Groupon iese din România

03 septembrie 2014

Platforma de reduceri, cunoscută la nivel internațional, a anunțat astăzi, în mod oficial, încetarea operațiunilor la nivelul pieței din România.

Platforma de reduceri, cunoscută la nivel internațional, a anunțat astăzi, în mod oficial, încetarea operațiunilor la nivelul pieței din România. În ultimii ani, climatul online local a fost penetrat masiv de un număr impresionant de astfel de platforme, care ofereau pachete de reduceri la cele mai utilizate servicii și produse.

Conform Redutti.ro, anul trecut se vindeau, în medie, aproximativ 1000 de cupoane pe zi,  iar cele mai cautate oferte sunt cele pentru restaurante, servicii de îngrijire personală, produse și vacanțe.

Mai jos, anunțul oficial al companiei, transmis clienților și partenerilor Groupon.

"Stimate client
nu am luat cu uşurinţă această decizie. Dar, după o analiză riguroasă a pieţei din România, am hotărât să ne încetăm operaţiunile în această ţară, cu începere din 03.09.2014. Regretăm să vă aducem la cunoştinţă că nu vă vom putea oferi noi promoţii în viitor. Printre altele, rata redusă de utilizare a internetului din România a determinat o profitabilitate sub aşteptări, ceea ce a dus, în cele din urmă, la această decizie. Deoarece nu se întrevede posibilitatea de a realiza profituri în România în viitorul apropiat, am luat decizia de a înceta imediat serviciile noastre.

Pentru dumneavoastră, în calitate de clienţi, acest lucru înseamnă că nu vă vom mai oferi promoţii şi nu veţi mai putea să achiziţionaţi cupoane de reduceri de la noi. Dacă aţi cumpărat cupoane pe care nu le-aţi utilizat şi sunt încă valabile, acestea vor rămâne valabile pe perioada înscrisă pe ele. Desigur, dacă preferaţi, vi se va returna în întregime preţul pe care l-aţi achitat pentru cuponul respectiv.

Dacă aveţi nevoie de asistenţă sau informaţii suplimentare, vă rugăm să luaţi legătura cu serviciul nostru de asistenţă pentru clienţi la Servicul Relatii Clienti sau apelaţi linia telefonică pentru clienţi la numărul +40 746 034 673.

Ne bucurăm că, în ultimii ani, ofertele noastre variate de produse şi servicii v-au îmbogăţit viaţa şi v-au făcut-o mai interesantă. Vă mulţumim foarte mult pentru încrederea în Groupon!

Cu consideraţie,
Luke Massery
Vicepreşedinte regional"

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Atacatorul poate porni camerele video de la distanță și obține imagini live din locuințele în care sunt amplasate și le poate da diverse comenzi. Modelul este suficient de bine vândut pentru a stârni interesul criminalilor informatici, aplicația de instalare a camerei fiind descărcată de peste 100.000 de utilizatori, doar din magazinul Google Play. Cercetările Bitdefend...

Citește tot arrow_forward

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

Campania, numită SneakyPastes, a folosit adrese de e-mail de unică folosință pentru a răspândi infecția prin phishing, înainte de a descărca malware-ul, în etape, utilizând mai multe site-uri gratuite. Această abordare, cu un cost redus, dar eficientă, a ajutat grupul să atace în jur de 240 de victime, din 39 de țări din întreaga lume, printre care e...

Citește tot arrow_forward

84% dintre organizațiile din România ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac cibernetic care le-a afectat

Un recent studiu[1] Kaspersky Lab arată o diferență considerabilă între măsurile preventive pe care factorii decidenți din domeniul IT (ITDM), din organizațiile europene, spun că le iau și măsurile efective. Astfel, 83% dintre respondenți sunt de acord că iau măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice, dar numai 41% spun că organizează training-uri pentru angaja...

Citește tot arrow_forward