Fred George- fondatorul Agile Anarchy (Post Agile Process) ajunge in Cluj Napoca pe 14 noiembrie

30 septembrie 2014

Pe 14 noiembrie, Fred George vine din Statele Unite ale Americii pentru a sustine un workshop intensiv in cadrul celei de-a doua editii Software Architecture Day Cluj Napoca.

Pe 14 noiembrie, Fred George vine din Statele Unite ale Americii pentru a sustine un workshop intensiv in cadrul celei de-a doua editii Software Architecture Day Cluj Napoca.

Dezvoltator si cofondator Outspace Systems, Fred George este fondatorul Agile Anarchy si unul dintre primii specialisti care a adoptat procesele OO si Agile. Acesta detine o experienta de peste 45 de ani in domeniul software, livrand proiecte si produse in tari precum: USA, India, China si Marea Britanie.

In cadrul workshop-ul Enabling Emerging Technologies: Exploiting the Speed and Productivity of the latest Valley Technology”, Fred George va pune in discutie urmatoarele teme:

  • Agile Case Studies
  • Process, People and Pods
  • Advanced Agile
  • Complementary “Valley Tech”

Aceasta sesiune face parte din seria workshopurilor Software Architecture Day.

Software Architecture Day este un eveniment dedicat industriei de IT si celor care ocupa in companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers si se defasoara anual in mai multe locatii din: Romania, Slovacia si Ungaria.

Evenimentul este structurat ca un training complex care aduce in acelasi loc specialisti software architecture, pasionati de domeniul IT si traineri internationali cu peste 15 ani experienta in domeniul IT. Printre invitații acestui eveniment s-au numărat și: Dino Esposito, Rick Kazman si Tom Gilb.

Intra pe www.cluj.softwarearchitectureday.ro si afla agenda completa a workshop-ului.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward