Google lansează aplicația YouTube Connect

25 martie 2016

Google pregătește aplicația YouTube Connect, o aplicație de live streaming, ce susține eforturile companiei de a concursa în mod direct cu Twitter Periscope și Facebook Live. Aplicația va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Google lansează aplicația YouTube Connect

Google pregătește aplicația YouTube Connect, o aplicație de live streaming, ce susține eforturile companiei de a concursa în mod direct cu Twitter Periscope și Facebook Live. Aplicația va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Aplicația YouTube Connect înglobează multe dintre funcționalitățile pe care le întâlnești atât la Periscope, cât și la Facebook Live. Te poți conecta la aplicație utilizând contul de Google sau pe cel de YouTube. Aplicația conține funcții de chat și newsfeed.

Videoclipurile vor fi disponibile live. De asemenea, vei avea posibilitatea să stochezi videoclipuri anterioare sau să revezi videoclipurile preferate. Aplicația nu se integrează deocamdată cu Facebook sau Twitter.

Manual Bronstein, directorul departamentului de producție a povestit într-un interviu că: ,,pentru noi YouTube este sinonim cu ideea de video, iar componenta live a fost întotdeauna o parte integrantă a ceea ce înseamnă video.”

De ce a ales YouTube să creeze o aplicație livestreaming?

YouTube își propune să devină o platformă care să găzduiască colecția de videoclipuri încărcate de utilizatorii din toată lumea. Oferindu-le creatorilor de conținut video (utilizatorilor) posibilitatea de a interacționa cu fanii lor în timp real este o componentă importantă.

Competitorii YouTube Connect

Atât Twitter, cât și Facebook au investit în evenimente de livestreaming. Jack Dorsey, CEO-ul Twitter consideră că: ,,Twitter se desfășoară în timp real, comentariile sunt în timp real, conversațiile, conexiunile și evenimentele de asemenea.”

De asemenea, Mark Zuckerberg a văzut în funcția de livestreaming a Facebook, o modalitate de a câștiga popularitate.

Aplicația YouTube Connect este cea mai nouă în familia YouTube. Ea îți va da posibilitatea de a înregistra și de a edita videoclipuri direct de pe telefonul tău mobil.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward