Care sunt cele mai solicitate soluții software prin Softlead.ro?

18 mai 2015

La 6 luni de la anunțarea pe piața din România a lansării marketplace-ului dedicat soluțiilor software, Softlead (www.softlead.ro) anunță cifre importante referitoare la creșterile în segmentul generării lead-urilor.

Care sunt cele mai solicitate soluții software prin Softlead.ro?

La 6 luni de la anunțarea pe piața din România a lansării marketplace-ului dedicat soluțiilor software, Softlead (www.softlead.ro) anunță cifre importante referitoare la creșterile în segmentul generării lead-urilor.

În acest moment, Softlead este principala platformă de comerț electronic din România dedicată comercializării aplicațiilor software , oferind o importantă componentă de consultanță companiilor și utilizatorilor finali, care doresc alegerea și implementarea acelor aplicații software potrivite nevoilor companiei pe care o reprezintă.

În primul trimestru al anului 2015, Softlead a depășit numărul de lead-uri generat de-a lungul anului trecut, beneficiind de o extindere a tipologiilor de categorii de produse solicitate de consumatorii finali (din domenii precum sănătate, educațional, precum și de automatizare a creșterii vânzărilor în mediul organizațional).

Topul cele mai căutate aplicații software

Softlead a creat un top al celor mai căutate soluții software, atât prin intermediul platformei, cât și prin contact direct. Așadar, din punctul de vedere al domeniilor de activitate în care se încadrează aplicațiile, cele mai căutate aplicații sunt cele din: Resurse Umane (HR) și Medical. În ceea ce privește tipologia acestora, cele mai multe soluții informatice solicitate sunt cele de gestiune (28%), urmate fiind de cele de tip Enterprise Resources Planning (ERP) – (14%).

Canalele de comercializare marca Softlead

Softlead dispune de 3 canale principale de informare și de comercializare a soluțiilor software listate: prin intermediul formularului de lead, direct sau prin căutarea avansată prezentă în cadrul platformei.

Procesele de vânzare și de implementare ale unei soluții software sunt anticipate de o componentă extrem de importantă de înțelegere cât mai exactă a nevoilor fiecăruia dintre beneficiarii finali ai produselor și serviciilor software listate în cadrul platformei.

Despre Softlead

Softlead este prima platformă integrată de tip marketplace, care comercializează soluții software, generează lead-uri și promovează suite de aplicații informatice.

Misiunea marketplace-ului integrat este aceea de a stabili conexiuni valide între furnizorii de soluții software și potențialii achizitori, construind punți de legătură bazate pe nevoi reale.

Softlead oferă acces la cea mai importantă colecție de aplicații software, având peste 500 astfel de soluții recunoscute și utilizate la nivel local și internațional.

Softlead vizează extinderea pe piața internațională, în acest moment implicându-se activ în identificarea unui partener local pe piața din UK.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward