FlorideLux.ro acceptă plăți cu Bitcoin prin Coinzone

18 mai 2015

Începând cu jumătatea lunii mai, românii au posibilitatea de a achiziționa flori și aranjamente florale de pe FlorideLux.ro cu Bitcoin. 

Începând cu jumătatea lunii mai, românii au posibilitatea de a achiziționa flori și aranjamente florale de pe FlorideLux.ro cu Bitcoin. 

Coinzone a integrat platforma de acceptare de plăți cu moneda digitală Bitcoin pentru toate categoriile de produse de pe FlorideLux.ro, cea mai mare florărie online din România, sistemul urmând să fie implementat și în florăriile tradiționale.  

“Bitcoin prinde teren pe piaţa din România, şi nu este de mirare, având în vedere tehnologia care stă la baza întregului ecosistem. Clientul FlorideLux.ro este, în mod tradiţional, unul tânăr, activ, ancorat la tot ce înseamnă tehnologie şi digital, aşa că suntem foarte bucuroşi că îi putem oferi inclusiv opţiunea de plată cu cea mai cunoscută şi utilizată criptomonedă din lume.” declară Marius Dosinescu, CEO şi Fondator FlorideLux.

Din momentul integrării platformei de acceptare a monedei digitale Bitcoin, comercianții vor atrage noi clienți ce folosesc metode moderne de plată, având astfel posibilitatea de creștere a afacerilor în mediul online.

“În ultima vreme constatăm că numărul comercianților care implementează platforma de acceptare a plăților cu Bitcoin este într-o continuă creștere. La FlorideLux.ro, integrarea sistemului tehnic Coinzone a durat mai puțin de 24 de ore și este funcțional atât pentru cumpărătorii din România, cât și pentru cei externi. Metoda facilă de plată a produselor va atrage clienții existenți, dar și o nișă nouă, adică deținătorii de Bitcoin.” spune Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Odată cu implementarea platformei la comercianți, Coinzone asigură o interfață intuitivă și ușor de folosit pentru aceștia. În același timp, utilizatorii își pot adminstra plățile cu Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou sau din vacanță, având acces din orice interfață la instrumente de configurare și raportare. Protecția datelor este garantată și nu implică niciun risc pentru părți.

În momentul de față, platforma Coinzone este disponibilă în mai mult de 12 țări din Europa și se află într-o continuă extindere.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward