Google și SalesForce semnează un parteneriat strategic

08 noiembrie 2017

Cei doi giganți ai industriei tehnologice au anunțat un parteneriat strategic, prin intermediul căruia vor aduce valoare adăugată unui număr semnificativ de clienți din portofoliile deținute.

Google și SalesForce semnează un parteneriat strategic

Ca parte a colaborării, Salesforce intenționează să folosească infrastructura Google Cloud Platform, în vederea extinderii sale, în timp ce Google va folosi Salesforce ca furnizorul exclusiv de soluții CRM, în contextul vânzării serviciilor sale în cloud.

Mai mult decât atât, Salesforce lucrează activ la integrarea datelor cu suita de servicii dedicate creșterii productivității Google G, pentru ca utilizatorii săi direcți să acceseze facil informațiile captate de Salesforce: Gmail, Google Sheets, Google Analytics 360, precum și alte produse.

Strategia este una esențială pentru ambele branduri globale, având, pentru fiecare dintre acestea, rolul de a completa liniile de business și dedicate dezvoltării. De asemenea, mișcarea este considerată a fi un alt aspect definitoriu al îndepărtării Salesforce de Microsoft, în cazul cărora se vorbea, acum câțiva ani, despre o posibilă achiziție.

Parteneriatul celor două mari nume din tehnologie nu este unic, în anul 2008 acestea anunțând un parteneriat solid, ce avea în vedere integrarea Salesforce în Google Apps.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara....

Citește tot arrow_forward

5 aplicații software ERP pentru companii medii

Aplicațiile software de tip ERP care pot fi implementate cu succes și accesibile companiilor mici, totodată, din punctul de vedere al costurilor, sunt cele care promit eficiența proceselor organizaționale pentru departamentele financiare, precum și o acuratețe a cifrelor unitare ale business-ului....

Citește tot arrow_forward