HUAWEI P30 Pro primește premiul „Best Photo Smartphone 2019”

09 aprilie 2019

HUAWEI P30 Pro, flagship-ul lansat luna trecută de Huawei, a fost recunoscut de către Adunarea Generală a TIPA (Asociația Publicațiilor Tehnice de Fotografie) drept unul dintre cele mai bune dispozitive ale anului 2019, fiindu-i acordată distincția „Best Photo Smartphone”. Este pentru al treilea an consecutiv când prestigiosul premiu este acordat unui flagship al seriei HUAWEI P, dovedind astfel angajamentul Huawei de a schimba lumea fotografiei realizate cu telefonul mobil prin îmbunătățirea permanentă a calității, performanțelor și designului dispozitivelor mobile.

HUAWEI P30 Pro primește premiul „Best Photo Smartphone 2019”
„Huawei și-a concentrat întotdeauna strategia seriei HUAWEI P pe calitatea fotografiei. Dorim să mulțumim TIPA încă o dată pentru distincția acordată celui mai recent flagship al nostru – HUAWEI P30 Pro. Prevăzut cu un sistem de camere Leica Quad și cu o serie de inovații, precum revoluționarul filtru RYYB sau zoom-ul optic 5X, HUAWEI P30 Pro rescrie regulile fotografiei inteligente. Aceste evoluții tehnologice vor oferi consumatorilor mai multă libertate în utilizarea dispozitivelor Huawei pentru a înregistra cele mai frumoase momente din viața lor”, a declarat Changzhu Li, Vicepreședintele Diviziei Handset Business Huawei Consumer BG.

Reprezentanții publicațiilor specializate în domeniile fotografiei și prelucrarea imaginilor din întreaga lume au confirmat că HUAWEI P30 Pro se diferențiază față de competitorii săi, în urma testelor și evaluărilor comparative. Sistemul Leica Quad Camera al flagship-ului, prevăzut cu un senzor HUAWEI SuperSpectrum de 40MP și cu o cameră ultra-wide de 20MP, alături de o lentilă SuperZoom cu o stabilizare a imaginii susținută de un design propriu, oferă o claritate și un zoom care nu s-au mai regăsit până acum pe o altă cameră a unui telefon mobil. În plus, noua cameră HUAWEI Time of Flight (ToF) oferă o profunzime sporită pentru efecte mai bune de tip bokeh. Aceste sisteme sunt capabile să redea fotografii cu un nivel mare al detaliilor, precum și imagini clare în condiții de iluminare scăzută.

În recenzia oficială făcută de Adunarea Generală a TIPA pentru P30 Pro se precizează: „Performanță incredibilă în condiții de iluminare scăzută și focalizare adaptabilă. P30 Pro este echipat cu un sistem de camere format din patru senzori, fiind prevăzut cu numeroase opțiuni de configurare a imaginii. Camera beneficiază de un senzor 1/1.7 de 40MP care generează imagini cu o rezoluție de 10 MP. Lentila cu stabilizare optică are o lungime focală de 27 mm (echivalent) și o deschidere a diafragmei de maximum f/1.6, la care se adaugă o opțiune super-wide de 16mm pentru 20MP (echivalent), o lentilă telefoto tip periscop cu zoom 5X stabilizat (echivalentul a 125 mm), precum și un al patrulea senzor PDAF “time of flight” cu autofocus. P30 Pro poate acoperi o incredibilă gamă de lungimi focale datorită unui algoritm de „super-rezoluție“ care combină mai multe imagini RAW într-o singură imagine high-resolution care este apoi decupată pentru a produce efectul de zoom 50X. Posibilitatea de a capta imagini în condiții de iluminare scăzută este la fel de impresionantă. Cu un ISO maxim de 409.600, pot fi fotografiate scene aflate aproape în întuneric total, iar producătorul afirmă că senzorul RYYB este cu 40% mai sensibil decât senzorul standard RGB, oferind cea mai bună performanță în condiții de iluminare scăzută dintre toate smartphone-urile disponibile până în prezent.”

Thomas Gerwens, Președintele TIPA, spune: „Huawei în colaborare cu Leica împinge din nou limitele fotografiei inteligente odată cu introducerea noului P30 Pro, oferind utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii și filme de o calitate fantastică."

Cu HUAWEI P30 Pro, Huawei a dovedit din nou că poate stabili standarde mai ridicate pentru fotografia realizată cu telefonul mobil. Cu cea mai bună performanță foto în condiții de iluminare scăzută dintre toate smartphone-urile de până acum, precum și capabilități de zoom fără egal în clasa sa, acest dispozitiv a primit cel mai mare scor din istoria DxOMark, care reprezintă standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerei foto și a obiectivelor. Cele 112 puncte demonstrează implicarea Huawei în ceea ce privește cercetarea și designul pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență pentru fotografia realizată cu telefonul mobil.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.Solicitările și Condițiile Inițiale.Înaintea introducerii sistemului de management al documentelor (DMS), DocuWare, departamentul de a...

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producator de produse din peste din tara a implementat sistemul WMS pentru a gestiona cele doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si cele doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti....

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward