dintre principalii actori din peisajul modern al amenințărilor cibernetice. În trecut, activitățile lor au dus deseori la consecințe grave, la nivel național. BlackEnergy a provocat unul dintre cele mai cunoscute atacuri cibernetice din istorie, atacând instalațiile energetice ucrainene în 2015, ceea ce a du...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Astfel, începând cu data de 11 martie, timp de 2 săptămâni, Centraleyezer le oferă acces companiilor preocupate de securitatea datelor lor la un set de pachete predefinite, la costuri reduse, obiectivul campaniei fiind acela de testare a aplicației la capacitatea sa maximă:99 Euro/lună – pachet Basic, dedicat companiilor foarte mici199 Euro/lună – pachet Consul...

Citește tot arrow_forward