Google lansează aplicația YouTube Connect

25 martie 2016

Google pregătește aplicația YouTube Connect, o aplicație de live streaming, ce susține eforturile companiei de a concursa în mod direct cu Twitter Periscope și Facebook Live. Aplicația va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Google lansează aplicația YouTube Connect

Google pregătește aplicația YouTube Connect, o aplicație de live streaming, ce susține eforturile companiei de a concursa în mod direct cu Twitter Periscope și Facebook Live. Aplicația va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Aplicația YouTube Connect înglobează multe dintre funcționalitățile pe care le întâlnești atât la Periscope, cât și la Facebook Live. Te poți conecta la aplicație utilizând contul de Google sau pe cel de YouTube. Aplicația conține funcții de chat și newsfeed.

Videoclipurile vor fi disponibile live. De asemenea, vei avea posibilitatea să stochezi videoclipuri anterioare sau să revezi videoclipurile preferate. Aplicația nu se integrează deocamdată cu Facebook sau Twitter.

Manual Bronstein, directorul departamentului de producție a povestit într-un interviu că: ,,pentru noi YouTube este sinonim cu ideea de video, iar componenta live a fost întotdeauna o parte integrantă a ceea ce înseamnă video.”

De ce a ales YouTube să creeze o aplicație livestreaming?

YouTube își propune să devină o platformă care să găzduiască colecția de videoclipuri încărcate de utilizatorii din toată lumea. Oferindu-le creatorilor de conținut video (utilizatorilor) posibilitatea de a interacționa cu fanii lor în timp real este o componentă importantă.

Competitorii YouTube Connect

Atât Twitter, cât și Facebook au investit în evenimente de livestreaming. Jack Dorsey, CEO-ul Twitter consideră că: ,,Twitter se desfășoară în timp real, comentariile sunt în timp real, conversațiile, conexiunile și evenimentele de asemenea.”

De asemenea, Mark Zuckerberg a văzut în funcția de livestreaming a Facebook, o modalitate de a câștiga popularitate.

Aplicația YouTube Connect este cea mai nouă în familia YouTube. Ea îți va da posibilitatea de a înregistra și de a edita videoclipuri direct de pe telefonul tău mobil.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward