Groupon iese din România

03 septembrie 2014

Platforma de reduceri, cunoscută la nivel internațional, a anunțat astăzi, în mod oficial, încetarea operațiunilor la nivelul pieței din România.

Platforma de reduceri, cunoscută la nivel internațional, a anunțat astăzi, în mod oficial, încetarea operațiunilor la nivelul pieței din România. În ultimii ani, climatul online local a fost penetrat masiv de un număr impresionant de astfel de platforme, care ofereau pachete de reduceri la cele mai utilizate servicii și produse.

Conform Redutti.ro, anul trecut se vindeau, în medie, aproximativ 1000 de cupoane pe zi,  iar cele mai cautate oferte sunt cele pentru restaurante, servicii de îngrijire personală, produse și vacanțe.

Mai jos, anunțul oficial al companiei, transmis clienților și partenerilor Groupon.

"Stimate client
nu am luat cu uşurinţă această decizie. Dar, după o analiză riguroasă a pieţei din România, am hotărât să ne încetăm operaţiunile în această ţară, cu începere din 03.09.2014. Regretăm să vă aducem la cunoştinţă că nu vă vom putea oferi noi promoţii în viitor. Printre altele, rata redusă de utilizare a internetului din România a determinat o profitabilitate sub aşteptări, ceea ce a dus, în cele din urmă, la această decizie. Deoarece nu se întrevede posibilitatea de a realiza profituri în România în viitorul apropiat, am luat decizia de a înceta imediat serviciile noastre.

Pentru dumneavoastră, în calitate de clienţi, acest lucru înseamnă că nu vă vom mai oferi promoţii şi nu veţi mai putea să achiziţionaţi cupoane de reduceri de la noi. Dacă aţi cumpărat cupoane pe care nu le-aţi utilizat şi sunt încă valabile, acestea vor rămâne valabile pe perioada înscrisă pe ele. Desigur, dacă preferaţi, vi se va returna în întregime preţul pe care l-aţi achitat pentru cuponul respectiv.

Dacă aveţi nevoie de asistenţă sau informaţii suplimentare, vă rugăm să luaţi legătura cu serviciul nostru de asistenţă pentru clienţi la Servicul Relatii Clienti sau apelaţi linia telefonică pentru clienţi la numărul +40 746 034 673.

Ne bucurăm că, în ultimii ani, ofertele noastre variate de produse şi servicii v-au îmbogăţit viaţa şi v-au făcut-o mai interesantă. Vă mulţumim foarte mult pentru încrederea în Groupon!

Cu consideraţie,
Luke Massery
Vicepreşedinte regional"

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward